Pralni stroj se enkrat…
Pripeljali so nam pralni stroj, priklopili… zdaj pa me se nekaj zanima. Tista pipa (ventil?) za vodo, ne vem kako se rece… kako mora bit obrnjena, da je odprta voda, pac da normalno pride voda v boben? Prej je bila navpicno, pa potem vodoravno pa spet navpicno, pa skos so jo nekaj vrteli… kako mora bit? Ker kot se spomnim (se ne spomnim) :/ je bila prej vedno vodoravno, zdaj so jo dali navpicno in nic povedali. Kaj naj peremo brez vode? Nocem pa nekaj probavat, ker imam dost tega sranja, da ne bo se kaj…?
A je mogoče taka?
Morda tole? Sicer ti je psssss napisal, vklopi stroj in če ne slišiš vode obrni tisto ploščico. Se nima kaj zgodit
poglej ženskapokliči dedca magar soseda, poiišči ajmar in ene papagajke al pa naj jih dec s sabo prinese. pos špino dajta ajmar in začinita odvijat…če bo tekla voda ven je špina odprta/took vode je odprt..zacahni si pozicijo ročke magari z alkoholcem. In ko boš ročko zavrtela al levo al desno al gor al dol, tja kamor jo pač boš lahko boš omejila/zaprl adotok vode
če maš tisto vrsto pipe/ventila ki se vrti si pač zacahni smer v katero se vrti
http://www.simradenci.si/site/index.php?option=com_k2&view=item&id=152:pipa-za-ps-art-387&Itemid=235
tko zgleda – kt stare armalove špine
Morda tole? Sicer ti je psssss napisal, vklopi stroj in če ne slišiš vode obrni tisto ploščico. Se nima kaj zgodit
[img]http://www4.slikomat.com/13/0304/z7a-131007.jpg[/img][/quote]
Ja taka.
Jah no, hvala ras kok ste eni “prijazni”, pac se ne spoznam na te stvari. In prevec smo imeli ze poplav v zadnjih dneh, res nebi radi se ene. Sosed je pomagal ze vec kot dovolj. Ce pa lahko dobim pomoc takole, da nekdo napise “ja, ne, navpicno ali vodoravno… ” a je tako tezko? Saj zato pa je forum a ne?
[img]http://www4.slikomat.com/13/0304/z7a-131007.jpg[/img][/quote]
Ja taka.
Jah no, hvala ras kok ste eni “prijazni”, pac se ne spoznam na te stvari. In prevec smo imeli ze poplav v zadnjih dneh, res nebi radi se ene. Sosed je pomagal ze vec kot dovolj. Ce pa lahko dobim pomoc takole, da nekdo napise “ja, ne, navpicno ali vodoravno… ” a je tako tezko? Saj zato pa je forum a ne?[/quote]
Smo veseli, da si vesela in zadovoljna.
Ja taka.
Jah no, hvala ras kok ste eni “prijazni”, pac se ne spoznam na te stvari. In prevec smo imeli ze poplav v zadnjih dneh, res nebi radi se ene. Sosed je pomagal ze vec kot dovolj. Ce pa lahko dobim pomoc takole, da nekdo napise “ja, ne, navpicno ali vodoravno… ” a je tako tezko? Saj zato pa je forum a ne?[/quote]
Smo veseli, da si vesela in zadovoljna.[/quote]
A sem rekla, da sem zadovoljna:)? Z nesramnostjo nekaterih sigurno ne. S tvojim odgovorom pa sem
Hm, se vedno mi ni cisto jasno kako je prav? Tako kot prikazuje slika?
Smo veseli, da si vesela in zadovoljna.[/quote]
A sem rekla, da sem zadovoljna:)? Z nesramnostjo nekaterih sigurno ne. S tvojim odgovorom pa sem
Hm, se vedno mi ni cisto jasno kako je prav? Tako kot prikazuje slika?[/quote]
Tako kot kaže slika, je sedaj odprto.