pralni stroj simple and logical
A v navodilih nič ne piše? Ponavadi zna na koncu kaj takega pisat pri odpravljanje težav? Ali pa ste takikot mi ki navodila takoj stran spomečete?
Na žalost ti pa ne vem pomagat ker mi imamo pa še tastarega mehanskega. Pa že dolgo ni bil vklopljen, jutri mu bom pa dušo ven vzela;-)
tocno tako – zalozila sem navodila. :(((
sem zivcna za popenit. cez par dni gremo na potovanje …
mi je cel sistem zjebal.
bolj kot na pralni stroj sem jezna na tipa.
kar tresem se. cel zadet je hodil po stanovanju (prej skadil 2 jointa) in se pogovarjal po telefonu, pa kar tako iz lepega pritisnil …
kar tresem se.
ze itak mi grejo te njegove navade vedno bolj na jetra.
zdajle me ima, da bi mu spakirala kufre, pa naj gre …
uf …
se moram skulirat.
pa glih zdej, ko že vsi spijo … še sestra. :(((((((((
mi imamo tak stroj in velikokrat pritisnem end (tipko pod displejem) še pred koncem … potem pa spet s to isto tipko zalaufam in se pere naprej …. sicer skoči nazaj na začetek programa v katerem se je pralo ko sem pritisnila tipko … zakomplicirano ja :))
drugače pa je finta res v vratih … če po petih minutah še vedno ne moreš odpret … se malo nasloni na vrata … pol pa čakaj rahli pooook … potem se odpre
verjetno ti je do zdej že uspelo rešit zadevo 🙂
B.
stroj sem uspela odpret – s pritiskom, kot ste mi svetovale, tako da … vsaj ena žehta je rešena.
pustila sem ga počivat čez noč, mu izključila el., zjutraj pa ga spet poskušala zalaufat. nic. isto kot prejšnji večer.
na displeju pa piše 1 h. ???
stroj bomo že popravli, najraje bi kar novega kupila, takega, kot so stari, da sučeš gumb.
drug problem pa … sva se že malo pogovarjala, ampak … bo potrebno še veliko vložit. hudič je, če je kdo tako naveličan življenja in se dolgočasi, medtem ko druga oseba ne ve, kje bi začela, toliko stvari je za postoriti in početi, …
en bi krajši dan, drug pa bi ga raztegnil, da bi čimveč spravil vanj.
se mi zdi, da dlje ko sva skupaj, bolj se te razlike večajo oz. potencirajo.
včasih se mi zdi najbolj smiselno in logično zadevo končati, potem pa spet … je še vseeno kdaj lepo, mali pa naju sploh veže – oba sva dobesedno zaljubljena vanj – in se mi ne zdi fer …
ne vem. fant prihaja iz razbite druzine in mu druzina kot taka ne pomeni nic – celo norca si dela iz ljudi, ki zivijo skupaj, medtem ko smo v naši družini vedno poskrbeli, da smo vsaj čez vikend bile skupaj vse generacije, sorodniki, nedeljsko kosilo … in meni se to zdi lepo, njemu pa groteskno in popolnoma odveč.
uf …
Če na displeju piše 1 h, pomeni, da bo se vklopil v roku ene ure – pritisni tipko start še nekajkrat – na izpisu bo pokazalo 2 h, potem 3 h in tako zopet do začetka.
Vem, da je drugi problem resnejši. Iz srca ti želim, da bi se vse dobro končalo, da bi bližajoče se praznike preživela čimlepše!!
LP,
Alenka