Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralni stroji Indesit – izkušnje?

Pralni stroji Indesit – izkušnje?

Kupujem nov pralni stroj, med različnimi tehničnimi trgovinami se poleg Candy, Beko in Gorenja pogosto ponujajo pralni stroji Indesit, ki se mi ne zdijo ravno predragi. Kako kaj poznate znamko Indesit – ti stroji veljajo kaj, ali je bolje da kupim Gorenje, ali Beko, ali Candy. Bi kupila Miele, a so mi predragi, z mojim minimalcem bom vesela, če si lahko nabavim stroj vsaj za 300€. Kaj mi predlagate? Hvala.

Mi smo pred leti imeli indesit pralni stroj, ki je bil popolno razočaranje po 4 letih se je pokvaril, da je bil za smeti, sedaj imamo bekojevega zaenkrat dela brez problemov ima vsaj 5 let garancije indesit pa samo 2 leti jaz ga več ne bi kupila.

tkoel..cveto je reku da dokler laufa laufa, potem finito..crkava pa elektronika

http://www.gorenje.si/izdelki/veliki-gospodinjski-aparati/pranje/modeli/pralni-stroji/392188+

jaz bi kaj tazga vzel

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

BEKO je super ima 5 let garancije

pr bekotoh zna biti problem premalo vode pri pranjih. Gorenje tega problema nima, maš celo opcijo predpranja na 95 C, pa še višji nivo….

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Indesit nam je zdržal preko 25 let, pa kuhal je …zadnjih 10 let pa imamo Elektrolux.

Indesitov pralni stroj, ki se polni z vrha, pere 5 kg in že štiri leta dela brez vsakršnih težav.

Beko je zakon.
5 let garancije in 200 €. Kaj češ boljše?

Potem pa deponija. Kaj če ti neskončna elektronika, kaj če ti neskončno programov?

do pikice enako pri nas

Vedno sem kupovala Bosh, Candy, potem pred nekaj leti pa .. klinac, sem kar enega Indesit kupila, smešna cena, 8 kg. In sem si rekla, ok, garancija je 5 let in toliko ga bom tudi imela (mi sploh ni v interesu drgnit neko desetletje in več nek pralni stroj), potem pa če gre kaj narobe, niti ne popravljam, samo novega kupim. No, 5 let je minilo in še vedno dela, ne smrdi, opere krasno, ni mi potrebno z vrha dolivat vode ali pa dajat dodatna izplakovanja. Skratka, glede na ceno nudi več, kot bi pričakovala.

15 let vsakodnevnega pranja, 2 otroka v pralnih plenicah, dnevi, ko ni laufal, ne sestavijo enega celega meseca. Po 15 letih je res crknila elektronika, 1 x ga je popravil mož sam, 2. pa je ugotovil, da se popravilo ne splača.

Smo šli kupit drugega, isto Indesita, z invertnim motorjem, pere neslišno, zdaj 3. leto. Je malo manj obremenjen, peremo “samo” vsak drug dan, ampak smo z njim zadovoljni. Cena pa tudi ugodna.

do pikice enako pri nas[/quote]

Pri nas isto, rolam ga ze 7 let, zadnje leto po 10 strojev tedensko (majhni otroc, ne vem, kako nam rata) 🙂 vmes je malo stekal, je moz ocistil filter in spet dela ko urca. Ne vem pa, kok drag je bil, ker ga je dragi kupil, se preden sem se vselila.

Jaz sem pred 7-imi leti kupila Whirpool, drag ko hudiš, že od prvega pranja so z njim same težave, da mi je zelo žal, da sem ga toliko plačala, ker sem hotela imet dober stroj.
Zdaj ne bi več, ker ni pravila.
Raje bi kupila za manj denarja, tudi če se bo kmalu pokvaril, mi vsaj ne bo tako žal.
Itak sedaj ne delajo več strojev, ki perejo po 20 let in več, ker pol bi še več tovarn propadlo….

New Report

Close