Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni stroji Tesla

pralni stroji Tesla

Ali kdo pozna to znamko? Tesla. Gledam za poceni pralni stroj. ima kdo izkušnje? Nasvet?

To je nekaj kitajskega …

vprašanje rezervnih delov, garancije …

nasvet: kupi nek stroj, kjer dajo 5 let garancije

Tesla je srbjanska, isto ko vox. Opralo bo isto kot vse drugo. Imel sem klimo od tesle in se je slišal kot mlinček na 1 brzini, sam se je dalo preživet in hladilo je. Če nujno rabiš stroj kupi, če ne še na eri kak eur več vsaj za kortinga.

Slovenci pripazite. Iz Srbije stize Tesla bela tehnika. Svi nasi proizvodi imaju 5 godina garancije. Za 320 € dobis ze gorenjski pralni stroj.

Če nimaš več malih otrok , posledičo pralnih plenic, umazanega delovnega perila, pa da pereš nekje 1-2x tedesko, na hitro preprat nekje na 50-60ih stopinjah v max. eni uri, potem je vsak pralni stoj, čimcenejši magari iz Lidla Hofra, s čimveč kratkimi programi, možnostjo nastavitve višine novoja vode , aqua stop in obvezno da ima 5letno garancijo (!) odličen – tudi za 200+ eur….. Ker v 5ih letih se zamortizira, pa plesni in bakterije se naselijo in razselijo očem nevidno po ceveh čisto vsakega stroja ( tudi tistih z oznako steril tube, ipd) in notranjosti. In zamenjaš po 5ih letih, oz. ko crkne po izteku 5 lete garacije. Zavoljo zdravja in tudi že potem nove tehnologije.

če bi že kupil balkanski pralni stroj bi vzel VOX firmo.

This is new free alarm clock application alarm app windows 10 just click here this website.

Isto sranje drugo pakovanje

LG star 10 let , inverter motor….brez napake do sedaj pa se prere od 1-2x na dan

Prava stvar.

. https://youtu.be/x5ptsEL1dJo

LORD W 2 je dobra mašina

Hej.. kupila pralni stroj Tesla in sem načeloma zadovoljna moti me edino da spušča vodo pri predalčku za prašek in mehčalec… ne vam zakaj sicer sem probala dodat zelo malo praška in vseeno pušča vodo.. kakšen nasvet?

Sestra ima tesla tv. Ima boljšo sliko kot moj philips. Ima tudi hladilnik. Zaenkrat brez pripomb.

New Report

Close