Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralno sušili stroj Hoover

Pralno sušili stroj Hoover

Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s pralno sušilnim strojem Hoover, globina 44cm, oznaka WDYNS 642 D.
Za vse info bom zelo hvaležna.

Ne kupuj teh jajc.Kupi Gorenje Slovenski proizvod in tudi deli so poceni in na sdosegi rok a štekas mala???

Ne, ne štekam, Gorenja nočem niti pod razno,imam že sedaj serviserje non stop na dosegu rok…me pa zanima za Hoover.

Hover se ti bo v roku 30 dni pokvaru ker ve babe prevec noc natlacte in pol lezaje zjebete pa programator grelc se voda nabere in je fuč.
Če bos kej kupvala kup zanusi al pa čandy itak mogoce gorenje hover pa niti podrazno ej.

Smo imeli kondenzacijski sušilni stroj Hoover. Natanko en teden. Voda je pri sušenju dobesedno tekla po ploščicah na stenah pralnice, kondenzacijska posoda pa skoraj prazna. Smo se ga na hitro rešili, ker bi nam v nasprotnem primeru “segnila” pralnica. Šele kasneje sem žal na forumih prebrala, da je to klasičen problem pri Hooverjevih sušilcih.
Pa še to Hoover in Candy je praktično eno in isto, ker je Candy kupil znamko Hoover.

Moja mama je imela samo pralni stroj hoover. Mislim, da je zdržal 5 mesecev, pa je nekaj šlo k vragu, pa ćez dva meseca spet nekaj… V glavnem je prej kot v letu dni šla po boscha. Potem je bil pa mir.

ozke rpalne stroje ima gorenje (ene 2 modela), sicer pa jih ima na izbiro precej firma Brandt. je pa tako, da za to firmo proizvajalec daje 2 letno garancio , fejst je da jo dokupiš na 5 let. merkur možnosti dokupa ni imel 8vsaj par let nazaj ne). morda jo ima danes.

preglej, ker majo res dost izbire, samo če se zanj odločiš glej da boš lahko imela 5 letno jamstvo

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

jaz ga imam ze skoraj dve leti nobenih problemov nimam z njim….vse dela kot je treba….:)

Jaz imam tako pralni kot tudi pomivalni stroj Hoover. Oboje dela brez problemov že 5 let.

Imam dve leti pralno sušilni. Enkrat se mi je zagozdil v filter mali plastični predmet, ki mi ga je serviser odstranil. Je rekel, da se ti stroji sploh ne kvarijo!

Res najlepša hvala za vse odgovore…jaz imam na žalost zelo malo izbire, ker potrebujem pralno sušilni stroj, in globina mora biti do 45 cm.
Takih strojev pa na trgu ni ravno v izobilju.
Upam, da se bom pravilno odločila.

poglej si brandt. ta ima zelo širok spekter top loaderjev, tako pralnih, sušilnih kot tudi pralno sšuilih strojev.

Samo če ga kupiš res kupi s 5 letno garancijo, ker drugače zna bit hudo, če kaj crken

nekaj takih primerkov ima tud candy, samo candy ima vprašljivo kakovost

jaz bi ti ptiporočal brandt, pa še ona dva modela od gorenja si poglej

bosch, electrolux pa nimata (vsaj mislim) da ne neke hude izbire. preglej še njih ,samo mislim da nekih hudih primerkov ni

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

poglej si brandt. ta ima zelo širok spekter top loaderjev, tako pralnih, sušilnih kot tudi pralno sšuilih strojev.

Samo če ga kupiš res kupi s 5 letno garancijo, ker drugače zna bit hudo, če kaj crken

nekaj takih primerkov ima tud candy, samo candy ima vprašljivo kakovost

jaz bi ti ptiporočal brandt, pa še ona dva modela od gorenja si poglej

bosch, electrolux pa nimata (vsaj mislim) da ne neke hude izbire. preglej še njih ,samo mislim da nekih hudih primerkov ni[/quote]

Živjo,
problem je, ker ne morem imeti top loaderja-razlog stroj bo pod podaljšanim lijakom v omarici,ki je že kupljena- Ikea.
Candy kot si napisal- vprašljiva kakovost, čeprav baje Hoover in Candy sta sedaj pod istim okriljem.
Gorenja ne želim, ker imam serviserje za pečico od Gorenja prevečkrat na obisku.
Druge dobre znamke nimajo izbire, predvsem ne kombinacije pralno-sušilni in še globine do 45cm. Na žalost…drugače b z veseljem vzela Bosch.

kje se nabirajo mucke od oblek

Živijo,

sem potegnila ven eno staro temo ampak zame je trenutno aktualna…

Imam popolnoma nov pralno sušilni stroj Hoover. Stroj je glasen ko hudič. Sicer opere, zdele perem tretjič, posuši ( 3-4 ure ?? ), je pa že pri osnovnem delovanju glasen, sliši se motor, vodo, obračanje bobna, da o centrifugi ne govorim. Nas je vse 4 vrgel pokonci ob 5ih zjutraj. Postavljen je na ravno podlago, uravnotežen ( 2x preverjeno ), ni napol prazen/nabito polen, odstranjene blokade….Še pri sušenju je glasnejši kot moj stari Beko ( samo pralni stroj ).

Zanima me, če ima še kdo takšno izkušnjo z Hooverjem ? Je to za njih normalno al kličem servis ? Ker pri taki glasnosti nočno pranje odpade.

Hvala za nasvet/pomoč.

Zdravo, sem mislil da sem edini z tovrstnim problemom… 🙂
Zame je pranje perila stesen projekt kateri mi vzame nekaj ur na dan, saj ga moram konstantno preverjat ali bo začel skakati po kopalnici ali ne (med ožemanjem).
Tudi moj stroj je hrupen, zelo. Opažam da zelo občutljiv, če imam eno kratko majico preveč v sroju ali če je ena od njih malce debelejša (težja) začne skakat po kopalnici. Stroj je naravnana in celo postavljen na protivibracijske podloge katere sicer malo pomagajo.
To je moja prva izkušnja z nakupom in uporabo pralnega stroja in je zaenkrat zelo negativna, me mika da ga kar odpeljem na deponijo in kupim nekaj novega. Imam pa tudi jaz ozki model pralno sušilnega stroja… tako kot avtorica teme pravi, izbire za tovrstne stroje je zelo malo, oziroma je bil to edini pralni stroj takrat na razpolago z takšnimi karakteristikami, torej pralno sušilni, globine do 45cm.

Lp

Od kdaj je pa gorenje zopet slovenski proizvod?

Ha ha ha…slovenski proizvod. Lastniki Gorenja so kitajci. Lastniki Candyja prav tako. Bosch in Sharp delajo turki. Samsung delajo poljaki. Čist vseeno je kaj boš kupila. Kvalitete razen pri Miele ni več. Je pa enkrat dražji.
Kupi stroj , ki ima 5 let garancije ali pa vsaj možnost podaljšanja. Vse ostalo je nepomembno, ker dle ne bo noben vzdržal.

Evo, stara tema, ampak Hoover WDYNS 642 D se je poslovil. Po 13-ih letih pranja za 2, 3 in nazadnje 4 ljudi (2 umazana otroka). Vmes so se enkrat zamenjale krtačke. To je bilo to. Zaradi takšnih izkušenj smo kupili še enega.

New Report

Close