Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pralno-sušilni stroj

pralno-sušilni stroj

Živjo!
Odločam se za nakup pralno-sušilnega stroja. Zanimajo me vaša mnenja, izkušnje, nasveti, saj nisem prepričana, če je to res tisto, kar želim. Slišala sem, da zelo mečka perilo in je bolje imeti pralni in sušilni stroj posebej, za kar pa nimam prostora.
Če imate s takim strojem dobre izkušnje, mi prosim sporočite tudi znamko.

Hvala za odgovore!

Pri pralno-sušilnem stroju ne moreš hkrati posušiti celotne količine perila, ki ti jo je stroj opral. Glede prostora pa tole. Sušilni stroj lahko namestiš tudi na vrh pralnega. Mi imamo kondenzacijski sušilni stroj od Gorenja in smo zelo zadovoljni.

Se strinjam z lenčo, sušilnega na pralnega.

Pri nas pa to ni mogoče. Sušilnega na pralnega. Smo kupovali nov pralni stroj. Tako sem si želela še sušilnega zdraven, pa so mi v vsaki trgovini odsvetvali, pomislite. Že prej sem poizvedovala pri sodelavkah in znancih. Pravijo, da vsak posebej – to je idealno. Nikako pa ne sušilni in pralni skupaj. Tako sem zdaj brez sušilnega stroja. Na žalost. Čakam vaših izkušenj.

Lep dan, Nika.

Po mojem ste se slabo razumeli. Seveda ne sušilni in pralni stroj v enem – pralnosušilni stroj. Zaradi razloga, ki sem ga navedla zgoraj. Bolje je imeti dva samostojna stroja- pralnega in sušilnega. Toda sušilni stroj, ki je tako velik in tudi izgleda kot pralni stroj se lahko namesti na vrh pralnega stroja.
V ta namen dobiš posebne nogice s priseski, ki so v kompletu s sušilnim strojem- priložena so tudi navodila, kako se to naredi. Ne vidim razloga proti. Sicer pa govorim iz lastnih izkušenj.

Popolnoma se strinjam z vami. Tudi sama bi imela raje dva stroja, vendar zaradi prostora to ni mogoče (mansarda). Na starih postih sem prebrala, da so nekatere zadovoljne z Elektroluxovim.
Ali katera v kaj več o njem? Hvala.

jaz osebno ga nimam, ima ga pa moja dobra prijateljica in je z njim zelo zadovoljna (ima trojčice, ki so stare dobro leto) in ji stroj zelo služi; ima Elektroluxovega – za točno ime modela jo pa lahko jutri pokličem

lp, TT

Moj sodelavec je kupil pralno-sušilnega od Elektroluxa kljub temu, da so mu ga odsvetovali in se mi je včeraj pohvalil, da je zelo zadovoljen. Cena: 150000. LP, P.

"Za dežjem vedno posije sonce."

Pozdravljena!
Zaradi podobne teževe kot je tvoja, sem tudi sama kupila pralno-sušilni stroj in sicer Zannussija. Moram reči, da sem zelo zadovoljna. Dejstvo pa je, da občutljivih oblačil res ne sušim v sušilcu (jih ne bi, četudi bi bil samostojen :-))) ), pa tudi, če stroj za pranje zelo nabašem, pač polovico odstranim in sušim v dveh delih.

Lep pozdrav!

Jaz imam doma tudi pralno-sušilni stroj Elektroluxovega že dve leti in se lahko pohvalim, z njim sem zelo zadovoljna, takrat ko sem ga kupovala je bila ravno neka akcija tko da sem zanj plačala 134.000 sit redna cena pa je bila 164.000 sit.
lp
Dana

Evo, tudi jaz imam Zannussija, cca 4,5 leta in sem zelo zadovoljna. Pred slabim mesecem sem ga priporočala tudi prijateljici, ki je tudi zelo zadovoljna. Prijateljica je zanj odštela (164000 redna cena)s popustom za cca 130000 v Bing Bangu.

Veliko sreče pri nakupu!

Monika

Strinjam se s stistimi, ki navijajao na ločeno – pralni in sušilni posebej. V kombiniranem moraš količino perila razdeliti (ob normalnem ali zelo “polnem” pranju), se pravi, da sušiš 2x, pa še istočasno ne moreš prati “druge” runde (izkušnje od prijateljice). Sama imam ločeno in ni nobenih takih problemov, tudi zmečka se ne, če vzameš pravočasno ven, oz. da vsaj ne ostane perilo notri dalj časa.
Pri pomanjkanju prostora pa obstajajo tudi variante (nekaj manjše), ki jih lahko pritrdiš na steno!

Zaradi prostorske stiske smo tudi mi nabavili kombinirani pralno-sušilni stroj. Je znamke Indesit in v njem lahko sušiš do 4 kg perila, kar drugi tovrstni stroji ne omogočajo. Zanj smo odšteli cca. 110.000 SIT. Z njim sem zadovoljna, res pa je, da v primerjavi s samostojnim sušilnim strojem porabi več časa, da posuši perilo, poleg tega pa perilo ni tako mehko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close