Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralnosušilni stroj

pralnosušilni stroj

Ker imate več izkušenj, me zanima, zakaj perilo, kljub mehčalcu, ne diši? Imam pralnosušilni stroj Indesit.
Hvala!

…zato, ker se v sušilcu razvije visoka temperatura; brez odišavljanja ( mislim da 60° ), in se vse razdiši…meni se zdi, da perilo prav smrdi….

Sušilec razdišavi perilo in če sušiš v sušilcu ne potrebuješ mehčalca,ker je perilo tudi brez njega mehko.

O Indesitu sem na med.over.net-u že veliko brala, da perilo smrdi.

Jaz uporabljam Gorenjev sušilni stroj, vanj pred sušenjem dam krpico namočeno v mehčalec in je perilo mehko in dišeče.

Če se ti ljubi, odtipkaj v iskalnik (na forumu Starši in otroci) “Indesit” in boš našla malo morje informacij o tem sušilcu ali o pralno sušilni kombinaciji te znamke.

Nataša

Prvič slišim, da sušilec razdiši perilo. Ko se nama je pokvaril pralni stroj, je mož odnesel rundo pranja k prijatelju. Nazaj je prišel s suhim perilom, ki je dišal ko strela in še mehak je bil za nameček. Pa mi je povedal, da uporabljajo en sparov mehčalec, ko sem vprašala kaj za boga je ta mehčalec, ki tako lepo diši. Cunje pa tako mehke in nič kaj zmečkane. Ko odplačamo nov pralni stroj, gremo še v nakup sušilca. Aja, pa kolega ima oboje Gorenje, sam ločeno varianto.

Tudi jaz imam Gorenjev pralni in sušilni stroj in mi nič ne smrdi. Lahko pa perilo zasmrdi, če ga ne vzameš takoj iz stroja ali sušilca. Vonj dobi tudi, če ga še rahlo vlažnega, vzetega iz sušilca, zložiš na kup in potem tisti kup stoji nekaj dni. Lahko pa je tudi napačen mehčalec.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Očitno je potem visoka temperatura kriva, da perilo ne diši? A potem naj dam dišeč prašek in dišeč mehčalec in vse skupaj na nižjo temperaturo? Saj prav zato sploh nimaš občutka, da je perilo oprano in sveže, če niti ne diši, pač prej smrdi.

New Report

Close