Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pramena

pramena

Mene pa zanima, ali je katera že “ekspermientirala” in si delala pramena doma? Mislim predvsem na tisto barvo od ?Welle? , kjer je zraven priložena kapa itd.
Me zanima kako se obnese, namreč tile obiski pri frizerju so obupno dragi…

A točno dva pramena boš delala?

Ker pravilno je en pramen, dva pramena, trije prameni, več pramenov….

Se ti opravičujem, bi odprla še eno temo z naslovom VEČ PRAMENOV, ampak je vseeno ne bom, ker mi je vseeno za tvoja slovnična pravila.
Mislim, da vsak, ki tole prebere, ve za kaj se gre.

Tle so že bile debate o tem in nisem edina, ki jo tole blazno moti.

Da pa ti je vseeno za osnovna slovnična pravila maternega jezika, je pa žalostno:((

PS – Želim ti, da ko prideš k frizerju in naročiš pramenA, da ti naredi točno 2! Kot si naročila:))

Slovnična pravila pač ne morejo biti njena.

Ne, pri vseh frizerjih, kjer sem do sedaj bila, je na ceniku pisalo PRAMENA (na dolge, kratke lase itd.). In VEDNO, ko sem šla k frizerju, sem naročila PRAMENA in ne boš verjela, niso mi naredili samo dveh.

Sicer pa škoda besed, tukaj piše čvek in se ne mislim več prerekati s tabo.
Pejt rajš na en kofe, da ne boš tok tečna cel dan 🙂

lp

Torej hodiš k frizerjem, ki resno kršijo pravila tržne inšpkecije, ker nimajo cenikov v slovenskem jeziku. Tam, kjer sem bila doslej jaz, imajo povsod na ceniku storitev “prameni”.

Aja, doma si jih pa še nisem sama delala, tako da ti ne morem pomagati…

Vseeno koliko pramen si misliš narediti – v vsakem primeru tega ne boš mogla sama – nekdo ti bo vsaj zadaj na glavi moral vlečt lase iz kape. Jaz sem to delala hčerki, pa rezultat ni bil bogve kaj. Tudi barva se je zelo hitro sprala, saj so te “home” barve čisto drugačne kot tiste, ki jih imajo frizerji. Mislim, da je bolje dat malo več pri frizerju (pa še packarije ni). Pa saj si pramen ne obnavljaš vsak mesec…

Buči hvala za odgovor. Spiranje barve me niti ne skrbi, imam blond lase, zato se blanž ne spere. Glede frizerjev je tako: glede na to, da imam spodaj precej temne lase, se narastek zelo hitro pozna. Po enem mesecu bi že lahko šla obnovit barvo, saj mi lasje izredno hitro rastejo…
No, bom videla in se še odločila…

lep dan

Pa saj je normalno,da greš (vsaj) enkrat na mesec k frizerju…al ne?

New Report

Close