Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pramena-kdo pozna zanesljiv salon?

pramena-kdo pozna zanesljiv salon?

Ali kdo lahko svetuje frizerski salon v Lj, kjer bi mi zares dobro napravili blond pramene (na rjave lase)?

Sicer imam pramene že sedaj, vendar v zadnjem letu, odkar živim v Lj nisem bila (v 3 salonih) zadovoljna. Zgodi se, da pramena niso čisto od kože, ali da mi uničijo konice ali oboje. To me je dosedaj stalo striženja za 10 do 15 cm in ker si puščam dolge lase, ne želim, da se mi ponovno kaj takega zgodi.

Hvala. Lep pozdrav.

Salon Jasna v Novih Jaršah.

Meni so dosedaj najlepša blond pramena (prav tako na rjave lase) naredili v Dessangu (v Leclercu). So svinjsko dragi ampak naredijo pa točno tako, kot želiš. Tudi tehnika striženja je super, saj frizura dolgo drži. Ampak kvaliteto res bogato plačaš.

Vesna

Koliko pa si plačala za striženje?

Pramena se ne delajo čisto od kože, ker ti preparat lahko poškoduje lasišče, če pa najdeš dobrega frizerja pa ti naredi skoraj čisto ob glavi. Pa tudi normalno je da imaš potem konice las bolj suhe, vendar ne uničene.
Tudi jaz sem zadovoljna z prameni in sem tudi drago plačala. Sem pa doma iz MB tako da tako ne pride v poštev.

Veliko sreče s prameni!

Ne vem točno, koliko je samo striženje – mislim da cca. 9.000,00 Sit (imam dolge lase). Račun za vse skupaj (pranje, striženje, pramena (več nians) in frizura) je bil 22.000,00 Sit.

To je pa hudo. A ti frizura res dolgo obstane?

lp

Od obiska frizerja je že dva meseca, pa je frizura (in prameni) še vedno super. Imam sicer dolge lase, na koncu rahlo stopničasto pristrižene, tako da se malo vihajo na ven in sama frizura ni zahtevna za oblikovanje. Vendar imam podobno frizure že nekaj let in to je prvi frizer, ki me je res odlično postrigel. Ampak cena je pa res visoka. Saj te sicer maksimalno razvajajo (kavica, sok, masaža) ampak na koncu, ko dobiš račun, te pa vseeno zvije.

Vesna

Hvala za pojasnilo.

Mislim, da si me prepričala in si bo privoščila obisk.

lp

Frizerski salon Mega v Merkatorju (hipermarket – na Celovški).

Salon Tina na Brilejevi v Lj. vprašaj za Mileno, če gre za svetle pramene ti jih naredi z novim preparatom brez hidrogena ( Swarzkoph )( ne uničuje las ), sama jih imam na dolge in tanke lase in je fajn.

BTW: enkrat na 14 dni si naredi oblogo iz rumenjaka in olivnega olja
pusti na laseh 1 uro in potem normalno operi, za konice je mega.

Lp, R

New Report

Close