Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prane plošče

Prane plošče

Pozdrav vsem,zanimiv forum zveliko info…,zato me zanjima kje kupiti najceneje betonske prane plošče 40krat 40 cm.Rabim jih za pomlad.Glede nato da zdaj ni gradbena sezona me predvsem zanima kje bodo imeli kakšne ugodne ponudbe za omenjeno zadevo.Hvala in lp in veliko priloznosti v prihajajočem letu.

Na osnovi natančnih podatkov, ki so sestavni del tvojega vprašanja, ti lahko odgovorim nalednje:

V Avstraliji je najcenejši proizvjalec Concrete floor. Prane plošče so poceni, – preračunano iz AUD – že od 0,32 eur za kos.

Plošče podobne kvalitete izdelujejo tudi na Madžarskem..ti je to bližje?…ali pa tudi v Italiji – vendar so precej dražje, ker jih oboji uvažajo iz Avstralije.
menda je tudi v SLO nek proizvajalec. Vendar ker ne vem od kod si, kakor tudi ne kkašne dimenzije, kvaliteto, barvo, vzroec ipd želiš imeti – ti na to ne morem odgovoriti. Škoda.

Hvala za odgovor.Sem iz Ljubljane.Potrebujem pa cca 180 kom sivih plošč dim.40krat 40 cm .Lp

[code]

[/code]

Bauhaus!!!
jih ima najcenej
po 1.2 € kos

Odsvetujem ti nakup v Baubau trgovinah.

Svetujem ti, da se najprej na natu podučiš o karakteristikah, ki jih morajo dobre prane plošče imeti. Važna je tako debelina, kot tudi vrhnji nanos…in pa garancije. nekateri slvenski proizvajalci nudijo tudi brezplačen prevoz.

Če boste polagali sami (kar ti odsvetujem) boste prihranili pri polaganju. Če pa vam bo polagal obrtnik, pa bo dobro položeno, dražje, prišparali pa boste pri DDV.

Tudi mi čakamo na znižanje. Lani smo jih kupili okrog 1. maja znižane pri TOPDOM po 0,99 €, tudi zdaj pričakujemo znižanje spomladi. Takrat smo kupili prana plošče tip maspe G1.11/4 sivi prodec 40 x 40 APIA in zdaj potrebujemo še nekaj točno takih. Tiste, ki imajo zdaj v Topdomu kao znižane po 1,19€ imajo na površini tu pa tam tudi kakšne rdeč, rjav in črn kamenček in seveda bi bila razlika očitna.

New Report

Close