Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prašek za pomivalni stroj

Prašek za pomivalni stroj

Že večkrat sem zasledila temo o pralnih praških, nič pa ni o praških oz. tabletah za pomivalni stroj.
Zanima me katere uporabljate, tudi kateri stroj imate in kako ste zadovoljni?

Jaz imam Gorenjevega (modela ne vem), priključenega na vročo vodo.
Trenutno uporabljam Sparove tablete, probala pa sem tudi iz DM, Somat in Calgonit. Učinek je pri vseh enak.

KUPI SI DM-OVE TABLETE, V SKATLI JIH JE 60, CENA PA JE OKOLI 900 SIT. SE PRAVI DA JE CENA ENAKA KOT PRI DRUGIH, LE DA JIH IMAS TU SE ENKRAT VEC IN EFEKT JE ENAK.

Jaz uporabljam gel za pomivanje, Finish ali calgonit. Pred kratkim, je bil pri meni serviser in mi je rekel, da najslabše, kar je lahko za stroj, so tablete, sploh te tri v enem. Za zelo umazano posodo mi je priporočal prašek, drugače pa gel. Sploh pa že dve leti uporabljam gel. LP

Jaz imam Candy smart. Uporabljam pa samo gel Calgonit. Svetujem vam, da gel začnete uporabljati tudi ve, saj si boste s tabletkami in praškom samo spraskale kozarce in plastiko, ki jo perete v stroju. Zrnca so tako groba, da to storijo. Moji mami je škoda dati malce več za gel, pa raje kupuje tablete (poceni)….po parih mesecih pa katastrofa…kozarci so obupni…..
Baje v Leclercku dobiš 1,5 l Calgonita za ceno 1800 SIT. Torej, cena je resnično ugodna.

lp

New Report

Close