Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Prašičja gripa: teorija zarote

Prašičja gripa: teorija zarote

Spet so se vse točke povezale. Spet imam novo temo za razmislek in spet vam lahko rečem, da odprite oči. Resnica ni ta, ki jo vidite na televiziji. Kar vidite na televiziji je zgodba, ki jo pišejo ljudje za zaveso. Ljudi za zaveso ne boste spoznali, čeprav oni vedo vse o vas. Vodijo teater, v katerem ste lutke vi. Vi, ki za edino resnico sprejemate, kar vam povedo na televiziji in kar so vam v glavo kot dogme vcepile verske institucije. Mar ne bi rajši sprejeli resnico za oblast, kot pa da imamo oblast za resnico? Šest milijard nas je!

http://kaspar.blog.siol.net/2009/07/23/prasicja-gripa-teorija-zarote/

—————————————————————-

preberite in razmislite!!!!!se splača!

Iz celga teksta mi je bil najbolj všeč ta stavek “Novinarka predstavlja DOKAZE”. Kako pa pri nas novinarji predočijo dokaze??

o moj bog, če si pa iz vsega teksta bil sposoben samo to razbrat, pol pa res ne vem kaj si bral-če sploh si, žalostno res!!!!

Še sreča, da tega ni prebral škrat.

Vedno moraš napisati [o moj škrat], boš takoj dobila sendvič iz Murgel

Ninej, a ni za tole prašičjo gripo kriva prejšnja vlada pod vodstvom Janeza Janše???

mater ste pa res eni veliki butli!!!!

vsaj prebrali bi!!!
———————————————
Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja eden največjih zločinov v zgodovini človeštva. Obtožnica na FBI je vložena proti WHO, Združenim narodom in vrsti visokih ameriških vladnih predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja.

Kako pa je s prašičjo gripo? V zvezi s prašičjo gripo so isti krogi razširili vest, da gre za zelo nevarno gripo, čeprav ni nič nevarnejša od drugih vrst gripe ali prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izključno WHO. Obenem so vsi primeri umrlih za to gripo nedokumentirani. Strah pred to gripo je uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pričeli z masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato, da povzroči smrt.
————————————————–

je zelo zanimivo in se za zamislit, aja vi razmišljanja očitno niste sposobni, no da ne bom vseh metala v isti koš- NEKATERI niste sposobni!!!

za vas enostavno ne obsataja nič drugega kot komunisti in domobraci, tu se vaša domena konča!!!

Pa sem te opozoril, da ni dobro za zdravje, tako fizično kot psihično, da nonstop tičiš pri računalniku !!!

resnično me zanima, ali je kdo od vas sposoben tole normalno pokomentirat, ali je tole pretežka snov!???:)

za moje zravje naj te ne skrbi!!!:)))

Pa koji kurac ti bomo komentirali neki Kašparjev blog??!!
Jaz si tudi lahko odprem blog in napišem, nekaj tja v tri dni.
Ti pa pobereš ves drek, ki je razmazan po spletu. Preberi raje kakšen komentar priznanih ljudi v sloveniji in tujine, ne pa bloge nekih lokalnih dilerjev, ki se ga “vžgejo” pol pa vidijo vse od Jezusa do Satana.

pričakovano!!!:))))

Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja eden največjih zločinov v zgodovini človeštva.

najdi jo na spletu in njenih 69 strani obtožnice, breberi in poskusi komentirat!

ampak po tvojem pisanju sodeč nisi sposoben prebrati in komentirati niti zgornjega linka!!!!

Draga Ninej!

A si kdaj uspela najti dokaze za Patrio??
finski novinar je lepo povedal, da ima dokaze ampak pokazal jih pa ni!
Gospa Burgermeister pa je predložila kot dokaz svojim naqvedbam precej obširno gradivo, ki potrjuje njene trditve.

KDAJ BO VELECENJENI NOVINAR POKAZAL NA OSNOVI ČESA TRDI, DA JE BILA OMENJENA OSEBA “J” JANEZ JANŠA???

Teorije zarote.

Niti ni edina okoli nove gripe. Drugače pa precej boljši članek na isto temo o isti novinarki in raje še kaj zraven tukaj:

http://www.mladina.si/dnevnik/17-07-2009-pandemija_strahu/

Kok si ti zoprn s tem škratom, Murgalim in paradajzarstvom.

Na začetku si bil mogoče zanimiv, ampak non stop nabijati eno in isti – postal si dolgočasen.

Občutek imam, da če bi to isto temo odprl kdo drug, bi dobili tudi kak resen in adekvaten odgovor. Tako pa so temu dejstvu tudi primerni odzivi. Se mar motim?

Po moje se motiš. Ker tukaj normalna debata z argumenti sploh ni mogoča, eno samo prepucavanje.

Se strinjam. Eno samo vsiljevanje komunistične teorije in poveličevanje komunističnih “veljakov”

Če boste lepo poprosili župnika, da prebere in vam v preprostih besedah razloži kaj je napisano, boste morda celo razumeli zakaj gre v osnovnem postu. Z darovanjem za kakšno mašo vam bo morda celo pomagal napisati odgovor.

New Report

Close