Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prater – Dunaj

Prater – Dunaj

Zanima me kako je v zabaviščnem parku Prater na Dunaju? Cena in za koliko stare otroke je primerno?

Prater je dober zabaviščni park, lahko se zabavaš cel dan.Edino vsako stvar moraš plačati posebej,mislim od 2-3 eur, ni kot v Gardalandu, ko imaš v vstopnini vštete vse možne atrakcije.

Se pa najde čist vse na spletni strani Pratra …

Mene zanimajo izkušnje in mnenja ljudi, ki so tam bili! 🙂

To je zabaviščni park, najbolj znano je veliko kolo,je pa teh naprav še veliko.Dosti je zelenja, raznih štantov s hrano pijačo, spominki, muzej…. tam je tudi največja diskoteka v Avstriji….

…in potem greš lahko še z vlakom po res ugodni ceni
http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/v-tujino/avstrija/dunaj

Mene zanimajo izkušnje in mnenja ljudi, ki so tam bili! :)[/quote]

In kaj, če ti jaz povem kakšne cene izpred treh let? Pa mogoče zdaj več ne veljajo?
Meni je pa internet najbolj merodajna informacija (spletne strani krajev, ki me zanimajo, ne mon …).

Mene zanimajo izkušnje in mnenja ljudi, ki so tam bili! :)[/quote]

In kaj, če ti jaz povem kakšne cene izpred treh let? Pa mogoče zdaj več ne veljajo?
Meni je pa internet najbolj merodajna informacija (spletne strani krajev, ki me zanimajo, ne mon …).[/quote]

gre za mnenja kako jim je tam všeč 🙂 joj kako te moti da sem vprašala! 🙂

Mi smo bili pred sedmimi leti in je bilo fajn. S seboj smo imeli nečakinjo, ki je bila takrat stara 1,5 let in je najbolj uživala v vožnji s konjsko vprego, pa na panorami (tisto veliko kolo), kjer smo jo dvignili, da je videla Dunaj z okolico. Kasneje smo šli še na pivo v Sweisser haus… Cene so različne, vem, da je cena za panoramo kar visoka. (pred sedmimi leti 17,5 evra za cca 20 minutni ogled).

No ja… meni osebno bolj dolgčas, kot ne.

V resnici ni nič posebnega, mogoče še najbolj zanimivo za sprehod zvečer.

Ustavite se malo pred Dunajem. V kraju St.MArgarethen imajo zabaviščni park a la gardaland. mi smo uživali. imajo vsega po malo za velike in majhne.

New Report

Close