Prav manjkalo je nekaj takega! :)
Ze kukam sem vsakih 5 minut (danes mam dopust namrec. :)) – nam je res manjkalo tudi nekaj takega, bolj sproscenega, ne? 🙂
:-))) to smo že ugotovile…dajmo se rajš zdaj sproščat…
zdaj, ko se bliža Novo leto, pa k vsi razmišljajo, kaj bi na novo naredili, spremenili…. a mate kakšne skrite želje oz. naj vprašam takole
..če ne bi blo nobenih omejitev, nobene slabe vesti, da pač lahko narediš kar ti paše…kaj bi naredile, spremenile…..
Naspala bi se. :))))))))))))))
Vse ostalo (moz, pa deca, pa sluzba, pa sitnarjenje..) pa naj ostane! 🙂
Dobro vprašanje… mogoče bi pustila faks, se poročila in imela otroka! :)))) No, pol bi mi blo žal, ker treba najprej faks porihtat, samo zdaj sem v enem takem razpoloženju zadnje dni… me kr nekaj meče! :))))
..ej, Ajša naj te meče..ampak brez posledic…najprej faks, pozicija, samozavest……pol neki časa uživaj…….pol pa otroci
…ha jaz bi pa šla s frfro( pa ne se zdaj važit) pa še s kako tako odbito za en teden( svoje mačkote bi doma pustila-vsaj enkrat) na eno križarko dol po jadranu…mater bi ga srale……..to bi se plesalo in pelo in cepalo une…saj veste kater hahaha tiste ki jih imamo doma čez glavo haha
….katarza !:))…ti z menoj…bi kar šla ?? še včeraj sem skoraj morila na življenju.)))))))……pa nič na križarenje….v hosto, v eno zidanico…da nas nihče ne sliši, da se ga nacuzamo in pol lahko v tercah kozlamo….hehe
:)))) Ej, Tepka, brez skrbi, sej mam še pamet v glavi, preveč resno ja za mene to z otroci, to ne gre kar z glavo skoz zid. :))))
Ej, tole bo tapravo, katarza pa frfra pa …. pejmo v divjino, pozabmo na civilizacijo pa na šefe pa na minus na računu pa na vago, ki kaže vsak dan več ….. nacuzajmo se ga, pojokcajmo, če nam paše, dajmo se dol s kakim dobrim Tarzanom, pol pa nazaj pa po starem dalje :D.
Matr, je življenje lepo!
Jas se bi rad zaljubil v kakšno lustno dekle ki bi imela kiklo ali lepo oblko da bi se lazje poljubljala z menoj .
Zato tudi komaj čakam ta trenutek .
Forum je zaprt za komentiranje.