Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prava ljubezen !!!

prava ljubezen !!!

. . . . . . . . . . kako te imam rada, da bi te kar pojedla . . . . . . . . . .

… je med nežnim paritvenim obredom zašepetala ljubica svojemu izbrancu, se obrnila in ga z nežnim ljubezenskim prijemom ugriznila za vrat . . . ga počasi začela žvečiti pri glavi . . . s tem sprožila izločanje vseh semenčic in uspešno dokončala parjenje.

Brrrrrrrrrrr … ljubezen gre pa res skozi želodec :))))

aja … tko to delajo bogomolke :)))) hmmmmmmmm 🙂

evo .. če vas zanima kej več … … B. je čist navdušena nad takimi zadevami … :)))))

čau gmajnica …

B.

Hihihi ojej…kruto ampak pali..hihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

he, he, dr. B. Če samo pomislim, da si mi s češnjami takrat hotela prinesti še tele živalice, ki se tako razmnožujejo, me je kar strah :)))

cmoka, veselega,….zate !

ziher mora bit lepo.. ko te v vrhuncu naslade… samica zagrabi za vrat in te začne… žreeeeeeeet…

Barbara, verjamem, da si čist navdušena nad živalskim svetom, verjamem pa tud, da tega ti ne prakticiraš :))))))

Lep večer, vsem prisotnim!

za domovino… s sexom naprej :))))

ja ja ja … a si predstavlaš .. da te ljubica od silne ljubezni in vseh užitkov kr požre :)))

mislim .. če pa to ni ljubezen :))

lepe sanje pa na koncu čuvaj glavo .. nikoli ne veš kaj te čaka :)))

lepo nočko Jani 🙂

B.

ma zajčiiiiiiiiiiiiiiiiiii … jest mam paličnjake … dvospolnike .. oni nč ne papcajo samih sebe 🙂

a si si premislila? .. ti prinesem kakšnega .. mam mlajše … in starejše :)))

evo .. to je to 🙂

a niso lepi 🙂 .. jih imam ene 30 vseh skupaj .. torej .. ni panike .. za vse je dovolj 😉

nočko tudi tebi 😉

B.

tole si pa tko napisala .. ko da bi imela že izkušnje :)))))))))

živjo muca !!!

B.

Barbara… ja je to ljubezen, samo, vraga.. kolk bi samcev bi moralo biti na vsako bogomoljko.. mislim, to bi blo mal tu mač 😉

Ampak… pri tvojem naslovu.. sem se spomnil na Pink Floyde in .. Wish you were here… poznaš? Mislim.. Pinkiči.. numero uno 🙂

Lep večer Barbara, pa.. bom pazu na glavo, da se mi kej ne nardi.. pol.. na konc :))))

Čau!

mislm … a si mogoč tuki :)))

so se ti floydi uresničili :)))

čaki…čaki…čaki Barbi…
rekla si mi, da se razmnožujejo in kar naenkrat bi jih imela 300 :))))))))))))
ma grem zdaj brat link , ko si ga napisala prejle. Oj, ti barbi moja ti !!

he, he, nisem se še premislila , moj bog !

nočko pa lupčka **

ja.. mal sem še tuki ja :)))) Očitno Floydi delujejo :))) matr Barbara živjo :)))

seveda sem jih mela tristo .. so kot celice ki se delijo in množijo … ma so dvospolniki 🙂 a veš .. to so tisti, ki se sploh ne rabijo trudit in osvajat nasprotnega spola ker vse to opravijo sami .. s sabo :)))

ja no .. tko nekak 🙂

očitno je zajček zamenjal bogomoljke za paličnjake :)) No zajček, ti bo Barbara razložila 🙂 da so paličnjaki pač dvospolniki in da, tudi če maš dva samca, lahko pričakuješ naraščaj pa to in da samci ostanejo, dočim pri bogomoljkah pa samci.. bogi bogi :)))

cmoka zajčku in lep večer 🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ja tuki sem še 😉

živjo 🙂

pa lubčka 🙂

B.

Pa sem res zamenjala jih ja. Oh, Jani hvala. Lepo si mi razložil. Barbi, ne bo šlo. Da se mi bodo pojedl, ko jih bom vzljubila, ne bi prenesla. Da pa se mi še množijo nenadzorovano tudi ne. Ko boš imela kaj drugega :)) pa bova videli. Zaenkrat bom še vnaprej ti hvaležna in zadovoljna s češnjami :))

uau Jani … ja super … a bi ti mel paličnjaka .. kakšnega?

ja no … jim iščem topel domek .. pa vprašam ane 🙂

hehehehehe….

Tole pa ni bilo glih kratko :))))))))

oj 🙂 tud jest evo
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
😡
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x sem še tuki.. pa pirček sem si odprl 🙂 uh 🙂

😉 lubčka nazaj 🙂

union ? al kozla ?
a bomo spet pil :)))))))))))))))))))))))))))))))))9

hmmmmmm paličnjake ja.. ma a veš… ma bi mel ja :):):):)

Barbi dostavi mu jih !! Pristal je !

ja zajček, dejmo en pir.. jest mam dans uniona, ker mi je kozlov zmanjkal :)))))

na zdravje 🙂

ok 🙂

aja?

kdaj dostavim?

New Report

Close