Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prava ljubezen !!!

prava ljubezen !!!

Aja, še tole:

lahko nočko, tebi Barbi, pa veselo razmnoževanje
pri tvojih paličnjakih. Bemtiš, maš potrpljenja kar
dosti, da se ukvarjaš s temi živalicami!

Še enkrat, tale post je za lahko nočko in za stotko!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja, bosta morali zrihtat to ja, ne pa da se jest skos ustrašim… :))))

Dobro jutro Dr. Z :)))) in enga velicga cmoka!

ja moji žepi so strašansko zanimivi :)))) Bom ti enkrat pokazal 🙂 se ne da opisat :)))))))))

Marija.. ma se spet moram čist strinjat s tabo 🙂 Res je tale tema na prvi pogled tko luštna… v bistvu pa že kar krvoločna :))))

Lep jutro Marija in… cmoka ;))))

… popacana …. ?!

Stari smo , ni kej .

ja.. stari.. pa roke se nam tresejo pa…. popacamo :))))))))))))))))

cmoka… pa ne pečjakovega :))))))))))

Dobro jutro Jani !
Ko pa nisva vedeli, da si tak ” oreng ” pacient. Zdaj sva obe v dilemi, kako naj te ukrotiva . Se bojim, da sva al premalo te dozirale, al pa je res najin tretma preblag :)) Ko že misliva, da te imava, hop, pa te već ni.
Včasih si se bal, pa sva bile bolj pogumne, zdaj pa si nama dal misliti. Nič ti jaz tuki ne morem povedat, moram se posvetovati z dr. B . Pod nujno ! Ampak res, pol ti pa ” zakuriva ” tla pod nogami :)))

to ji deli :))))))))))))))))

no si bom zapomnila..hihihi najbolj je videt ja maš prau…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

bingo mucka, glej najin time ! Cmoka ***

he se mi je zdel,da je zajček tud tuki nekje..jutrčka zajček……….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

jutrčka muca moja, in zelo lep dan danes !!!!!!!

aha ******* ma lep…
jest tebi bolj lepega..bomo še mal šklepetali z zobmi…pol bo pa oki doki…

ko prideš domov, mi povej kako bilo je :)) prav ?

aha bum….

pridna *****

jajaj to je res eno krvomrčolubezenski obred…Take muca obožuje…mmmmmmmmmm

divje pa strastno yees

viš, že skos upijem, da nucam dohtarce.. vidve pa ne, sva na izobraževanju, mava prepolno ordinacijo pa čakalnico, zdej ne moreva, morava to pa ono, enkrat ene ni, drugič ni druge…

Ja, zajček, viš.. pol se pa pacientu na enkrat scufa… pol je pa hudič, ker ne veš kam udari.. v eno, al v drugo stran :)))

Jani pa še kar čaka… da spet zakurta, tokrat orenk :))))))))

Ha, ha, ha kako si si vse zapomnu :))
zdaj si me pa tko u luft vzdignu, da bom takoj popoldan, ko imava z dr. B. cajt natančno preko telefona sicer , z njo dorekla novi ostrejši režim tvojega zdravljenja. T presga pa že vse meje, da boš ti zdaj nad nama, ne, to pa ne :)))))))))))))9

ja, maš čist prov.. jest sem rajš… spodi :))))))))))))))))))))))))))))

muca.. a ti bi.. o ne.. n’č jest teb ne bom žepov kazu, ne ne ne :)))))

wet and wild :))))))))

Na evo, da te nsiva narobe zdravile :)))) še huje je kot sem mislila 🙂

ampak, glede na to, da je še hujš… pol me sploh nista zdravile. Tko!!!!

JTLC!!! :))))))

New Report

Close