Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pravi crocsi-kje ugodno?

pravi crocsi-kje ugodno?

Rada bi kupila ta prave crocse. Pravijo, da je na trgu veliko “ponaredkov”. Kako naj vem, da bom kupila prave crocse in kje jih imajo? Hvala vam.

Pri nas jih sigurno prodajajo v Hervisu, samo je izbira zelo “klasična”. Crocs ima tudi spletno trgovino crocs.eu , kjer imajo večjo izbiro in kar nekaj akcij (če se naročiš na njihov newsletter npr. dobiš kodo za enkraten 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust) in občasno ne zaračunavajo poštnine za naročina nad določenim zneskom. Dobavijo v Slovenijo in sicer nekje v roku največ 10 dni. Velikost prej poskusiš v kakšni naši trgovini 😉 Je pa še (vsaj) ena slovenska spletna trgovina z originalnimi crocsi in sicer fossecl.si

kupila sem jih na superge.si, sedaj je tudi akcija

gledala sem jih povsod, najbolj originalni so mi bili v Italiji za ceno 46 eurov. Njihova “guma” je zelo mehka, imajo tudi ločene modele za ženske in moške tako da niso unisex kot pri nas. Le poglej dobro in nikar ne kupuj kitajskega poceni šunta.

Seveda so ponaredki na trgu – tako se jim reče, v resnici pa so to navadni plastični cokli. Ampak na nobenih ne boš našla napisa crocs ali njihovega značilnega krokodilčka.

New Report

Close