Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravi, da sem preveč posesivna.

Pravi, da sem preveč posesivna.

Partner pravi, da sem pretirano posesivna in ljubosumna. Poznava se eno leto, ko sva se spoznala, je bil še v zvezi z drugo žensko. Sva pa midva hitro kliknila in je eventualno zapusti bivšo.

Da preidem na stvar, on misli, da pretiravam. Ne zaupam mu povsem zaradi njegove preteklosti. Vem, da je bivšo (bila sta skupaj skoraj 20 let) tri krat prevaral, vsakič z drugo žensko, čustva niso bila vpletena. Zato sem za najino zvezo postavila pravila. Vedno imam vpogled v njegov bančni račun, ne dovoljujem mu prijateljic ženskega spola. On pravi, da pretiravam pri tem, da z ženskimi kelnarcami vedno govorim jaz. Temu je tako, ker sva se midva spoznala naključno in doživela klik na prvo. Ko greva po cesti, pričakujem, da gleda v tla in ne v druge ženske. Sicer ne preverjam njegovega telefona, ampak vem, da je v času prejšnjega odnosa imel dva in sem zahtevala, da je drugo številko uničil. Zadnje pravilo je to, da z nikomer ne govoriva o najinem odnosu in problemih, ki jih srečujeva. Še posebej ne z osebo nasprotnega spola. Meni se tole ne zdi čisto nič strogo.

Saj je to zajeb…? A maš to psa?

Pa let nazaj bi ti rekla, da si nemogoča, da ne moreš tako s človekom. Zdaj, ko pa VEM kakšni so moški, ti pa rečem: pravilno. Pa taki, ki so nagnjeni k varanju (in še povedal ti je), jim to postane nekaj čisto normalnega. Ker ti je to še celo priznal si misli ‘povedal sem ji, ve kaj je dobila’.

Ko greva po cesti, pričakujem da gleda v tla 😳😳😳🙄😂😅😆🤣😆🙃☺️☺️☺️

Pisuka, ko sta v lokalu ali gostilni, mora gledat v pepelnik ali v kroznik, hudica, ti mu dovolis gledat okoli?!

hahaha ko hodi, mora gledati v tla…

zaj**** da glava peče.

Imaš hude psihične težave. Ta zveza ne bo na dolgi rok, ti pa si poišči pomoč psihoterapevta, , ali pa nabavi psa.

Đizus, upam, da je fejk objava, če ne, ubogi moški. Itak, da si posesivna in to prav bolano.

Nisi le posesivna, ampak hudo bolna. Upam, da poiščeš pomoč , preden bomo o tebi gledali na Tedniku.

Ni zaupanja vreden človek. A sama sebe boš najbolj uničila s tem. Najdi si osebo, s karakterjem, kateremu lahko zaupaš njemu ne boš nikoli, ne čisto.

Na, pa je nasel stopalko kateri je copat. 😁👍

Tebi pa, varalico si vzela, ne vem kaj naj bi bilo drugace, tudi s tvojega stopala se bo snel in odcopatal z drugo.

Če je druge varal bo tudi tebe in ne zaslužiš si drugo, če si ga sama vzela, ko je bil zaseden, ker sta pač kliknila.

Torej nategneš zasedenega moškega, ki javno pove da vara večkrat in se sedaj postavljaš moralno nad njega? 🙂 Svoji k svojim 🙂

p.s.
Vara te lahko tudi v službi, te mu pa ne boš prepovedala a ne 🙂

Ha, ha… tale je pa dobra… Malo si zamešala psa in partnerja, a če vama paše… tudi prav.

Odgovor na objavo uporabnika
Onaxita, 22.02.2023 ob 17:02

Imaš hude psihične težave. Ta zveza ne bo na dolgi rok, ti pa si poišči pomoč psihoterapevta, , ali pa nabavi psa.

vlagam protestno noto

nemogoče bi bilo od živali zahtevati, da na sprehodu pogled usmerja v tla in se izogiba kakršnikoli interakciji z drugimi živalmi, kaj šele z ljudmi (pripadnicami lepšega spola)

Zakaj pa se potem spraviš skupaj z nekom, ki je varal? In jo prevaral v bistvu s teboj, oziroma preskočil iz razmerja v razmerje.

Povedano preprosto, obadva sta totalno damaged in ja si posesivna. Ampak konec koncev, spadata skupaj

Kako je pa to zgledalo, ko je eventualno zapustil prejšnjo?

Uporabljaj besede, katerih pomen poznaš, sicer izpadeš še bolj neumno, kot si že sicer.

Tisti “klik” med vama je bolj produkt tvoje domišljije kot kaj drugega. Ne vem, sama če bi izvedela, da je varal bivšo in celo bil še v zvezi, ko bi želel že z mano, grem samo stran. Ker to so nekompatibilne moralne vrednote.

S tem preverjanjem in pravili pa samo greniš življenja obema. On si kljub tvojim zahtevam lahko najde drugo žensko in zelo verjetno si jo tudi bo (če si je že ni).

Ne vem kako smotana moraš biti, da varalico vzameš in potem upaš, da bo ob tebi drugačen oz. si postala kontrol frik.

Torej se bojiš, da bi se ti zgodilo to, kar si ti povzročila njegovi bivši?

..omg..tipo mora bit že v letih, če ima za sabo 20-letno zvezo…a ti tud – si v letih, da te tok prpa daje…?

Sta še skupaj? Še nisi bivša?

Ne razumem kako nadzor povezujete z ne-varanjem. Človek, ki se je odločil da bo varal, bo varal tako, da se vam/nam tudi sanjalo ne bo. Pa ga lahko kontroliraš 24/7. V trenutku prvega pogoja z nadzorom je konec veze. Četudi v njej vztrajata še 10let, vesta, da ni obojestranskega zaupanja in bo nekoč konec.

Da ni to zgodbica …

Bivšo je trikrat prevaral, verjetno se je v te tri zaljubil na klik, kot sta se vidva. Kam to pelje?

eventualno jo je zapustil, hahaha, 22.02.2023 ob 18:35

Kako je pa to zgledalo, ko je eventualno zapustil prejšnjo?

Uporabljaj besede, katerih pomen poznaš, sicer izpadeš še bolj neumno, kot si že sicer.

Ahh, pa res. Avtorica, naj ti povem, da ima ta besede v slovenščini drugačen pomen kot v angleščini. Sam tolk 🙂

Meni se zdi to čisto normalno, 22.02.2023 ob 15:41

Partner pravi, da sem pretirano posesivna in ljubosumna. Poznava se eno leto, ko sva se spoznala, je bil še v zvezi z drugo žensko. Sva pa midva hitro kliknila in je eventualno zapusti bivšo.

Da preidem na stvar, on misli, da pretiravam. Ne zaupam mu povsem zaradi njegove preteklosti. Vem, da je bivšo (bila sta skupaj skoraj 20 let) tri krat prevaral, vsakič z drugo žensko, čustva niso bila vpletena. Zato sem za najino zvezo postavila pravila. Vedno imam vpogled v njegov bančni račun, ne dovoljujem mu prijateljic ženskega spola. On pravi, da pretiravam pri tem, da z ženskimi kelnarcami vedno govorim jaz. Temu je tako, ker sva se midva spoznala naključno in doživela klik na prvo. Ko greva po cesti, pričakujem, da gleda v tla in ne v druge ženske. Sicer ne preverjam njegovega telefona, ampak vem, da je v času prejšnjega odnosa imel dva in sem zahtevala, da je drugo številko uničil. Zadnje pravilo je to, da z nikomer ne govoriva o najinem odnosu in problemih, ki jih srečujeva. Še posebej ne z osebo nasprotnega spola. Meni se tole ne zdi čisto nič strogo.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Avtorica, hvala za smeh! Ne smeh, ampak krohot. Je dobro za zdravje!

Imel točno tako,posesivna da se ti zmeša.V njeni glavi sm jo varal non stop,pa nisem še nikoli in tud nebom.Ljubezen mi je sveta in nisem človek ki bi lahko šel s komerkoli.Klepet z drugimi je meni nekaj normalnega ker drugače si ne predstavljam zivljenja kot da imaš komunikacijo z ostalim svetom.Take ženske ste neki najslabšega kar lahko človek spozna in doživi,v vsem je problem.

New Report

Close