Pravi, da sem preveč posesivna.
Šišmaš, 22.02.2023 ob 16:53
Ko greva po cesti, pričakujem da gleda v tla 😳😳😳🙄😂😅😆🤣😆🙃☺️☺️☺️
😂😂😂😂😂😂😂
Tole je resss res etremno 🙂
K sm bla stara 14 let se spomnm sm svojmu fantu skos…to si pogledu to si gledu… k obrnem cas nazaj vidm da sm bla katastrofa tega pri svojih 30+ si ne predstavljam. Ljudje ko hodimo po svetu se pac pogledamo to je clovesko pac vidis ne mores mu dat selotejp na oci,je pa razlika al tip gleda vse ljudi enako ali zensko z zanimanjem..to je eno..
Drugo kar je… najdi si moskega ki ga enostavno druge zenske ne bodo zanimale in ne rabis takmu nic ukazovat kaj dela in kaj ne. Porocena sem 14let pa nisem nikoli rekla kaj lahko dela in kaj ne,z njim pa sem porocena ker podzavestno dela in naredi kar oz kot zelim. Je zvest in zvesta sm tudi jaz. Pohvaliva tudi ce je kdo lusn ali lusna in to je potem to. Veliko je lusnih ljudi pa kaj potem. Samo tezko je to govorit nvm kaksen je tvoj….
Moj mi ni dal se razloga za skrbi to je to. Da bi pa prenasala da druge gleda z zanimanjem pa vi rekla samo lp po 14letih zakona to je pac ponizevanje samo glej…to al partner dela sam od sebe oz ne dela ne mu pa ukazovat ker tukaj ni ljubezni.
Menjaj partnerja ce ti ni ok.
dolgolaskica, 06.03.2023 ob 10:49
😂😂😂😂😂😂😂
Tole je resss res etremno 🙂
K sm bla stara 14 let se spomnm sm svojmu fantu skos…to si pogledu to si gledu… k obrnem cas nazaj vidm da sm bla katastrofa tega pri svojih 30+ si ne predstavljam. Ljudje ko hodimo po svetu se pac pogledamo to je clovesko pac vidis ne mores mu dat selotejp na oci,je pa razlika al tip gleda vse ljudi enako ali zensko z zanimanjem..to je eno..
Drugo kar je… najdi si moskega ki ga enostavno druge zenske ne bodo zanimale in ne rabis takmu nic ukazovat kaj dela in kaj ne. Porocena sem 14let pa nisem nikoli rekla kaj lahko dela in kaj ne,z njim pa sem porocena ker podzavestno dela in naredi kar oz kot zelim. Je zvest in zvesta sm tudi jaz. Pohvaliva tudi ce je kdo lusn ali lusna in to je potem to. Veliko je lusnih ljudi pa kaj potem. Samo tezko je to govorit nvm kaksen je tvoj….
Moj mi ni dal se razloga za skrbi to je to. Da bi pa prenasala da druge gleda z zanimanjem pa vi rekla samo lp po 14letih zakona to je pac ponizevanje samo glej…to al partner dela sam od sebe oz ne dela ne mu pa ukazovat ker tukaj ni ljubezni.
Menjaj partnerja ce ti ni ok.
O Burki nisi razmisljala? Zanj…ne zase
Meni se zdi to čisto normalno, 22.02.2023 ob 15:41
Partner pravi, da sem pretirano posesivna in ljubosumna. Poznava se eno leto, ko sva se spoznala, je bil še v zvezi z drugo žensko. Sva pa midva hitro kliknila in je eventualno zapusti bivšo.
Da preidem na stvar, on misli, da pretiravam. Ne zaupam mu povsem zaradi njegove preteklosti. Vem, da je bivšo (bila sta skupaj skoraj 20 let) tri krat prevaral, vsakič z drugo žensko, čustva niso bila vpletena. Zato sem za najino zvezo postavila pravila. Vedno imam vpogled v njegov bančni račun, ne dovoljujem mu prijateljic ženskega spola. On pravi, da pretiravam pri tem, da z ženskimi kelnarcami vedno govorim jaz. Temu je tako, ker sva se midva spoznala naključno in doživela klik na prvo. Ko greva po cesti, pričakujem, da gleda v tla in ne v druge ženske. Sicer ne preverjam njegovega telefona, ampak vem, da je v času prejšnjega odnosa imel dva in sem zahtevala, da je drugo številko uničil. Zadnje pravilo je to, da z nikomer ne govoriva o najinem odnosu in problemih, ki jih srečujeva. Še posebej ne z osebo nasprotnega spola. Meni se tole ne zdi čisto nič strogo.
@Meni se zdi to čisto normalno
Recimo, da je tale zgodbica celo resnična,
potem ti lahko samo povem, da nujno potrebuješ
pomoč zelo sposobnega psihiatra.
Ti bi vse odrejala kaj in kako lahko tvoj partner počne?
Se pravi, si domišljaš, da si ga lastiš?
Bojim se, da samo psihiater v resnici ne bo zadosti…
Hhahahahaka
Kako se je zajebal. Avtorica, jaz bi te cez okno na cez cesto zarisal. Se prej pa bi ti ga dal v rit in se kam.
Zakaj je sploh s tabo? Kaj ima id tega? Na kaksen nacin si kot zenska zasluzis vezo? Kako izboljsujes njegovo pocutje?? Ali si strastna v sexu? V kolikor je odgovor ne, nimas pravico drzat moskegav vezi. Jaz bi te varal. In to s ponosom
Takooooo, 06.03.2023 ob 16:53
Hhahahahaka
Kako se je zajebal. Avtorica, jaz bi te cez okno na cez cesto zarisal. Se prej pa bi ti ga dal v rit in se kam.
Zakaj je sploh s tabo? Kaj ima id tega? Na kaksen nacin si kot zenska zasluzis vezo? Kako izboljsujes njegovo pocutje?? Ali si strastna v sexu? V kolikor je odgovor ne, nimas pravico drzat moskegav vezi. Jaz bi te varal. In to s ponosom
Tis en bolnik tezki ,mas nek opis posiljevalca..koga b ti v rit pa neki
.zih ksn pacient
Nineeee, res ne, ne no? Nikakor te ne bi imel, no go!. Metek je premalo.
Kakšno preverjanje neki? In njegova prejšnja veza se tebe, mimogrede NE tiče. Sam je povedal, da je po tvoje samo 3x varal? Japajade, dobro jutro za presežek inteligence. Štrik mu dodaj, pa podkožni gps. On ni tvoja last, nikoli ne bo, tega ne dobiš z nobenim statusom. Kaj tebi ni jasn?
Tale možakar je 40 +, da bi se šel tvoje igrce? Ni šans. Ali je brez jajca ali mamin pusy, drugače no go!!!!
Za avtorico: upam, da je bivši in da se te je rešil. Enostavno ne morem verjeti, da obstajajo tako posesivne ženske. Ti si primer za v učbenik.
Sicer pa, ti si bila ljubica in potem pričakuješ, da bo pa tebi zvest?! Le zakaj? Lej, ti si kur ba in si dobila kurbirja. Vidva sta res za skupaj. AMpak vseeno, on je precej normalen moški, ti pa si res samo za v Polje.
Pa se ti zdi prav, da moraš imeti nenehno kontrolo? Da moraš vedno sledit tem pravilom in paziti, kaj počne in kaj dela? Torej ga želiš za vsako ceno? Četudi očitno zate ni zaupanja vreden človek in to tudi nikoli ne bo. S tem boš morda preprečila varanje, ampak se boš naslednjih X let obremenjevala z njegovimi dejanji, kretnjami, z vsem, kar pravzaprav počne. Odnos ne bi smel biti tak. Odnos bi moral biti sproščen in v njem bi morala uživati oba, namesto da se osredotočata samo na njegovo početje. In če bo želel, bo še vedno našel način za varanje. Namesto da se obremenjuješ s tem, kaj se potencialno lahko zgodi, raje začni delati na sebi in uživaj ta čas, ki ga imata. Partnerjev si namreč ne lastimo, temveč z njimi skupaj gradimo.
Itak da je zafrkancija, če ne, je clovestvo res pocas spet za potopit🙈…
Pa ok, hipoteticno da vse res, kapo dol, da se ti da zganjat tale nadzor, to imas z dedcom ja vec dela kot veselja😆, treba narest eno simpl cost benefit analizo, tale ne opravicuje investicije v katerkol odnos☺️.
Jaz ne stekam tega, pop… Da me kdo nadzoruje oz. Moram jaz koga na ta nacin, tako moza kot otroke. Zivljenje je prekratko, obkrozis se pravimi ljudmi in s eimas fino, kolikor nam lajf dopusca.
Pa eni ste res domiselni☺️