Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravi, da sem preveč posesivna.

Pravi, da sem preveč posesivna.

Point je, da se posesivne ljudi prevara prav zaradi njihove posesivnosti.

Hotela si fuckboya, imaš fuckboya. Pravila? A delaš v JU?

ti si bolana v glavo, če misliš da tebe še ni prevaral si zelo naivna. Tudi, če imaš zlato pizdo, tri joške in si super lepotica z najlepšo postavo in ritjo na svetu ne bi hotel bit tvoj tip.

Odgovor na objavo uporabnika
Meni se zdi to čisto normalno, 22.02.2023 ob 15:41

Partner pravi, da sem pretirano posesivna in ljubosumna. Poznava se eno leto, ko sva se spoznala, je bil še v zvezi z drugo žensko. Sva pa midva hitro kliknila in je eventualno zapusti bivšo.

Da preidem na stvar, on misli, da pretiravam. Ne zaupam mu povsem zaradi njegove preteklosti. Vem, da je bivšo (bila sta skupaj skoraj 20 let) tri krat prevaral, vsakič z drugo žensko, čustva niso bila vpletena. Zato sem za najino zvezo postavila pravila. Vedno imam vpogled v njegov bančni račun, ne dovoljujem mu prijateljic ženskega spola. On pravi, da pretiravam pri tem, da z ženskimi kelnarcami vedno govorim jaz. Temu je tako, ker sva se midva spoznala naključno in doživela klik na prvo. Ko greva po cesti, pričakujem, da gleda v tla in ne v druge ženske. Sicer ne preverjam njegovega telefona, ampak vem, da je v času prejšnjega odnosa imel dva in sem zahtevala, da je drugo številko uničil. Zadnje pravilo je to, da z nikomer ne govoriva o najinem odnosu in problemih, ki jih srečujeva. Še posebej ne z osebo nasprotnega spola. Meni se tole ne zdi čisto nič strogo.

Ti si pribita omg

Da gleda v tla ko hodiva po cesti – to pa je bolano na kubik!!!

eventualno jo je zapustil, hahaha, 22.02.2023 ob 18:35

Kako je pa to zgledalo, ko je eventualno zapustil prejšnjo?

Uporabljaj besede, katerih pomen poznaš, sicer izpadeš še bolj neumno, kot si že sicer.

Morebiti. A malo verjetno. 🤭

Me res ne zanima sicer, ampak a ima tale njen po letu že novo, pa da ni prevaral avtorce, kot je bilo v času, ko je bila njemu še ljubica? Da se tradicija ohrani 😂🙃😅☺️☺️☺️

Čudovito vezo imaš. Krasno. Očitno te zelo osrečuje. Nič ne obremenjuje. Je prinesla sonce v tvoje življenje. Le kaj več si kot punčka sanjala da boš imela kot odrasla kot pa to da boš paznico odraslemu dedcu igrala. Zadetek na loto. Čestitke res.

Tale je hudo bolana..pod nujno potrebuje psihiatra oz specialno obravnavo!

Malo si pritisnjena 🙂

Je pa tale vaš en lolek-bolek, če vam dovoli, da ga tako poniževalno komandirate in mu ne dovolite svobode. Najbolje, da ga zaprete v kako klet, da na cesti ali v službi slučajno ne bo pogledal kako drugo. Vaše obnašanje kaže na osebnostno motnjo. Ne verjamem, da bo še dolgo zdržal z vami.

Šišmaš, 22.02.2023 ob 16:53

Ko greva po cesti, pričakujem da gleda v tla 😳😳😳🙄😂😅😆🤣😆🙃☺️☺️☺️

Saj se ti sluzarji cedijo kot polži

Je pa tako, da ta sluzavost je neozdravljiva. Je v genih. In tak tip bo še v zadnjih vzdihljajih, v kolikor mu ne bo mrena zrasla čez oči, gledal pa medicinsko sestro.

Kontra učinek, 04.03.2024 ob 16:14

Point je, da se posesivne ljudi prevara prav zaradi njihove posesivnosti.

To sploh ni posesivnost ampak odziv na energijo, ki jo ženska intuicija pri takšnemu neztelemu moškemu takoj zazna.

New Report

Close