Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

O, zenske mi ze disite. Samo ne za (vse) tisto kar bi ve. 😉

Nic se ne rabimo postrani gledati. 🙂
Jaz sem se na vas prilagodil. Ne le z besedo. Predvsem z dejanji. Obnasanjem. Zivljenskim slogom. Ve pa po zelji.
Ene me boste postreni gledale. Ni problema. K sreci niste edine. 🙂
Druge bodo iluzorno od mene pricakovale obnasanje moskega brez izbire. In se cudile, ko v roku keks postanejo bivse preden uspejo postati sedanje.
Tiste, ki imajo realne sanse, pa so se pred mano spoznale, da moskega, kot sem jaz, ne gre podrejati. In, ce zeli enakost, super, tudi jaz sem za to. Vendar naj dobro premisli, ce mi jo je tudi sama sposobna dati. 😉

Sploh pa, jaz bi rekel, da so neprilagojeni odpiraci tem “ni samskih (ki me hocejo)”, itd, kot pa tisti, ki se nam ne zdi vredno “prodati” eni, zato jih imamo dosti…

Da, “draga”…Bom upošteval tvoj nasvet. :)[/quote]

Ti si že “adaptiran”:)).[/quote]
V adaptacijo Robija in Markota nihce ne dvomi. Naj kar uzivajo, lol. Samo enim tega res ni treba… lol

V adaptacijo Robija in Markota nihce ne dvomi. Naj kar uzivajo, lol. Samo enim tega res ni treba… lol[/quote]

Meni se ne zdi nič narobe, če si dva prideta nasproti in iščeta stvari, ki povezujejo. Tudi ne vem, zakaj bi bilo podcenjujoče se prilagoditi, prevzeti dobre lastnosti drugih, ki jih morda do sedaj nisi poznal. Izhajaš iz dobrega in delaš v smeri, ko tudi sam deliš dobro. Ko pridejo oblaki in dež, pa skupaj čepita pod marelo in se predajata novim izzivom:). Odvisno, kako se lotiš in sprejmeš vse te spremembe, ki jih naši dedje in babice niso doživeli v tolikšni meri:)).

včasih imam občutek, da ženske ne iščete zgolj moških. iščete t.i. “prave” moške. pa ne samo to. zdi se mi, da iščete že kar NADČLOVEKA, NADMOŠKEGA…. joj joj…. pa dejmo mal skromnosti pokazat no.

Vsaki ladji ni treba pripluti v pristan, a ne:))). Spet odvisno od človeka. Nekateri se sprijaznijo z vsakim in z vsem, drugi iščejo srednjo pot, spet tretji pa zahtevajo sposobnosti, ki še niso bile odkrite pri nobenem spolu:). Ni recepta, zagovarjam to, da vsak sledi sebi in predvsem, da se prepusti ter uživa v življenju.

V adaptacijo Robija in Markota nihce ne dvomi. Naj kar uzivajo, lol. Samo enim tega res ni treba… lol[/quote]

Meni se ne zdi nič narobe, če si dva prideta nasproti in iščeta stvari, ki povezujejo. Tudi ne vem, zakaj bi bilo podcenjujoče se prilagoditi, prevzeti dobre lastnosti drugih, ki jih morda do sedaj nisi poznal. Izhajaš iz dobrega in delaš v smeri, ko tudi sam deliš dobro. Ko pridejo oblaki in dež, pa skupaj čepita pod marelo in se predajata novim izzivom:). Odvisno, kako se lotiš in sprejmeš vse te spremembe, ki jih naši dedje in babice niso doživeli v tolikšni meri:)).[/quote]
Imas prav. Za njiju je cist cool.
Not only they don’t know any better. They couldn’t have it any other way anyhow, even if they wanted.

Ampak meni pa tega res ni tega, v taksni obliki. Aranzma bo moral biti bolj privlacen, da me bo zamikal… 😉

Meni se ne zdi nič narobe, če si dva prideta nasproti in iščeta stvari, ki povezujejo. Tudi ne vem, zakaj bi bilo podcenjujoče se prilagoditi, prevzeti dobre lastnosti drugih, ki jih morda do sedaj nisi poznal. Izhajaš iz dobrega in delaš v smeri, ko tudi sam deliš dobro. Ko pridejo oblaki in dež, pa skupaj čepita pod marelo in se predajata novim izzivom:). Odvisno, kako se lotiš in sprejmeš vse te spremembe, ki jih naši dedje in babice niso doživeli v tolikšni meri:)).[/quote]
Not only they don’t know any better. They couldn’t have it any other way anyhow, even if they wanted.

Ampak meni pa tega res ni tega, v taksni obliki. Aranzma bo moral biti bolj privlacen, da me bo zamikal… ;)[/quote]

Če je nekdo srečen, zakaj bi mu kdorkoli jemal to srečo? Saj vendar razumeš poanto, da smo si različni in zato vstopamo v različne odnose. Čutim kanček ljubosumja (itak ne boš priznal), ker so ljudje lahko zahtevni in srečni:). Torej se da in tebe nekje tam čaka t.i. aranžma po tvoji meri:)). Samo glej, da boš tudi njo zamikal:).

Ampak meni pa tega res ni tega, v taksni obliki. Aranzma bo moral biti bolj privlacen, da me bo zamikal… ;)[/quote]

Če je nekdo srečen, zakaj bi mu kdorkoli jemal to srečo? Saj vendar razumeš poanto, da smo si različni in zato vstopamo v različne odnose. Čutim kanček ljubosumja (itak ne boš priznal), ker so ljudje lahko zahtevni in srečni:). Torej se da in tebe nekje tam čaka t.i. aranžma po tvoji meri:)). Samo glej, da boš tudi njo zamikal:).[/quote]
Ves, da je med Markoti in Robiji tega sveta tudi bolj srecnih in zadovoljnih od mene. Ali sta to tudo onadva pa ne vem.

Seveda smo si razlicni. Predvsem pa smo se prilagodili na svojo realnost. Njuno zivljenje je odsev njune prilagoditve, moje pa moje. In k sreci se ne eni ne drugi kaj ekstra nad svojo izbiro (se) ne pritozujemo.

Recimo, da ona, kot oddana, naj vec ne bi bila toliko zanimiva samskim, ki pa se nad svojim statusom pritozujejo, odpirajo teme, kje, kako, itd. Jaz sem recimo se na trgu, na nek minimalen nacin, in kar pravim je, ne bi, hvala, v aranzma Robija ali Markota.

Kot je razvidno, ženske še vedno igrajo na karto “vi moški nas rabite, da vam igramo rezervno mamico”. Ta logika pri 70 % moških mogoče celo gre skoz. Jaz želim ženskam pojasniti, zakaj prihaja njihova emancipirana samopodoba v nasprotje sama s sabo pri zahtevah po odločnem samcu. Če jaz en bi imel prav, ta tema ne bi obstajala in podobne teme tudi ne.

Ampak zaenkrat je % povprečnih lolekov še tako visok, da se z atipičnimi moškimi ženskam ni treba ubadati. Je pa dobro, da vzamejo v zakup obstoj skupin, ki sem jih naštekl in predvsem dejstvo, da odločen dec ne rabi nujno stalno iste babe poleg sebe.

Obojni imate eno skupno lastnost, to je jamranje nad ženskami, kako so “prezahtevne”. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj daj, ne delaj se pogumnega. Bil si tam, pa ti ni uspelo. Zdaj pa pobiraš drobtinice, ker si nazaj več ne upaš. 🙂 Ne delaj se, rajo BODI pogumen, pa ti bo uspelo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Navedeno
sergo
včasih imam občutek, da ženske ne iščete zgolj moških. iščete t.i. “prave” moške. pa ne samo to. zdi se mi, da iščete že kar NADČLOVEKA, NADMOŠKEGA…. joj joj…. pa dejmo mal skromnosti pokazat no.

Vsaki ladji ni treba pripluti v pristan, a ne:))). Spet odvisno od človeka. Nekateri se sprijaznijo z vsakim in z vsem, drugi iščejo srednjo pot, spet tretji pa zahtevajo sposobnosti, ki še niso bile odkrite pri nobenem spolu:). Ni recepta, zagovarjam to, da vsak sledi sebi in predvsem, da se prepusti ter uživa v življenju.

Lahko se strinjam. Toda, imam občutek, da redki iščejo t.i. srednjo pot. 🙂 Kar je škoda.

Ko se govori o “pravem” moškem, bi lahko vzeli v obzir tudi to, da tak “pravi” moški ne nastane čez noč. Tako kot se veliko kvalitetnih in dobrih stvari ne more zgoditi večinoma kar samih od sebe, tako tudi pravi moški ali pa kvaliteten moški ne more nastati kar čez noč, že pri 25ih ali 30ih letih. Neko popolno samozavest, popolno avtoriteto in popolno odločnost pa verjetno kažejo dejansko izključno kakšni psihopatološki primeri, kakor je bilo omenjeno že zgoraj, ostali smrtniki smo pa verejtno nekje vmes. Verjetno so supermeni redki. 🙂

To o “pravem moškem” je neka zblojena fiksna ideja, ki so si jo babe ustvarile v domišljiji, nekateri moški primerki pa jo vztrajno ponavljate. Resneje kot jemljete te ženske “zahteve”, manj ste samozavestni, bolj ste zmedeni.

Začnite že enkrat živeti svoje življenje in ne biti toliko obremenjeni z neskončnimi ženskimi željami…

Egoizem je prava izbira, a ne?….ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaki ladji ni treba pripluti v pristan, a ne:))). Spet odvisno od človeka. Nekateri se sprijaznijo z vsakim in z vsem, drugi iščejo srednjo pot, spet tretji pa zahtevajo sposobnosti, ki še niso bile odkrite pri nobenem spolu:). Ni recepta, zagovarjam to, da vsak sledi sebi in predvsem, da se prepusti ter uživa v življenju.[/quote]

Ladja, na kateri sem, želim da pripluje v pristan. Titanicov si nihče ne želi..

Ti nisi moški, ti si baba v moškem telesu. In ne reši te noben naravni izgled, nobeno nebritje tepiha, nobeno moško oblačenje..

Če bi bil moški, bi razumel moške argumente o življenju, ki je drugačno od tvojega…Ker pa si pač zgolj baba s pimpekom, ne boš razumel nikoli.

Ti nisi moški, ti si baba v moškem telesu. In ne reši te noben naravni izgled, nobeno nebritje tepiha, nobeno moško oblačenje..

Če bi bil moški, bi razumel moške argumente o življenju, ki je drugačno od tvojega…Ker pa si pač zgolj baba s pimpekom, ne boš razumel nikoli.[/quote]
Ampak njegovo mnenje je drugačno, ti si tisti, ki ga ne razume. To kažeš s tem, ko praviš, da ni moški, ampak je baba v moškem telesu. Ti ne dopuščaš mnenja drugačnega od tvojega. Torej, kaj si potem?

Če bi bil moški, bi razumel moške argumente o življenju, ki je drugačno od tvojega…Ker pa si pač zgolj baba s pimpekom, ne boš razumel nikoli.[/quote]Torej si ti žival v človeškem telesu in ne reši te nič?…. :))

Gledaš zgolj na lastno korist, da si sit, se počutiš dobro…itd. in ko te prime nagon/hormoni, naskočiš drugo žival v človeškem telesu (ali pa tudi brez človeškega telesa ;)? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, gledam zgolj na lastno korist. zdaj se pa zjoči, občutljivček.

Idealni moški ne obstajajo, zato pa obstajajo moški, ki so ravno pravšnji določenim ženskam. Ženska bo pa dvomila vedno in to je treba sprejeti, moški lahko te dvome samo omili.

Če zmore vsaj to bo lahko bil idealen…. 🙂

Še dobro, da pride kdaj kaka nežna dušica sem malo pomirit strasti z neženjšim tonom in pravo besedo. :))

Kakorkoli že, meni je Specialec v redu, ker ni slinast in ne olepšuje.

Da, “draga”…Bom upošteval tvoj nasvet. :)[/quote]

A si to lahko razlagam kot neko prednost pri definiranju pravega moškega ? 🙂

Kaj pa, če moški vedno dvomi ? 🙂
A to ženske sprejmete ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close