Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Problem je Onetovo razmišljanje da je OSNOVA produciranje otrok….

Ker to pomeni, da če nimaš namena delat osnove je tisto sekundarno vbistvu nekaj NEPOMEMBNEGA….

osnova je to kar se jaz odločim (oz 2 ki seksata) da je osnova za njiju….[/quote]
Problem takega razmišljanja so lahko posledice, ki se ji reče otrok. Če v nekem odnosu ni ljubezni, je lahko tako kot sem že rekel, da otrok postane v napoto oziroma kot neko orodje za izsiljevanje.
Seveda obstaja zaščita, ampak kljub tej, vemo, da se še vedno precej otrok rodi nezaželjenih ali pa nepričakovano.[/quote]

A ti dejansko meniš, da obstaja samo 1 način (penetracija spolnega uda v vagino) za način doseganja užitkov????

Seksov je več vrst, užitek pa je zelo podoben če ne skorajda enak tako za žensko kot za moškega…..

Če pa tebi uspe z oralcem nardit froca pa svaka čast…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne vem no.
Tok se duvate eni, kako vam je samo do užitka in niti ne pomislite na reprodukcijo in NIKOLI ne želite
imeti otrok….(ali vsaj ne vidite smisla v tem)…
Ampak – a ni hec, ko vam pa kdo samo omeni sterilizacijo, pa kar bledi ratate in nekj jecljate, da to pa
ne, ker je “nevarno” (ambulantni poseg, po katerem greš takoj domov)….zakaj?
Užitek se ne zmanjša, libido tudi ne, hidravlika dela enako, kot prej….zakaj torej se ne odpoveste možnosti
reprodukcije in ne seksate samo iz užitka?

Če se ne motim, opravijo ta poseg šele v določeni starosti, če ne tudi šele takrat ko si že vsaj enkrat stisnil zobe in se žrtvoval v dobrobit preživetja človeštva.

obvarji-me-bogi-mesenih-užitkov press

Če se ne motim, opravijo ta poseg šele v določeni starosti, če ne tudi šele takrat ko si že vsaj enkrat stisnil zobe in se žrtvoval v dobrobit preživetja človeštva.

obvarji-me-bogi-mesenih-užitkov press[/quote]

Prvi del sicer drži, ampak na posebno prošnjo to naredijo.

Problem takega razmišljanja so lahko posledice, ki se ji reče otrok. Če v nekem odnosu ni ljubezni, je lahko tako kot sem že rekel, da otrok postane v napoto oziroma kot neko orodje za izsiljevanje.
Seveda obstaja zaščita, ampak kljub tej, vemo, da se še vedno precej otrok rodi nezaželjenih ali pa nepričakovano.[/quote]

A ti dejansko meniš, da obstaja samo 1 način (penetracija spolnega uda v vagino) za način doseganja užitkov????
[/quote]
Sploh ne. Jaz uživam, ko jem (njene) piškote. Recimo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imaš vse prav… edino ena stvar se pa vseeno spremeni, ni več takega izliva kot bi ”moral” bit 🙂

Tega pač ženske ne morete razumet, ker ga ne čutite enako kot mi 🙂

Poglej, če naredijo enake tabletke kot so za punce, meni ni problem jest teh tabletk za to da bi lahko brez kondoma seksal….

Kot zgleda enim ”feministkam” pač je 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

obvarji-me-bogi-mesenih-užitkov press[/quote]

Prvi del sicer drži, ampak na posebno prošnjo to naredijo.[/quote]

je treba na kolena pred kakšno krepostno sestro?

Prvi del sicer drži, ampak na posebno prošnjo to naredijo.[/quote]

je treba na kolena pred kakšno krepostno sestro?[/quote]

hja….verjetno prej pred zdravnikom….? ;-))

je treba na kolena pred kakšno krepostno sestro?[/quote]

hja….verjetno prej pred zdravnikom….? ;-))[/quote]
Ja boljše. Sestro je pa treba dat na kolena 🙂

hja….verjetno prej pred zdravnikom….? ;-))[/quote]
Ja boljše. Sestro je pa treba dat na kolena :)[/quote]

Vsekakor! Vsaka resna firma dovoli, da se opravi še kvaliteta opravljene storitve.

Tako , adio samski stan, bilo je lepo, zdaj bo še lepše, odhajamo novim dogodivščinam naproti…Sicer pa o tem ne mislim povedati ničesar več…

Spider:)))). Prišel boš nazaj, še prehitro in z istimi problemi. Buhtelj ostane buhtelj. 0+0=0

Evo, zunaj imamo hud naliv, mislim da je celo toča…še nebo se je utrnilo:)))).

Ti se kr tolaži, Goldfish . Pha ha, ko sem spoznal to punco, si mi zajedljivo pisala, da se ti smilim. Sprijazni se, da si osamljeno dekle brez življenja, ki tukaj visi cele dneve in nikomur ne privošči ničesar lepega. Tvoje poslanstvo je pisanje brezveznih nesramnih komentarjev, katerih namen je provociranje ljudi in nič drugega. Nič ne dvomim, da boš visela tukaj tudi, ko bom recimo jaz poleti na morju. In od take brezveznice si sigurno ne dovolim sprejemat kritik, da sem buhtelj in podobno, lol.

Veselo virtualno življenje ti želim, ti popolna bjonda, ki imaš za razliko od mene bojda perfekten lajf, le kdaj ga udejanjaš, tukaj si prisotna na petek in svetek…phaha..

Moje morje je že rezervirano in plačano. Aja, ne grem sama:). Če ti je kaj v tolažbo:))). Meni se res smiliš, ker spet padaš v isti vzorec. Nisi napredoval niti za en korak, ne vem kaj pričakuješ, da se bo zgodilo. Čudež?:) Ah dej no. Polizal boš med in potem znova prišel nazaj, ves nasršen proti ženskemu spolu. Zdaj pa pojdi že, kamor te nese veter. Ne zamujaj minut z brezveznicami:))). Ciao

Nasršen sem jaz proti ženskemu spolu samo v tvoji bolani domišljiji…:)))))…Res pa je, da mi ženske tvoje vrste niso nikoli mogle ničesar nuditi…:)))

Verjamem , da greš na morje s kolegico, kdo pa hodi sam na morje..:))))

Spider, tako avtističnega moškega pa že dolgo ne:). Vrtiš se v svojem svetu. Zdaj imaš novo priložnost, glej da si jo ne povoziš s svojim šovinizmom.

Me veseli, da si se le odločla pa da vzameš zraven Zlato ribico….

A za ribice je tudi treba doplačat? 😀

A za ribice je tudi treba doplačat? :D[/quote]

Maš probleme?:)) Pa ne da ste mi vsi fouš:)).

Maš probleme?:)) Pa ne da ste mi vsi fouš:)).[/quote]

Don’t worry, ti nisem, obvezno si privošči oddih…s polnimi pljuči 🙂

Maš probleme?:)) Pa ne da ste mi vsi fouš:)).[/quote]
Jaz nisem fouš. Pojdi in ostani tam…

:))))

Si pa ljubosumen in nadležen s svojimi komentarji:).

Joj vidva sta pa kot jaz in bikini v srečnih časih 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

S to razliko, da sta ta dva srečna… :)))))

S to razliko, da sta ta dva srečna… :)))))[/quote]

Jst sem srečna ja:). To je neizpodbitno dejstvo. Nihče na forumu ne more skaliti moje sreče:).

Seba…niti približn ni enako.

Punci a bosta šli kam za prvomajske počitnice? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close