“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Seba ali imaš kakšen kres za tile dve frači?[/quote]
Pa saj jim nič ne manjka. Ženski pač. Poglej na SČ kakšne primerke frač dobiš šele tam 🙂
Seba ali imaš kakšen kres za tile dve frači?[/quote]
Pa saj jim nič ne manjka. Ženski pač. Poglej na SČ kakšne primerke frač dobiš šele tam :)[/quote]To je tako trapasta primerjava, kot tista… Zakaj se eni pritožujemo nad stanjem v državi… saj je v Ruandi še veliko slabše. Potemtakem smo lahko Slovenci kar srečni…
Torej zato ker je drugje še slabše naj bom srečen? eh moj Seba 🙂
enTip in seba, ljudi osrečujejo različne stvari; nekatere, da imajo pest riža na dan in streho nad glavo, nekatere pa le je.banje drugih v glavo…kje sta vidva?
Ja Calipso ravno v zadnjih tednih se sprašujem nekaj podobnega. Ne vem ali sem zapadel v prezgodnjo krizo srednjih let ali kaj.
Z jeb.anjem ni nič narobe. Rad to počnem. Tudi v glavo. Ampak temu se reče felacio in ga kao izvajajo ženske. Pač isto sranje drugo pakovanje 🙂
Z jeb.anjem ni nič narobe. Rad to počnem. Tudi v glavo. Ampak temu se reče felacio in ga kao izvajajo ženske. Pač isto sranje drugo pakovanje :)[/quote]
Hvala za to pojasnilo, povedal pa nisi nič.
V ekonomiji je lahko 1+1=3
Nisi tega vedela? Slaba si mi ti, slaba… :))
Nisi tega vedela? Slaba si mi ti, slaba… :))[/quote]
Želela bi si reči, da se učim od najboljših, pa si ti na tem področju resnično švoh:). Ampak frka je, ker tega ne veš in misliš, da vse veš:))). Če to ni hudič…
Nisi tega vedela? Slaba si mi ti, slaba… :))[/quote]
Želela bi si reči, da se učim od najboljših, pa si ti na tem področju resnično švoh:). Ampak frka je, ker tega ne veš in misliš, da vse veš:))). Če to ni hudič…[/quote]Ta račun se v živo res lahko tako izide, če Spider ne bo pazil 😉
No pol bomo imeli pa krst…… GF bo pa botrica. :)))
Želela bi si reči, da se učim od najboljših, pa si ti na tem področju resnično švoh:). Ampak frka je, ker tega ne veš in misliš, da vse veš:))). Če to ni hudič…[/quote]Ta račun se v živo res lahko tako izide, če Spider ne bo pazil 😉
No pol bomo imeli pa krst…… GF bo pa botrica. :)))[/quote]
Takoj za tabo ja:))). Dons je polna luna, pazi da ne boš priklical kakšnega uroka:)).
ja, zelo res…
priporočam branje tega članka:
https://style.over.net/zakaj-zenske-vztrajajo-v-zanje-najbolj-strupenih-razmerjih/
zgovorno!
Forum je zaprt za komentiranje.