“Pravi” moški odpravi ženske dvome
To sta dve skrajnosti, kjer vedno potegneš ta kratko.[/quote]
To je realnost….. obstaja še ena ”skrajnost” to pa je da si ”hinavec” na kvadrat… oziroma manipulant kar je recimo Dater …. ker on daje ženski točno to kar ve da ona potrebuje nekaj časa…. On govori ženski besede ki jih on ne nujno da 100% misli ampak ve 100% da jih ona želi slišat…..
Ne more bit moški v zvezi hkrati copatar in dominanten to je diametralno nasprotje to je tako kot bi imel 100 stopinj minusa in plusa hkrati….. to ne gre in ne sobiva v človeški naravi
Običajno je tako da ravno moški ki trdijo menijo ali mislijo da so lahko hkrati malo copatarji in po potrebi dominantni so skoz copatarji samo tega (še) ne vedo….
Skratka to so skrajnosti samo v teoriji v praksi pa je samo to…. Če žensko vprašaš če lahko odigraš s prijatli 2 rundi internetne igrice si copatar…. in konec …. tudi če potem 3 dni točeš po mizi s pirom v roki ko nje ni doma….
Se strinjam, vendar to je druga veja skrajnosti. To nima nobene veze z ljubeznijo, če lahko slpoh to besedo omenim tu zraven. 🙂
Dominanten niti ne rabi bit. Nobena ženska ne bo srečna z nekom, ki se gre dominanco nad njo. Lahko si dominanten v postelji, ampak do meje, ki ti jo ona dovoli. Ko se pogovarjamo o ljubezni, ni dominanten.
Odvisno kaj s tem sploh mislijo. V resnici pa je res tako kot praviš. Doma copatarji, ko pa ženske ni, pa so kao dominantni.
Odgovoren moški ve, kdaj si lahko vzame čas in res ne rabi vprašat, pač pa le pove oziroma se vsaj dogovori za nek termin. Ko so otroci pri hiši, pač ne moreš več kar iti, kadarkoli se ti zljubi. Odgovoren moški to ve.
Matkič, samo skačeš iz ene skrajnosti v drugo. 🙂
Verjamem, da je dandanes veliko težje realizirati naše želje, kot pa včasih, ko je bilo bolj jasno kdo je v hiši gazda in kakšne pristojnosti ima moški in kakšne ženska.
Prav tako imamo veliko več želja in pričakovanj, kot pa včasih, ko je življenje bilo veliko bolj preprosto.
Zaradi tega bi moralo biti toliko več spoštovanja, razumevanja in komunikacije, preko katere bi se partnerja dogovarjala tako, da bi bila oba zadovoljna.
Ma to je odvisno od pogleda če vprašaš mene…. veš kolikokrat sem bil 100% da se polepšal dan punci in jo spravil v dobro voljo ji vlil samozavesti samo zato ker sem (čeprav nisem 100% tak mislo) jo ”pohecal” oziroma poflirtal in ji povedal da je v resnici luštna punca in se ji nasmehnil.
To punce rabijo sploh če vidim da so slabe volje …. Pa sem jih spravo do tega da so se iskreno nasmejale v 2 minutah ko sem naročeval kruh, kupoval stvari v šparu, ipd.
Jaz bi bolj dejal da je to emocionalni servis… ko daš nekomu vedet da je še upanje da se je vredno trudit da je lepa četudi ni najlepša… ker jim to da motivacijo za naprej…. sploh pri ženskah to opažam.
Morda si predstavljaš besedo dominanten malo preveč dobesedno… ne mislim dominanten kot to da jo vsipa okrog uhe če se s čemer ne strinja ampak pač da on vodi rutino…. ali pa določi da bodo danes pa pač šli(ali šla) na pico… in da tu potem več ni debate ja ali ne ampak tako pač je…. In ne konča se le pri hrani…. pa da ko kopujeta pohištvo reče on da mu tole ni všeč in je tu konec debate…. in ostalih 100 primerov da se neboš zdaj v 2 dobesedna vpičo 😀
se strinjam glede otrok to je druga zgodba….
Ampak zakaj pa nebi odgovorna Ženska vedla da moški rabijo tak čas in bi jim ga vselej ponujala?
zakaj je vedno potrebno iti v smeri moški stopi proti ženski….
zajebal si objavico: moral bi objaviti, da je prva na novi strani ☺
To sta dve skrajnosti, kjer vedno potegneš ta kratko.[/quote]
To je realnost….. obstaja še ena ”skrajnost” to pa je da si ”hinavec” na kvadrat… oziroma manipulant kar je recimo Dater …. ker on daje ženski točno to kar ve da ona potrebuje nekaj časa…. On govori ženski besede ki jih on ne nujno da 100% misli ampak ve 100% da jih ona želi slišat…..
Ne more bit moški v zvezi hkrati copatar in dominanten to je diametralno nasprotje to je tako kot bi imel 100 stopinj minusa in plusa hkrati….. to ne gre in ne sobiva v človeški naravi
Običajno je tako da ravno moški ki trdijo menijo ali mislijo da so lahko hkrati malo copatarji in po potrebi dominantni so skoz copatarji samo tega (še) ne vedo….
Skratka to so skrajnosti samo v teoriji v praksi pa je samo to…. Če žensko vprašaš če lahko odigraš s prijatli 2 rundi internetne igrice si copatar…. in konec …. tudi če potem 3 dni točeš po mizi s pirom v roki ko nje ni doma….[/quote]
Mi je zanimivo razmišljanje z moškega vidika. Naj ti napišem, da meni zelo malo pomeni nekaj voditi, rada sodelujem, rada imam dobre odnose z ljudmi; voditi pa pomeni tudi biti osamljen, izpostavljen in tukaj res ni nobene evforije po imeti vajeti v svojih rokah. Morda za tiste, ki so radi glavni, prvi, visoko. Včasih se enostavno zgodi, da je treba nekaj narediti, voditi. Ne verjamem, da je mogoče vztrajati zaradi kao blazno pomembnih zadev, ampak je vse stvar ljubezni do naloge, do ljudi, do sebe. Z ženskega vidika ena.
Mi je zanimivo razmišljanje z moškega vidika. Naj ti napišem, da meni zelo malo pomeni nekaj voditi, rada sodelujem, rada imam dobre odnose z ljudmi; voditi pa pomeni tudi biti osamljen, izpostavljen in tukaj res ni nobene evforije po imeti vajeti v svojih rokah. Morda za tiste, ki so radi glavni, prvi, visoko. Včasih se enostavno zgodi, da je treba nekaj narediti, voditi. Ne verjamem, da je mogoče vztrajati zaradi kao blazno pomembnih zadev, ampak je vse stvar ljubezni do naloge, do ljudi, do sebe. Z ženskega vidika ena.[/quote]
Huhh duša dvojčica :))
Mi je zanimivo razmišljanje z moškega vidika. Naj ti napišem, da meni zelo malo pomeni nekaj voditi, rada sodelujem, rada imam dobre odnose z ljudmi; voditi pa pomeni tudi biti osamljen, izpostavljen in tukaj res ni nobene evforije po imeti vajeti v svojih rokah. Morda za tiste, ki so radi glavni, prvi, visoko. Včasih se enostavno zgodi, da je treba nekaj narediti, voditi. Ne verjamem, da je mogoče vztrajati zaradi kao blazno pomembnih zadev, ampak je vse stvar ljubezni do naloge, do ljudi, do sebe. Z ženskega vidika ena.[/quote]
Huhh duša dvojčica :))[/quote]
brez šans, da se srečat … ker noben nebi vodil
v popuških ☺
seba111, eni mladci so tako naspidirani, da hočejo vedno zmagovat, biti prvi, vse prehitet. Ti spadaš tudi med te? Boš z Broda dirjal en kilometer pred drugimi? 🙂
najboljši so tako hitri, da jim “pride” predno mislijo, da jim bo ☺
Haha NM3W 😀 😀
Lucky me v krosu sem bil ponavadi med zadnjimi haha 😀 😀 Me pa gane tvoje občudovanje skoraj sem že na kolenih :)))
Vsaki ladji ni treba pripluti v pristan, a ne:))). Spet odvisno od človeka. Nekateri se sprijaznijo z vsakim in z vsem, drugi iščejo srednjo pot, spet tretji pa zahtevajo sposobnosti, ki še niso bile odkrite pri nobenem spolu:). Ni recepta, zagovarjam to, da vsak sledi sebi in predvsem, da se prepusti ter uživa v življenju.[/quote]
Ladja, na kateri sem, želim da pripluje v pristan. Titanicov si nihče ne želi..[/quote]
Seveda, če izhajaš iz ladje. Če si pristan, vsaka ladja ne pripluje:).
Po kolenih boš šel? O
Tiskarski škrat je bil na delu mislil sem seveda na koleščkih 🙂
Upam, da Robi… ob tej uri ni več na delu… Sicer pa jaz ne dvomim, da si stopil en korak nazaj. Si se premislil, brez dvoma. :))
pa skoraj zajca ujel, pa skoraj ga vtaknil … pa skoraj ….
Lucky me priznam! Ne mika me ravno hoja po kolenih od broda proti centru. Ja dobro si me tokrat :)))
vsaj to bi lahko dodal, da se bojiš pohoditi glavico oneta ☺
Nm mislim, da se med mano in lucky me rojeva nekaj lepega, veličastnega, silovitega, neponovljivega, velikega. Jaz sem že začutil čakam še njo 🙂
Ti ni se noben povedal, da spremeni nacin “osvajanja”? Se ce uberes diametralno nasprotni pristop bos imel vec uspeha. 😉 S to zaletavostjo za vsako kiklo zenskam delujes neresen potrebnez. Just my .02… 😉
@ Dater, izgubljaš energijo in zapravljaš intelekt s prepričanimi onanisti in zavidneži!
Forum je zaprt za komentiranje.