Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Odgovorna ženska tega ne bo tolerirala pri moških:).[/quote]

In odgovoren moški tega ne bo toleriral pri ženskah.[/quote]

Tako je:). In ko se dva popolneža trčita, je to že skoraj nemogoče:).

Nič ti ni jasno. Ker, če se (po tvoje) podreja ona, potem se podrejam tudi jaz. Ampak podrejanje je ena taka fraza, ki ne paše v ljubezenski odnos. Podreja se človek, ki ni spoštovan oziroma ne spoštuje sebe. Niti ti ne more bit jasno. Jasno ti bo šele, ko boš tak odnos sam ustvaril.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si pa res nizko padel, da si se moral začet lagati. Podle igre se greš fant. Vse, da uničiš boljšega od sebe a ne? Pokvarjen si!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič ti ni jasno. Ker, če se (po tvoje) podreja ona, potem se podrejam tudi jaz. Ampak podrejanje je ena taka fraza, ki ne paše v ljubezenski odnos. Podreja se človek, ki ni spoštovan oziroma ne spoštuje sebe. Niti ti ne more bit jasno. Jasno ti bo šele, ko boš tak odnos sam ustvaril.[/quote]
Dvomim, da bo kdaj ustvaril takšen odnos, če v takšnem odnosu vidi le podrejanje. Kar si razlagam, da ima odpor do takšnega odnosa. Občutek podrejanja imajo razvajeni otroci, ki v vsaki neuslišani želji, vidijo nesprejemanje in podrejanje.

Ne razumeš, ker ne razumeš, da nezahteven človek, ne občuti podrejanja.
Je bistvena razlika ali ti je prioriteta zadovoljen odnos, kjer boš prav tako sam zadovoljen. Ali pa razmišljaš le na svoje želje in na to, kako bi si podredil žensko, da bi delovala v tvojo korist.

Meni je bilo pa hitro jasno, kakšno zvezo imaš oz nimaš ti…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jah, fantje, pazite raje malo, kaj pisarite, če nočete, da si kdo to zapomni. Svetniški sij vam ne paše.

Kje natanko lažem?

On_ je včeraj pisaril, da ljudje kupujejo nova oblačila zaradi napuha.

Robi je že napadal tukaj ženske, ki so pisale, da jim je gospodinjenje odveč.

Robi je pisal o “intelektualkah, ki mahajo z diplomami”, podpiral si ga ti.

Eni si pač zapomnimo. Zdaj pa ti mene tu prepričuješ, da imate vi trije zanimive zveze z intelektualkami, ali kaj bi me rad prepričal?

To bo ja…:))))))

Kje natanko lažem?

On_ je včeraj pisaril, da ljudje kupujejo nova oblačila zaradi napuha.

Robi je že napadal tukaj ženske, ki so pisale, da jim je gospodinjenje odveč.

Robi je pisal o “intelektualkah, ki mahajo z diplomami”, podpiral si ga ti.

Eni si pač zapomnimo. Zdaj pa ti mene tu prepričuješ, da imate vi trije zanimive zveze z intelektualkami, ali kaj bi me rad prepričal?

To bo ja…:))))))[/quote]Intelektualka je pa kdo? Ženska, ki ji na papirju piše, da je intelektualna? o_o

Pisal sem o oblačilih, da se ni vredno vn metat na cotah, če pač nimaš za fensi cotke pač nimaš in ni to nobena tragedija, da je vse skup en nesmisel, ki ga nekateri terajo do skrajnosti, ker imajo od tega korist in nate.gu.jejo “intelektualce”, izkoriščajo njihovo naivno neodraslost, da jim lahko spulijo denar….. intelektualno res.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni tega pisaril, to si ti zelo posplošil, vzel iz konteksta in kot tako zveni popolnoma drugače, kot je bilo mišljeno. Verjamem pa, da si sam tako razumel. Ali pa si pač samo zloben.

Tako je On_ ,nov tvoj nepogrešljiv prispevek v že znanem stilu, ki samo potrjuje, kar pišem ves čas.

Potrjevalo si ti bo tako dolgo, dokler ti ne bo kapnilo o čem se sploh gre. 🙂

Tako je, mi vsi narobe tolmačimo vaša stališča, samo v trije jih prav.

In lahko se še dalje bahate, da ste boljši od mene, osebno s enikoli nisem imel za boljšega od vas, mimogrede..

Ampak mene ne prepričate, žal.

Ne vsi. Spet si narobe napisal (razumel). Noben se ni bahal, da je boljši od tebe, izmišljuješ si. Kaj je s tabo?

Marko, zdaj pa dost. Zgoraj si napisal: vse da uničiš boljšega od sebe, ne?

Dovolj imam tvojega zmišljevanja, nekaj napišeš, potem pa druge obtožuješ, da lažejo, ko te opomnijo.

Seveda sem napisal, če si pa sam rekel, da se imamo za več od tebe. To je tvoja ideja, ne moja. Pozabljaš, kaj pišeš. :))

Kdo je sploh pisal o boljših/slabših? O_O
In zakaj se počutiš ob našem pisanju slabši/manjvreden? Mimogrede….. kaj te muči pobič? :)))

Ma daj bebec, dost te imam, tebe in tvojih zblojenih dvojnih akorobacij.

Ne odgovarjaj mi več, ker nima smisla.

Je Spider že prišel kej nazaj pogledat ? Njega se je še splačalo prebirat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To sem jaz…

Mogoče zate, ki se nisi zmožna sama preživljat. Denar je pomemben, samo do določene mere, pa še to bo delovalo samo kratkoročno, na dolgi rok se bo lahko pa tudi bogatuna naveličala. Potem bo šla pa k sosedu, ki živi od minimalca, je pa zato mojster med rjuhami in ji bo nudil še kaj več, kot samo listke papirja.

Kot sem že prej napisal, tiste ženske, ki pravijo, moški ki nima vsaj 1000 eur neto nimam kaj z njim za počet, so ponavadi nikakve. In to ne mislim po izgledu, kje pa, verjamem, da je nekaterim bila narava še posebej naklonjena, jih obdarila z naravno čvrsto ritko, velkimi joški, perfektnimi ustnicami itd. So pa zato duševno revne in kot gospodinje v praksi totalno nesposobne. Pameten moški, ki ima izbiro, si ne bo želel s tako ustvarit družino, ker bo vedel, da bo tudi kot mama otrok popušila na dolgo in počez.

Normalna ženska ne bo gledala na to kok njen partner zasluži, ampak bolj to, da se ne bo dolgočasila v njegovi družbi. Ampak na žalost je tako, da še vedno obstaja ogromno žensk, ki jim je edini cilj v lajfu ustvarit si družino, pa naj bo to s komurkoli že. Iz tega vidika je pa potem logično, da se bo na koncu raje odločila za moškega z debelo denarnico, kot pa za nekoga, ki komaj shaja čez mesec.

Ves čas nabijate o enakopravnosti, na koncu pa vedno izpade tako, da je moški tista gonilna sila, ki mora za vse poskrbet, ko pa se njemu sesuje svet, je pa že razvajen otročiček. Na drugi strani, ženski, ker je nežnejši spol, je pa vedno vse opravičeno. Jaz osebno, če bi se že odločil imet družino bi si izbral tako žensko močnega karakterja, s katero bi skupaj premagovala ovire in reševala probleme, ne pa da moraš poleg otroka zraven še za njo skrbet. To je potem, kot da imaš dva otroka hkrati. Pa še potem ti spizdi in te prevara, ker je itak že po naravi nesigurna vase, stalno nezadovoljna in še sama ne ve kaj bi počela sama s sabo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mogoče zate, ki se nisi zmožna sama preživljat. Denar je pomemben, samo do določene mere, pa še to bo delovalo samo kratkoročno, na dolgi rok se bo lahko pa tudi bogatuna naveličala. Potem bo šla pa k sosedu, ki živi od minimalca, je pa zato mojster med rjuhami in ji bo nudil še kaj več, kot samo listke papirja.

Kot sem že prej napisal, tiste ženske, ki pravijo, moški ki nima vsaj 1000 eur neto nimam kaj z njim za počet, so ponavadi nikakve. In to ne mislim po izgledu, kje pa, verjamem, da je nekaterim bila narava še posebej naklonjena, jih obdarila z naravno čvrsto ritko, velkimi joški, perfektnimi ustnicami itd. So pa zato duševno revne in kot gospodinje v praksi totalno nesposobne. Pameten moški, ki ima izbiro, si ne bo želel s tako ustvarit družino, ker bo vedel, da bo tudi kot mama otrok popušila na dolgo in počez.

Normalna ženska ne bo gledala na to kok njen partner zasluži, ampak bolj to, da se ne bo dolgočasila v njegovi družbi. Ampak na žalost je tako, da še vedno obstaja ogromno žensk, ki jim je edini cilj v lajfu ustvarit si družino, pa naj bo to s komurkoli že. Iz tega vidika je pa potem logično, da se bo na koncu raje odločila za moškega z debelo denarnico, kot pa za nekoga, ki komaj shaja čez mesec.

Ves čas nabijate o enakopravnosti, na koncu pa vedno izpade tako, da je moški tista gonilna sila, ki mora za vse poskrbet, ko pa se njemu sesuje svet, je pa že razvajen otročiček. Na drugi strani, ženski, ker je nežnejši spol, je pa vedno vse opravičeno. Jaz osebno, če bi se že odločil imet družino bi si izbral tako žensko močnega karakterja, s katero bi skupaj premagovala ovire in reševala probleme, ne pa da moraš poleg otroka zraven še za njo skrbet. To je potem, kot da imaš dva otroka hkrati. Pa še potem ti spizdi in te prevara, ker je itak že po naravi nesigurna vase, stalno nezadovoljna in še sama ne ve kaj bi počela sama s sabo.[/quote]

sadni, prvic v lajfu se strinjam s tabo 🙂

kje si se skrivu tok casa??

tudi zenska mora imet kaj za ponudit da “dopolne” pravega moskega in obratno ter izvabi najbolje iz njega, da skupaj rasteta in sta s tem boljsa cloveka.

kaj men pomagajo jahtice denar dober avto ipd.ce ni tiste strasti, kemije, no ja, kemija bi ze bila ce bi bla jz magnet za vso to kovino,plocevino 😉 napravm temu mi je dost bolj pomembno da je clovek plemenit, razgledan, pravicen, ambiciozen ker za nas skorpijonke ni hujsega kot puhoglav primitiven dec brez zivljenjske energije,tak popusi na celi ravni, in toleranca pade na 0% in je ze adijo najsibkejsi clen. 🙂

Se čist strinjam s Sadnim in exotic.

Enako je z moskim,da mas otroka pa se enga otroka zraven za katerega moras skrbet, ga bodrit, nonstop opogumljat… neodlocnost, no go.
Vazno je da v zvezi je vsak po svoje individuum, neodvisen od drugega, da ne polaga srece na partnerja, da njegova zabava ni odvisna od drugega ampak od samega sebe, skratka da ne krivi partnerja za svojo nesreco in dolgocasje. Taki po moje sploh ne bi smel it v zvezo ampak prej delat na seb da se najdejo, ne pa da potem vse kar znajo je kimat pa brez svoje hrbtenice,ideje in mnenja.

To je tko kot vidis vedno dobrga tipa (razgledan,pameten) z eno auso k ne ve kok je 5 x 2…lahko podredljiva zenska ki brez njega ne more in on se tega zaveda in pridoma izkorisca, se goni okol…zakaj, ker ve da lahko, revica bo pa lepo tiho, pa sam da je ugodje 😉

evo, dam tudi za mašo z ofrom … samo NE se odločiti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ves čas nabijate o enakopravnosti, na koncu pa vedno izpade tako, da je moški tista gonilna sila, ki mora za vse poskrbet, ko pa se njemu sesuje svet, je pa že razvajen otročiček. Na drugi strani, ženski, ker je nežnejši spol, je pa vedno vse opravičeno. Jaz osebno, če bi se že odločil imet družino bi si izbral tako žensko močnega karakterja, s katero bi skupaj premagovala ovire in reševala probleme, ne pa da moraš poleg otroka zraven še za njo skrbet. To je potem, kot da imaš dva otroka hkrati. Pa še potem ti spizdi in te prevara, ker je itak že po naravi nesigurna vase, stalno nezadovoljna in še sama ne ve kaj bi počela sama s sabo.[/quote]
Sadni, jaz sem bila samo navdušena, da si končno “ne bi” narazen napisal, kar sta bili tudi edini boldani besed(ic)i.

V sami vsebini tvojega posta pa najdem par stvari, s katerimi se strinjam, ampak za tole:

…sem pa res vesela, da funkcioniram drugače. Mogoče res “nabijam” o enakopravnosti, ampak jo tudi živim.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close