Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravi moški se ne ukvarjamo z ženskami, starejšimi od 30 let

Pravi moški se ne ukvarjamo z ženskami, starejšimi od 30 let

Se samo delate, da ne opazite zavijanja z očmi ali ste res tako zelo zaverovani sami vase? Hahahaha. “Pravi”. Hahahahaha.

Tvoje mnenje je nepomembno, ker imaš povešene joške 😀

Si kot tisti, sedaj sicer že pokojni kateri je bil še pri 85 prepričan da je zanj 18 prestara, vedno je zalezoval mlajše od 18…
Meni se smiliš na dolgi rok, mi se bomo s svojimi postarali, ti pa boš na stara leta sam, če res ne boš imel res deeeebele denarnice te ne bo nobena povohala, mi se bomo ukvarjali z vnuki, jih gledali kako rastejo, ti boš pa tisto ščene sprehajal, v glavnem nič ti nisem fovš…

https://www.youtube.com/watch?v=QOGR7_aiC50

Si si odgovoril sam. Zabavate se z mlajšimi. Povezanost in podpora pa ni v zabavi.

Si si odgovoril sam. Zabavate se z mlajšimi. Povezanost in podpora pa ni v zabavi.

To drži, ampak za povezanost in podporo so veliko bolj primerni prijatelji. Sodobnim ženskam se trga in je po določenem času z njimi najbolje imeti točno 0 opravka.

Seveda se odpisana roba zgraža in me napada, ampak to je zgolj obrambni mehanizem monkelj z zavoženim življenjem. Se jim sploh ne trudim resno odgovarjat, njihove iluzije bo razblinil lajf. Saj globoko v sebi se tega v bistvu zavedajo, zato pa napadajo avtorja teme, ki skulirano srka pirček in se ob vsem skupaj neizmerno zabava.

Res je, Lea ima tudi postavo suho bolj v stilu 20 letnice in nasploh izgleda dobro. Ni vse za v isti koš, nekatere izgledajo pri 35 boljše kot 20letnice.. Tudi pri 40 kakšne zgledajo zelo dobro, ampak po moje so potrebni ali izredno dobri geni ali pa močna disciplina pri prehrani in skrbi za telo..

Noben ni primoran v nič. Stvar izbire.
Je pa tvoja pot veliko lažja kot pot moškega, ki se odloči za ženo in družino, veš tak mora misliti še na druge ne samo nase in ko dosežeš to fazo si končno odrasel.
Ni alfe brez krdela, zapomni si to.

Obstaja veliko primerov ljudi, ki so spremenili tok zgodovine, pa nikoli niso imeli svoje družine. Tako da teorija o ‘lažji poti’ velja bolj za povprečneže.

In kot nalašč se je spodaj pojavila tema Kako naj zmanipuliram partnerja?

Srečo imate, da je svet posut z bedaki. Mi tapametni se vas bomo pa raje izogibali.

Niso imeli družine so pa vseeno imeli krdelo (vojska, ljudstvo itd)
Ni vodje brez ljudstva če ti je to ljubše, torej alfa pomeni vodjo, ti to žal nisi pa če se še tako trudiš. Za krdelo imet moraš imeti jajca. Krdelo je skrb in odgovornost

Dosti smo zvedeli o tebi.

Zdaj al si pedofil al pa imaš rad glupe nerazgledane mladenke, s polepljenimi trepalnicami in obrvmi, ter fake nohti, ki za drugo, kot posteljne užitke (tvoje seveda)itak niso, ker se z njimi nimaš kaj za pogovarjat oz.ne vejo, da življenje ni party all night long.
Vem,da je provokacija, ampak da bi se hotela vrnit 20.let nazaj? Niti pod razno.
Me smo pač prepametne zate in nam je vseeno kak avto voziš, če si direktor slamnate firme al smetar..ne moreš nam pihat na dušo s puhlimi slinastimi besedami in spravit v posteljo z BMW obeskom na ključih.

Jeb..a..t ga…smo vsaj me na boljšem…takih sluzavcev je polno in čez 10let,se boš tudi ti gabil tem mladenkam, kaj boš pa potem? Aja. Saj ti ostanejo še rokce, trde gubaste šape…
Uživaaaaaj dokler še lahkooooo

Ampak dragi moj. Po pirčku sede v avto in se odpelje v svoj prazen flet, pokliče kolega, kako je nanašal spet eno lepo punčko, zaključi pogovor in je spet sam. Kolega mu ne zavida, se obrne k ženi in je zadovoljen s svojim življenje.
Oni si pa iz hladilnika vzame še en pir, trenutek zadovoljstva traja še nadaljnjih 10minut in gre na splet iskat nove žrtve, lahka 100 fotk in upa, da se katera omehča, preklopi na por hub, si ga zmeče, spet 10 minut zadovoljstva in tak je njegov life.
In ti res misliš, da se me 30+ razbijamo z glavami zaradi takšnih moških? Bljak no.

Meni gre kar na smeh, tako zelo brcata v temo.

Vse poveš s tem, da histerično odpiraš vedno iste teme na čveku, kjer že tako ali tako sodelujejo večinoma ženske, in to večinoma starejše kot 40 let, in to pišeš ob sobotah zvečer? Še jaz odpisana sem šla ven na pir.
Ti se mladi muci najbolj približal na LPP, ko ti kaka pridna dijakinja kot starejšemu gospodu odstopi sedež in se postavi poleg tebe.

Tako menijo tisti v stilu mojega bivsega ki je 36 z 18letno menjal pol pa ga je pustla ker jo je vse bolelo med misijonarcem… ker moj bivs ne zna sexat sam tega mu nikol nisem rekla se….😁😁😁

🙂 točno se vidi iz odgovorov kako zelo jim ne privoščiš tega, kar sam najbolj pogrešaš. Ljubečo, funkcionalno družino. Žal mi te je, resno. A vsak je svoje sreče kovač.

Mogoče pa avtorja celo poznam.
Polnoletna sicer že sem, ampak teh 40+ starcev je pa res ogromno okoli nas.
Ni lepšega kot to da greš s frendicamu ven, pri sosednji mizi sami starci ki ti celo noč plačujejo pijačo. Me flirtamo, se jim smejimo v resnici pa se delamo norca in jih primerjamo kateri je bolj grd in bolj smešno oblečen.
Na mizi imajo ključe od avtov in ifone pogleduje k naši mizi in ti hoče nekaj namignil me pa se hihitamo ko jih gledamo kako so obupani.

Tako da je zelo verjetno, da avtor misli, da ko nam plača pijačo, da je dobil za seskat (KS).

Pa to še moram povedat. Če vam dam svoj Instagram profil. Vse fotke všečkane samo iz strani starih dedov. Prav strašljivo včasih.

Ok luzerka, razlaga posebej zate. Ob sobotah zvečer seksate samo tisti, ki to počnete največ enkrat na teden, in imate takrat pač rezerviran termin. Eni imamo zabukiran cel teden in smo takrat že precej utrujeni. Pa očitno mora seks s tabo bit dokaj beden, ko ga že načrtuješ kot neko opravilo. Štekaš ali rabiš še narisano?

Drugače je pa tole moja prva in edina tema. Če folk odpira podobne, bo že nekaj na tem.

Fak, tole razlaganje vsaki intelektualno izzvani coprnici posebej pobere čisto preveč časa in energije. Najboljš vas je enostavno pustit v svojem brezveznem lajfu, pa potem prepričujte same sebe. Lepo je imet pravico skenslat luzerje iz svojega lajfa 😀 Ajdeeee

Haha :))

Hahahaha sem se pa nasmejala tejle debilni zgodbici. Ti si zelo daleč od pravega moškega, še M od moškega nisi. En podpovprečni revež, ki nikjer ne dobi za f**** in se spet na žensko populacijo spravlja. Taki kot si ti, nujno rabijo zdravljenje

Kako težko in komplicirano je nekaterim na tem svetu … Kdo te v karkoli sili. Zaradi mene si lahko najdeš 18-letnico, pa jo imaš tudi pri 80, če te bo hotela. Pa upam, da boš zelo srečen z njo – celo želim ti. Samo mir nam daj s takšnimi posti.

Stari moj, kje ti zivis. Pri nas smo tipi, ki smo postali uspesni, usi porocili svoje vrstnice. Smo pa izbrali kvaliteto. Zato bi prej reku obratno. Tisti ki so bili ze kot mladi luzerji, so sedaj samski ali pa si kopujejo seks. Js svoje zene, pa je ze cez 40, ne menjam za nic na svetu. Sej so lusne ksne mlade, ampak kaj stako druzga delat kot seks? Pa se to ni rajcing, ker tonco ves, da je stabo zarad kesa. Al je mela pa pac zjebano otrostvo in isce ockata…tut to ni rajcing. Zato ne vem kje ti zvis, ampak v moji druzbi (kjer smo usi uspesni) so luzerji tipi svoje sorte. Pa mam filing po pisanju, da si en tak tipicen kafanarski model. Vrstnice so ga prerasle, kjer se je teb cajt ustavu 20let nazaj. Potem se pa pac tolazs…velik poznam js luzerjev tvoje sorte. Vas problem je, da v druzbo in med ljudi kot smo mi, nimate vstopa. Potem pa od dalec opazujete, ste zagrenjeni in se tolazizte s plehkimi bedarijami. Takih zenske, kot so moja zena, niso pogledale pr 20tih in vs ne bojo niti kasnej. Kvaliteta je sla, pa iscete neke take izgovore. Sej si kr zabavn, ti je pa uspel razjezit klele ful enih zensk. Tut to je neki 😀

Ooo..kako lepo je bilo to prebrati. Vidiš, to je moški kot če bit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close