Pravi moški se ne ukvarjamo z ženskami, starejšimi od 30 let
Nekako tako je pri teh (avtorju podobnim).
Med nogami pimpek, ki je pri 30+ ženskah kot megla, pri teh najstnicah pa te še čuti nekaj malega trenja.
Te najstnice namreč ne vejo kaj je dober Sex, glumijo da jim paše, v resnici pa dajo samo zato, da…dajo…
In potem je tu zafrustriran dedc, ki se zelo dobro zaveda, kaj ima oz.nima med nogami in svoj ego hrani s tupimi puncami, ki se še bodo kasneje v življenju dobro presmejale na njegov račun.
Mi je škoda zate. Koliko meri…10 če meriš od ritne luknje?
Je širši od svinčnika?
Zarad ženske pr…o..staške narave, lahk mlado m..u…co dobi tut 50, 60 let star tip, debel, plešast..sam neki evrov more razkirat. Tko da ne govorit stare koke, da odpisani tipi ne morjo mlade nabijat.
Se pa strinjam. Ženske po 25 letu so ze slaba roba, po 30 letu pa sam odpis.
Pametn tip ostane samski in v miru natepava mlajse. Jaz rajs delam, zasluzm pa konc tedna na..tepa..vam dve mlade ci…pe za vikend, tut ce je treba placat, kot da sm porocen z eno 30letno odcvetelo kozo ob kateri mi noce k…c stat normalno in je ona vsa povešena.
Vsak, ki ima denar lahko seksa, problem so tisti, ki denarja nimajo, tisti mladih seksati ne morejo. 😆
Vsak, ki ima denar lahko seksa, problem so tisti, ki denarja nimajo, tisti mladih seksati ne morejo. 😆
[/quote]
Stari moj, pa še kako sexamo. Mi talepi dobimo vsako, ne rabimo evrčkov za polaganje. Samo nasmešek, nedolžen pogled in že sedi a v mojem golfu in iščeva prostor zase.
Debilni zafrustriranci. Da me je prav sram, da sem moški.
Ok luzerka, razlaga posebej zate. Ob sobotah zvečer seksate samo tisti, ki to počnete največ enkrat na teden, in imate takrat pač rezerviran termin. Eni imamo zabukiran cel teden in smo takrat že precej utrujeni. Pa očitno mora seks s tabo bit dokaj beden, ko ga že načrtuješ kot neko opravilo. Štekaš ali rabiš še narisano?
Drugače je pa tole moja prva in edina tema. Če folk odpira podobne, bo že nekaj na tem.
Fak, tole razlaganje vsaki intelektualno izzvani coprnici posebej pobere čisto preveč časa in energije. Najboljš vas je enostavno pustit v svojem brezveznem lajfu, pa potem prepričujte same sebe. Lepo je imet pravico skenslat luzerje iz svojega lajfa 😀 Ajdeeee
[/quote]
Aja, zdaj je jasno. Iti na pir je tebi sinonim za seksati. Očitno si res primerek, o katerem piše malo više ena mladenka: sediš za sosednjo mizo, srkaš pir, namiguješ proti mladenkam, ki se delajo norca iz tebe, greš domov in si ga vržeš na roko in naslednji dan temu rečeš seks z mlado punco.
Točno tako.
Ampak če to resnico obelodaniš odcvetelim kokošim, začnejo kokodakat kot utrgane in naštevat, kaj vse je s tabo narobe, čeprav je pravi razlog za njihovo ogorčenje v tem, da jih resnica boli.
Avtor, kaj točno bi ti rad povedal ali dosegel?
40+ nismo nič na izgubi če smo tebe falile, kot prvo večina nas je poročenih in imamo družine, nekatere že odrasle otroke in skoraj odrasle otroke in nas razuzdanost ne zanima. Kaj točno bi nas moralo zanimati na tebi.? V bistvu nas ne zanima tvoje spolno življenje, me imamo svoje spolno življenje.
PRAVE ženske zanimajo VRSTNIKI ne pa obupani starejši moški
Ja, poročene ste z luzerji na minimalcu ali tam nekje. Kupujete no-name blagovne znamke in hodite na dopust v Vukojebino. Luzerja v posteljo spravit ni nobena umetnost, zato se lahko malo umiriš in vrneš v svoj podpovprečen lajf.
Ja, poročene ste z luzerji na minimalcu ali tam nekje. Kupujete no-name blagovne znamke in hodite na dopust v Vukojebino. Luzerja v posteljo spravit ni nobena umetnost, zato se lahko malo umiriš in vrneš v svoj podpovprečen lajf.
[/quote]
Hahaha
Zanimivo.
Jaz pa sem srečal “približno” svojo vrstnico (okrog 38-40 let). Pa je maca pa pol. Zelo dvomim da je samska. A če bi bila, bi jo takoj oženil.
Naslednič, ko jo vidim. Jo vprašam direkt.
Tole si pa dobro in realno napisal.
Če se najde slučajno kakšna samska 35 letnica, brez otrok, postavna in simpatična, izobražena in še v glavi pošlihtana (po dolgi zvezi ali zakonu, ki se ni izšel) bo našla sebi podobnega in to v zelo kratkem času. Tudi izobraženi in situirani se ločujejo in ostanejo samski, da vidijo kakšna je ponudba, ampak hitro najdejo sebi primernega.
Tole pisanje o mladoletnicah je pa že smešno 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.