Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravi moski

Pravi moski

Bolj malo je pisanja tukaj o tem kaj si dejansko zenske zelijo od moskih in lahko obratno. V mislih imam stvari, ki jih lahko spreminjamo in so del sloga. Recimo, da je moski v sluzbi okrog 8 oz. kdaj kaj vec ur na dan. Kaj lahko najbolje naredi, da v najvecji meri privlaci zenske? Kako naj zadovoljimo potrebe nekoga, ce ne vemo tocno, kaj kdo hoce? Dan kar ne spimo ima recimo 18 ur in poleg sluzbe je se precej casa. Vam je vsec, ce moski veliko tega casa nameni sportu, kar ostane pa je veliko doma in se izobrazuje za sluzbo ali dodatno dela? Ne gleda pa tv, ne bere vseh novic v casopisih. Ne pozna kaj se dogaja v tekmovalnem sportu in se tudi ne vkljucuje v druzenja, kjer se to razpravlja. Ker za vse preprosto ni casa ali pa je vse na pol. Koliko se vam zdi pomemben slog oblacenja? Ce se vam zdi, kaj vam je vsec? Kaj vam je bolj vsec, da ima dobro postavo, je dobro oblecen in zasluzi vsaj dokaj dobro. Ali pa da je zelo zgovoren, ve vse iz sporta, ne ukvarja pa se z njim veliko, ve vse iz politike, se veliko druzi, ima in je imel veliko zensk ipd. Recimo da je primer enega sloga bolj introvertiran in privlacnost vlece bolj iz izgleda, misic in izobrazevanja konkretno za poklic, kar prinasa moznost napredovanja. Drug je bolj ekstrovertiran in privlacnost vlece iz druzabnosti, zgorovnosti, se vkjluci hitro v vsako debato itd. Zanima me, ce vas zenske oba sloga priblizno enako privlacita? Ali vas zenske moti, ce je moski ne razgledan glede necesa, kar veliko ljudi zanima, ker ga preprosto ne zanima? Se vam zdi, da ce je moski en slog in zenska drug slog lahko celo dobro dopolnjujeta?

Od bab ne boš nikoli dobil tolk pozornosti, kot bi ti rad. Preveč vprašanj postavljaš, preveč pričakuješ od bab na splošno..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ženski nasveti so neuporabni.

Zakaj želiš izvleči neko posplošeno enolično modlo z definicijami, kaj si in kaj ne, kakšen bi mogoče moral biti, saj ne gre za skupinsko dinamiko kot pri nogometnih navijačih, kjer točno veš, za kateri klub navijajo, da se vsi podobno oblečejo in da imajo radi pivo. Zdrava moška samozavest se nikoli ne uklanja določenim modnim muham in prilagaja v službi ugajanja nasprotnemu spolu. Najbolj privlačen boš (določenim) ženskam, če si boš všeč takšen, kakršen si.

Kaj se “zdi” drugim, torej njihova mnenja (na forumu), so nepomembna, saj vsak partnerski odnos ima svoje značilnosti oz. posebnosti. Iskanje matematičnih formul na sferi čustev, pomeni, da si preveč razumarski in bi moral gojiti nežnejša čustva, se bolj prepuščati in manj miselno razčlenjevat s tisoč zakaji.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj želiš izvleči neko posplošeno enolično modlo z definicijami, kaj si in kaj ne, kakšen bi mogoče moral biti, saj ne gre za skupinsko dinamiko kot pri nogometnih navijačih, kjer točno veš, za kateri klub navijajo, da se vsi podobno oblečejo in da imajo radi pivo. Zdrava moška samozavest se nikoli ne uklanja določenim modnim muham in prilagaja v službi ugajanja nasprotnemu spolu. Najbolj privlačen boš (določenim) ženskam, če si boš všeč takšen, kakršen si.

Kaj se “zdi” drugim, torej njihova mnenja (na forumu), so nepomembna, saj vsak partnerski odnos ima svoje značilnosti oz. posebnosti. Iskanje matematičnih formul na sferi čustev, pomeni, da si preveč razumarski in bi moral gojiti nežnejša čustva, se bolj prepuščati in manj miselno razčlenjevat s tisoč zakaji.[/quote]
Se podpisem pod tole! :))

Vse babe ti bodo povedale neko pravljico, kako imajo ful visoka pričakovanja do tipov, potem pa jih boš videl se tam zalizovat z nekimi večnimi študenti. zato je čist brezveze babe nekaj spraševat. Živi svoje življenje in to je to. delaj, akr hočeš, beri, gvihtaj..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Evo, čisto konkretno, kratko in jedrnato: meni je všeč moški, ki zna iz mene priklicati najboljše.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Wau.

In bolj, ko začneš živet življenje, bolj ti postaja jasno, da z babami nimaš kaj dosti za počet. Sploh, če odmislimo seks…

In bolj, ko začneš živet življenje, bolj ti postaja jasno, da z babami nimaš kaj dosti za počet. Sploh, če odmislimo seks…[/quote]
Zdej smo pa vse iste k sta vidva razocarana..pa potem ignorirajta vse,ne rabita tut seksat ce ni nc z nami za pocet in se nehita obremenjevat z zenskami..ce meni kaj ni potem to od.ebem in zame ne obstaja..

Ne vem kaj zdej mene mešaš tu zraven. Jst se že dolgo ne obremenjujem več z vami…

Ne vem ce to glih drzi glede na teme ki jih tuki gor odpiras,pejd mal pogledat nazaj..pa drugace ne mislim nc slabega k sta mi ti in spider po svoje vsec :)) edino vcasih mal pretiravata s kakimi grdimi na racun zensk ceprav si marsikaj zasluzijo..
Ja fajn je bit sam in ni cloveka ki bi me lahko preprical drugace..

Hehe, grem pa stavit, da ne veš čisto točno, kaj je to “najboljše”. 😉

Ne vem ce to glih drzi glede na teme ki jih tuki gor odpiras,pejd mal pogledat nazaj..pa drugace ne mislim nc slabega k sta mi ti in spider po svoje vsec :)) edino vcasih mal pretiravata s kakimi grdimi na racun zensk ceprav si marsikaj zasluzijo..
Ja fajn je bit sam in ni cloveka ki bi me lahko preprical drugace..[/quote]
Nimam nič za gledat nazaj. Jst si ne iščem babe, ne želim si met otrok, nočem se poročit,…ne zanimajo me ti vaši bolani fetiši.

NS, a si mal frustriran? Bošček mali 🙂

Banana, a si spet samska, pa obupana ? Uboga reva.

V bistvu ne. Čakam, da se zbudi in se greva kopat. Pa da me mal s kremco namaze 🙂

Ana a veza še laufa al si že frej ?

Zmer ta kremca zravn lol. Ženske mate prov vse isto pamet, majkemi 😀

Aja je že en vprašal vidm…
Kera kremca, a tista za razpokano rit za dojenčke ?

WAHAHAAHA

Eeeee, moji mončki, res ste k eni osnovnošolci.

Hvala, večno mladi.
http://med.over.net/forum5/read.php?11,94846

Zdej pa cela odrasla, k se jo je en tip usmilil, lulz

Hehe, grem pa stavit, da ne veš čisto točno, kaj je to “najboljše”. ;)[/quote]

Hja, za to je treba imeti feeling (saj ne, da je lahko, človek tudi zaluta, zato se je treba znati vrniti k sebi, kjer te pa ne sme biti strah biti gol pred samim sabo, če veš, kaj mislim.
Zaenkrat mi je zelo všeč, ko pomislim, kakšne ljudi sem (i)zb(i)rala okoli sebe. Tako prijatelje, kot partnerje. Všeč mi je, kako furam odnose, ker so zelo dober reality check.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close