Pravi moski
She’s in the zone !
Hehe, grem pa stavit, da ne veš čisto točno, kaj je to “najboljše”. ;)[/quote]
Hja, za to je treba imeti feeling (saj ne, da je lahko, človek tudi zaluta, zato se je treba znati vrniti k sebi, kjer te pa ne sme biti strah biti gol pred samim sabo, če veš, kaj mislim.
Zaenkrat mi je zelo všeč, ko pomislim, kakšne ljudi sem (i)zb(i)rala okoli sebe. Tako prijatelje, kot partnerje. Všeč mi je, kako furam odnose, ker so zelo dober reality check.[/quote]
O, lepo! Mi je dalo mislit.
Sem imel sicer feeling, da bo Senza nekaj drugega napisala… Sem pozitivno presenečen.
Dejmo pohvalt Senzo, ker igra namizni nogomet, ker si ne želi otrok, ker ima več prijateljev, kot prijateljic, ker si ne želi premožnega partnerja, ki bi jo financiral, ker posluša heavy rock, pa še bi lahko naštevali. En tak res orng dec.
Sej, dec s pizdo.
Na avtor, tak boš rabu zgledat, če hočeš bit babam zanimiv :
[img]http://www4.slikomat.com/13/0719/vtf-stallo.jpg[/img]
Pri 69ih ma boljšo postavo od večine 20 letnikov.
Heavy rock? Ha-ha-ha…
Heavy rock? Ha-ha-ha…[/quote]
Heavy rock je isto kot cink al pa svinec, soft metal pač… 😉
To, glede zadovoljitev potreb drugega, tu moraš paziti, da ne postaneš copata. Copata ni zanimiva ženskam.
Šport: od moškega pričakujem, da se tako ene 5x na teden ukvarja s športom, raje več , 4x na teden je pa recimo minimum (pa takrat vsaj po eno uro in kaj bolj aktivnega kot je sprehod ali pa kak pikado). Pa, da mu ni problem recimo prekolesarit 150 km v kosu ali pa mu ni problem it na Triglav v enem dnevu gor in dol.
Fajn je, da se kaj izobražuje ja. Da gre na kak tečaj tujih jezikov, da bere poljudno, strokovno, znanstveno čtivo. Ni pa zaželeno, da doma dela še za službo. Prebira zadeve za službo in tako naprej. Branje rumenega čtiva ni ravno privlačno.
Dodatno dela? Ja, fajn je, da kaj postori doma okrog hiše, po hiši. Ni pa fajn, če se tudi v prostem času samo grebe za denar. Prosti čas mora biti res prosti čas.
No zdaj, če ne ve kdo je Tina Maze pa Peter Prevc pa kaj je Tour de France – potem je to že res čudaško. Me pa odbija, če je nek obseden navijač. Sploh, če navijanje pomeni popivanje in dretje za šankom.
Slog oblačenja: čist, praktičen, športen. Čudno je, če greš v gore v hlačah na rob. Čudno je, če greš na poroko v trenirki.
Zaslužek: zaželeno je, da je nekaj takega kot jaz. Ne dosti več in ne dosti manj. Pa približno podobne varčevalne navade.
Kar se športa tiče, teoretiki so mi mimo. Nakladanje teorije o športo mi je mimo, če ni zraven prakse. Tako, da vedeti vse o športu pa skoraj nič športati? Ne hvala. Takih težakov ne maram. Zanima me praksa. Ne zanima me, če veš vse teorije in vse rekordeje v teku, zanima me kako ti tiečeš, koliko ti zmoreš.
Vlečejo me razgledani moški. Pa razgledanost zame ni to, da veš vse trače pa vse prebivalce resničnostnih šovov.
Ti boš pa še dolgo sama.
Ali pa : ostani sama.
Ja, tega se ne da posplošit. Poslušat bi moral vsako posebej, ker ima vsaka nekoliko drugačna pričakovanja. Potem pa moraš biti čisto nasprotje tega, drugače boš ostal v friendzone. Ženske si predvsem želijo spreminjanja moškega in bognedaj, da jim to tudi v pretežno uspe. Se lahko v takem primeru hitro zgodi, da ne boš edini.
znam samo 3 stvari s katerimi pri ženskah kar dobro folgam:
– uporabljam možgane: bejbo nasmejim
– uporabljati svoje roke: odpeti modrc in z drugo roko iti istočasno za gatke
– uporabljam svoje telo: seksam toliko časa, da ji pride vsaj v drugo
[/quote]
In kaj potem, če bom samska? Je kakšen problem? Po mojem da ne.
Mi je pa smešno, da sem napisala zelo minimalistične pogoje pa so te tako zbodli. Očitno tudi teh mini pogojev ne izpolnjuješ.
Vidim da nism nič zamudil, k nisem bral tega posta.
Kaj mi pade na pamet, zgornjo… kdaj postane fant moški ? Se mi zdi, da je še nekaj mladincev in mladink tuki!
🙂
Kako zanimivo. Večinoma v temo pišejo moški, čeprav je bilo videt, da avtorja zanimajo ženska mnenja.
Ko pa ženska napiše odgovor, se pa eni zjokcajo.
Ta prav dec:
Samostojen (beri: si zna sam skuhat, oprat, zlikat, mu ni treba gat kupovat)
Razgledan
Izobrazba: vsaj SŠ
Plača: cca. 900, 1000€, če je pa slučajno brezposeln pa mora intenzivno iskati službo
Športanje: vsak pravi moški je v dobri kondiciji – se pravi tek, kolo, smučanje in take zadeve
Kultura: tu in tam mora prebrati kako knjigo pa kako bolj resno čtivo tudi, če ne hodi v opere pa nič zato
Ne kadi, ne pije
Ce se kuha, se spozna na umenost, ima super cevlje pa bo idealen dec 😉
Takih praktično ni, kogarkoli srečam ima vsaj eno(običajno dve) hibo izmed teh zgoraj naštetih lastnosti…….
Samo eno vprašanje, ali si samska? Če boš kdaj iskala razloge za samskost jih najdeš v svojem opisu ”pravega moškega”
Kako bo imel tipo prosti čas, če mora to vse delat kar si ti napisala….. sploh pa če še želi spat 8 ur in imet 40-50 urni šiht……….. impossible.
Sami neki teoretiki, dandanes pravi šiht izmozga človeka dovolj, razen tiste ki ste jih dobli po VIP poteh, da se nam ne ljubi po 8 urah šihta (pa še s kolesom grem tja in nazaj) potem it še laufat in hodit na Triglav za vikend, kaj šele 5x na teden…………. ajde, kak sprehod še, pa 1x na teden kaka rekreacija za dušo, potem še pokosit vikend s flaksarco, pa je prek dovolj….. kdaj bi ti šla na tečaje jezikov, in ostalega pa tudi ne vem 🙂
Sploh če hočeš imet dnevno vsaj 3 ure časa za sebe (beri brezdelje)
Pravi dec se sploh ne bi smel sekirat kaj je in kaj ni ženskam všeč.
Itak, če nima tako pisanje nobenega smisla. So normalni sogovorniki v taki manjšini, da preprosto ni efekta.
Kva ste sami leni tipi tu gor?
Aja, seveda, ni časa za šport pa branje pa take zadeve, ker morate biti ure in ure na monu.
Takih praktično ni, kogarkoli srečam ima vsaj eno(običajno dve) hibo izmed teh zgoraj naštetih lastnosti…….[/quote]
Smo, samo smo zasedeni. 😉
Takih praktično ni, kogarkoli srečam ima vsaj eno(običajno dve) hibo izmed teh zgoraj naštetih lastnosti…….[/quote]
Smo, samo smo zasedeni. ;)[/quote]
Takšnih moških je kar dosti. Saj ni nič posebnega napissala. Tako, da so res pogosti.
Temu se z drugo besedo reče gej.
Forum je zaprt za komentiranje.