Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravi moski

Pravi moski

Ma tako kot si ti jst v sekundi skenslam, še do besede ne prideš 🙂

Zakaj si potem samska in nisi vzela enega izmed takih pogostih???????

Nabijate v luft oziroma pišete o eni sekti imenovani JS/JU kjer 80% ljudi lahko pade v to predispozicijo, da pa nekdo z realnega sektorja, pa najsi bo fizikalec (on itak športa 8 ur kajne?) ali (dober) mikro/srednje podjetje manager (on pa nima 40 urnega delovnika ampak 100 urnega) še potem po vaše hodi na Triglav pa na Mont Blanc pa še kam, pa laufa vsak dan 2 uri, pa kolesari vsak vikend od Maribora do Kopra pa nazaj da se vrže v morje, pa usput uleti neprešvican v knjižico po poti še po ta novo poučno čtivo ali učenje tujega jezika pa kar pozabite…..

Tak tip kot je za njo pravi dec, pomeni da dela v uradu al pa neki mini pisarnici na Občinah, kjer ni za nič pristojen in praska jajčka in ni njegov šiht odvisen od realizacije (beri prihodka denarja v podjetje ali zavod) vsi ostali (ali 99%) pa jim manjka nekaj izmed onih ”alinejic”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Temu se z drugo besedo reče gej.[/quote]
Tale res samo še samo sebi prikriva svojo spolno usmerjenost. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič, ker to, kar je ona napisala, zame ni dovolj. Jaz imam še kaj več kriterijev.

Nabijate v luft oziroma pišete o eni sekti imenovani JS/JU kjer 80% ljudi lahko pade v to predispozicijo, da pa nekdo z realnega sektorja, pa najsi bo fizikalec (on itak športa 8 ur kajne?) ali (dober) mikro/srednje podjetje manager (on pa nima 40 urnega delovnika ampak 100 urnega) še potem po vaše hodi na Triglav pa na Mont Blanc pa še kam, pa laufa vsak dan 2 uri, pa kolesari vsak vikend od Maribora do Kopra pa nazaj da se vrže v morje, pa usput uleti neprešvican v knjižico po poti še po ta novo poučno čtivo ali učenje tujega jezika pa kar pozabite…..

Tak tip kot je za njo pravi dec, pomeni da dela v uradu al pa neki mini pisarnici na Občinah, kjer ni za nič pristojen in praska jajčka in ni njegov šiht odvisen od realizacije (beri prihodka denarja v podjetje ali zavod) vsi ostali (ali 99%) pa jim manjka nekaj izmed onih ”alinejic”[/quote]

Si ti vedno tako nagnjen k pretiravanju? Vedno vse na svoj mlin obrneš?
Bralna pismenost je tvoja šibka točka.

Tak tip kot je za njo pravi dec, pomeni da dela v uradu al pa neki mini pisarnici na Občinah, kjer ni za nič pristojen in praska jajčka in ni njegov šiht odvisen od realizacije (beri prihodka denarja v podjetje ali zavod) vsi ostali (ali 99%) pa jim manjka nekaj izmed onih ”alinejic”[/quote]

Zakaj imam občutek da te dajejo manjvrednostni kompleksi? Mali lulček?

Klonček ima slab občutek ker proba trollat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nej mi pride kdo od vs še v faco povedat da sm gej. Ti nos razbijem, pa me boli ku*ac, za tisto položnco.

Moje bralno razumevanje (pismenost?) je čisto dobra, ampak take zahteve lahko da samo ženska ki ni v službi v realnem sektorju ali pa nima plače 1.000€ + neto…….. ker so njene zahteve ali bolje rečeno pričakovanja tako težko izpolnljiva da peče glava, pa ne zato ker jih jaz ne bi dosegal, to me sploh ne moti, ampak zato ker je odmaknjeno od krute realnosti ki tega kar ona pričakuje v eni osebi skorajda ni mogoče dobit. Ker bo vsak mel neko slabo točko, pa najsi bo plača, športanje, bo pil alkohol, bo zagreti navijač ekipe, ne bo zmogel nardit 150km v enem kosu, ne bo laufal 4-5x na teden (ali športal) ali pa ne bo imel službe.

Dejansko je vse njene zahteve (z izjemo ene) zelo enostavno izpolnit, če ne rabiš hodit na šiht, samo kaj ko potem nimaš 1.000€ na mesec 😛 Jaz sem to vse počel, dokler sem bil študent in sem gledal v luft (no na Triglavu nisem bil, ker nikoli ni tak naneslo) sem pa kolesaril 5x tedensko v sezoni, igral fuzbal nogomet, se učil tujih jezikov itd……. aja ne, kurc, mi smo še spili kaj ob vikendih ko smo se socializirali, pa spet odpadejo skoraj vsi tipi 😛

igral fuzbal in košarko, ne fuzbal, nogomet 😛

Jaz si ti upam povedat v fris, da si gej. Tak zakompleksan. Kar povej kam ti pridem to povedat.

Moje bralno razumevanje (pismenost?) je čisto dobra, ampak take zahteve lahko da samo ženska ki ni v službi v realnem sektorju ali pa nima plače 1.000€ + neto…….. ker so njene zahteve ali bolje rečeno pričakovanja tako težko izpolnljiva da peče glava, pa ne zato ker jih jaz ne bi dosegal, to me sploh ne moti, ampak zato ker je odmaknjeno od krute realnosti ki tega kar ona pričakuje v eni osebi skorajda ni mogoče dobit. Ker bo vsak mel neko slabo točko, pa najsi bo plača, športanje, bo pil alkohol, bo zagreti navijač ekipe, ne bo zmogel nardit 150km v enem kosu, ne bo laufal 4-5x na teden (ali športal) ali pa ne bo imel službe.

Dejansko je vse njene zahteve (z izjemo ene) zelo enostavno izpolnit, če ne rabiš hodit na šiht, samo kaj ko potem nimaš 1.000€ na mesec 😛 Jaz sem to vse počel, dokler sem bil študent in sem gledal v luft (no na Triglavu nisem bil, ker nikoli ni tak naneslo) sem pa kolesaril 5x tedensko v sezoni, igral fuzbal nogomet, se učil tujih jezikov itd……. aja ne, kurc, mi smo še spili kaj ob vikendih ko smo se socializirali, pa spet odpadejo skoraj vsi tipi :P[/quote]

Vse njene kriterije recimo jaz izpolnujejem pa sem ženska.

Še prej se boš rabu registrirat 🙂

Sem ženska. Zakaj bi se registrirala, če ti nisi?
Naj ugibam. Si nekje iz LJ blokov, sklepam po tvoji nerazgledanosti.

Dejansko je vse njene zahteve (z izjemo ene) zelo enostavno izpolnit, če ne rabiš hodit na šiht, samo kaj ko potem nimaš 1.000€ na mesec 😛 Jaz sem to vse počel, dokler sem bil študent in sem gledal v luft (no na Triglavu nisem bil, ker nikoli ni tak naneslo) sem pa kolesaril 5x tedensko v sezoni, igral fuzbal nogomet, se učil tujih jezikov itd……. aja ne, kurc, mi smo še spili kaj ob vikendih ko smo se socializirali, pa spet odpadejo skoraj vsi tipi :P[/quote]

Vse njene kriterije recimo jaz izpolnujejem pa sem ženska.[/quote]

Ja nekako jih ne izpolnjuješ(če recimo da verjamem da imaš vse to), če nisi moški 🙂 Kako si lahko ”pravi” moški brez kurca in z vagino mi sicer ni jasno, ampak ok 😉

Sem ženska. Zakaj bi se registrirala, če ti nisi?
Naj ugibam. Si nekje iz LJ blokov, sklepam po tvoji nerazgledanosti.[/quote]
Volk_med_ovcami, najslabši troll v zgodovini človeštva.

Matkič, ne štekaš a ne?
Napisala je par čisto enostavnih kriterijev. Niso nič posebnega. Aja, zate seveda so.
Ženske imamo to navado, da napišemo take kriterije, ki jih tudi same izpolnujejomo. Ne bomo pisale, da hočemo tipa z dva jurja plače, če imamo same 1000€.

> Samostojen (beri: si zna sam skuhat, oprat, zlikat, mu ni treba gat kupovat) CHECK!
> Razgledan CHECK!
> Izobrazba: vsaj SŠ CHECK!
> Plača: cca. 900, 1000€ CHECK!
> Športanje: vsak pravi moški je v dobri kondiciji – se pravi tek, kolo, smučanje in take zadeve CHECK! (ok, ne smučam)
>Kultura: tu in tam mora prebrati kako knjigo pa kako bolj resno čtivo tudi, če ne hodi v opere pa nič zato CHECK!
>Ne kadi, ne pije CHECK!

Kam se lahko prijavim za jackpot?

Jao, kaka mevža ta nekulturnež. Najprej se hvalisa, da naj mu kdo v fris pove, da je pederččina. Potem pa se skrije mamici pod kiklo, ko mu hoče ženska to povedat v fris. Ne upaš pokazat svojega frisa, a ne da ne?

Tej ”navadi” ki jo ti trdiš sploh ne verjamem…..

Torej od tipa ne pričakuješ kurca ker ga sama ne moreš dat, če povzamem tvoje trditve da ne pričakuješ nekaj kar sama ne zmoreš 🙂

Glavni dobitek je – debela starunklja

Torej od tipa ne pričakuješ kurca ker ga sama ne moreš dat, če povzamem tvoje trditve da ne pričakuješ nekaj kar sama ne zmoreš :)[/quote]

Kako si ti en težaven tip. Pa sploh se brezveze s tabo kaj menit.

Sploh pa se ne gre glede tega da so kriteriji kaj posebnega, posamično, ampak kot skupek, pa niso uresničljivi, ali pa le manjšini ljudi ki imajo temu primerne službe…… (beri fizično in psihično minimalno ali nezahtevne)

Torej od tipa ne pričakuješ kurca ker ga sama ne moreš dat, če povzamem tvoje trditve da ne pričakuješ nekaj kar sama ne zmoreš :)[/quote]

Kako si ti en težaven tip. Pa sploh se brezveze s tabo kaj menit.[/quote]

A to zato ker sem s tvojo trditvijo prikazal kakšna neumnost je bila izjavljena? Ti si izjavila splošno trditev, nisi je omejila, torej sem jo uporabil v VSEM, in ti dokazal kakšno neumnost si napisala, zdaj pa sem jaz težaven 🙂

Punce bi rade vsaj enakovrednega fanta, a ne? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close