Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravi moski

Pravi moski

Matkič, povej, da te žre, ker te nobena ženska ne mara, ker ima vsaka zate previsoke kriterije. Marko recimo pa nima težav. Očitno je boljši od tebe. Zato se mu ni treba hodit sem gor jokat , da imamo ženske previsoke krtierije.

Jap to bo, smrk smrk, sem se registriral na portal da me bo ena vzela kot markota 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kje si zdaj ti NS, da ti v fris povem kaj si mislim o tebi? Stisnil rep med noge? Korajžen samo na netu. V reali se pa še ženske bojiš.

Glavni dobitek je – debela starunklja[/quote]

Hehe … ja, sem pozabil napisati še par stvari:
– vozim neugleden avto
– nimam živcev “mind games” in žensko dramo
– ne prekipevam od samozavesti in samovšečnosti
– nisem marriage material
– ne hodim na morje
– BMK za modo, cunje, kozmetiko

Upam, da sem s tem odgnal morebitne kandidatke, hehe 🙂

– vozim neugleden avto
– ne hodim na morje

Upam, da sem s tem odgnal morebitne kandidatke, hehe :)[/quote]

POPRAVEK: Pozabil *za* v drugi alineji, torej: nimam živcev za “mind games” in žensko dramo

– vozim neugleden avto
– ne hodim na morje

Upam, da sem s tem odgnal morebitne kandidatke, hehe :)[/quote]

Ne odgnal. AMpak pritegnil. Če je vse res, kar si napisal, si glih ta prav za ožent :). Edin problem je, da nisi tak material :).

Pa je spet odpado ker ni tak material, ah ja, forever alone 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Cliff, ti si ta prav dec. O tem ni dvoma.

Mene pa privlačijo moški polni energije.

Na smučarski tečaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hehe, grem pa stavit, da ne veš čisto točno, kaj je to “najboljše”. ;)[/quote]
A ti pa veš?!
Zagotovo ona zase že ve, kdaj se počuti najboljše. In to je to!!

Jaz si ti upam povedat v fris, da si gej. Tak zakompleksan. Kar povej kam ti pridem to povedat.[/quote]

Haaaaaahshaha, jojotaahaha, aaaaaaaaaAaaaaaaa
;)))

Haha

Nope, za babe sem dolgočasen, nezanimiv, ne morem in ne znam ponuditi nič razburljivega, zanimivega … za povrhu pa še nočem otrok 😛

Ne hvali dneva pred nočjo-;))))

Pravi moški ima nenasitnega tiča in sito denarnico, govori resnico, je pošten in pravičen. Prizna svoje napake… To je to. Pošten, pravičen, polnih jajc in denarnice 🙂

http://www.podjetnik.si/clanek/kak%C5%A1en-je-pravi-gospodar-20041003

Pravi moški zamenja žensko, ko se jo naveliča. Ko spozna boljšo, mlajšo, atraktivnejšo, zamenja staro robo z novo.

Pravi moški je npr Mel Gibson. Pri 59ih si ubodu 24 letnico : http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/spoznajte-novo-dekle-mela-gibsona.html?bl=1

“pravi moški” ne obstaja objektivno gledano, ker ga določajo oči posamezne ženske, kaj pač za njo subjektivno predstavlja pravega moškega.

“Prava ženska” pa obstaja za velik delež trapastih moških, ker jo definirajo zgolj po letih, po številki modrčka in čvrstosti “zadnjih okončin”. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

sicer nism brala cele solate tle…. ampak glede na avtorjevo vprašanje- haha, ljudje so tk strašno različni med sabo, da res ne morš tle na forumu najt neke definicije “pravega moškega” oz. kk se bi naj nekdo obnašu, da ugodi nekomu…. jao jao…

Pravi moški je vedno tisti, s katerim si, a ne? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pravi moški je vedno tisti, s katerim si, a ne? :)[/quote]

jah načeloma je vsak z nekga zornega kota za nekoga pravi… posploševat te študije res nima smisla…

Matjazko se le trudi izpasti nekaj kar ni. In tako leta.

Vse, ki ga motijo, napade osebno, uvrti v periodni sistem motenih osebnosti, magari na osnovi ene napisane besede.

Naslednjo minuto izda kritiko vsaki razpravi neosebnega kvantitativnega vrednotenja oseb. Takrat so ga polna usta unikatnosti vsakega posameznika.

Bolnik brez primere. Iz ene skrajnosti v druge, v roku par minut.

Nekateri ste naštevali neka merila, po katerih je mogoče presoditi, ali je moški pravi … pa dejansko tako funkcionirate v resničnem življenju?
Pravi moški bi za moje pojme moral še vedno imeti nekaj tipičnih lastnosti falota (ampak neškodljivega falota), kot pravijo Angleži, boys will be boys. Se pravi, da si upajo več kot ženske, so fizično močnejši, imajo ne glede na izobrazbo veselje do ročnega dela in gibanja.
Moja soseda ima doktorja znanosti, no, saj ima tudi ona tak naziv, pa ko on vzame kako orodje v roke, je prav boleče gledat in je človeka sram, ker ne ve, kaj zdaj, nenehno obstaja nevarnost, da bo izgubil ravnotežje, vsaj tako je videti, tresoče noge postavi na iks od strahu pred naravnimi elementi in skratka izpade čisto nebogljen. Pa mu žena kot majhnemu otroku reče: joj, pusti to, si boš kak prst odbil, in ona naredi tik tak, kot da je rojena gozdarka, ne pa gospa z dr. nazivom.
No, njen mož po mojem ni pravi moški.

Nope, za babe sem dolgočasen, nezanimiv, ne morem in ne znam ponuditi nič razburljivega, zanimivega … za povrhu pa še nočem otrok :P[/quote]

Za babe si mogoče res takšen kot pišeš. Za ženske si pa vsekakor zanimiv. Glede na to, kar si o sebi napisal, bi ti dala čisto 10ko. Čim več takih moških pa ženske ne bomo jamrala, da ni pravih moških :).

Pravi moški je vedno tisti, s katerim si, a ne? :)[/quote]
Za Nekoluturnega je to pa Mel Gibson. Žal ima raje ženske. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close