Pravi moski
Ja lej, pri njiju dveh je pač ona pravi moški. Ponekod se vloge malo zamenjajo. To ni nič takega, mislim res ni. Nimajo vsi moški eksplicitno “moškega” značajo, kot tudi vse ženske nimajo eksplicitno “ženskega”. To je naravno.
Tako je. Ti npr. si bolj ženskega značaja.
In, sem ti všeč? :))
Če ne delaš razlik med spoloma, potem bi prav tako lahko napisal, da obstaja velik delež trapastih žensk, ki moške definirajo zgolj po debelini denarnice. 🙂
Ja lej, pri njiju dveh je pač ona pravi moški. Ponekod se vloge malo zamenjajo. To ni nič takega, mislim res ni. Nimajo vsi moški eksplicitno “moškega” značajo, kot tudi vse ženske nimajo eksplicitno “ženskega”. To je naravno.[/quote]
No, saj ravno zato, ker niso vsi tipi eksplicitno moški, se sploh lahko pogovarjamo o pravih moških, katerih antipol so pač nepravi moški. Logično, ne?
Mimogrede, ona je čisto normalna ženska, daleč od tega, da bi ji lahko očitali moškost. Samo spretna je, ob takem moškem tako ali tako mora biti.
Pravi moški je vedno tisti, s katerim si, a ne? :)[/quote]
Za Nekoluturnega je to pa Mel Gibson. Žal ima raje ženske. :)[/quote]
Tak derpe kot si ti ne bom nikoli.
Če ne delaš razlik med spoloma, potem bi prav tako lahko napisal, da obstaja velik delež trapastih žensk, ki moške definirajo zgolj po debelini denarnice. :)[/quote]
Midva ne rabiva denarja, a ne, sak imava šarm, ki ženskam seže do srca. 😀
Hehe… Upam, da si malo več kot 16 in ne lebdiš nad oblaki zasanjanosti. Če si pa precej več, pa imaš zelo resen problem v ljubezni (že vrsto let). 🙂
Iz števila besed se vidi, da dokler se romantični spis ne bo temeljito skrčil in se se dotaknil trdih realističnih tal pod nogami, kakor se spodobi za tvoja leta, se lahko le obrišeš pod nosom za moškim. 😉
Če ne delaš razlik med spoloma, potem bi prav tako lahko napisal, da obstaja velik delež trapastih žensk, ki moške definirajo zgolj po debelini denarnice. :)[/quote]
Kaj se še vedno slepiš?
Sprijazni se tako kot sem se jaz. Nisi zanimiv za nasprotni spol. Veš kako je potem lažje, ko si rečeš, da boš preprosto večno samski? Potem se ne boš več obremenjeval, ker si zoprn vsem ženskam. Potem se boš požvižgal na to.
Midva ne rabiva denarja, a ne, sak imava šarm, ki ženskam seže do srca. :D[/quote]
Midva ne rabiva denarja, a ne, sak imava šarm, ki ženskam seže do srca. :D[/quote]
Tako je. To je tisto neprecenljivo. 🙂
Na denar padajo samo plitve ženske, ki niti nimajo “srca”.
To je dobro napisano in je iz mojih izkusenj res nek minimum, da dobro funkcioniras. Smo razlicni in nekateri dobro shajajo tudi brez sporta. Za izgled Sylvestra je potrebno se precej vec kot ura sporta na dan. Enako, ce hoces biti dober v poklicu, je veliko dela. Misice, ki jih ima Sylvester so dosegljive, toda ogromno dela je v tem in ni le malo pumpanja, kot mnogi mislijo.
Po drugi strani se lahko sprijaznis z manjsimi misicami in imas nekaj ur sporta na teden dovolj. Vec pa vlagas v znanje, tecaje, na sploh v “smart” imidz. Kar sem hotel posebej vprasati je, kaj zenske bolj cenijo, nadpovprecen sporten izgled in nadpovprecno ukvarjanje s sportom. Ali nadpovprecna kariera in zasluzek ter sporta le kot je nujno za zdravje. Drugih je najbrz najvec, od tistih, ki veljajo za uspesne. Je pa vsesakor treba kaj prebrati, se kaj izobrazevati, ne glede kje hoces biti dober. Gre se za neko prioriteto, da si reces, to je kjer hocem biti nadpovprecno dober in se ti potem ne zdi skoda casa. Pomembno je da najdes samega sebe in kaj zate deluje.
Za izgled Sylvestra potrebuješ steroide in rastni hormon. Pa lahko za to športaš tudi manj kot uro na dan.
Vsaka okoli butlom prodaja zgodbe, veš, jaz imam ful visoka merila glede tipov, ko pa vidiš malo njeno zgodovino, pa vidiš, da je imela vsega okolša, od brezposelnih črnogorcev dalje. V bistvu je pa itak tako, da tip, ki po značaju ni niti malo barabica, pobira ostanke bab, ki so jih barabice že zavrgle.
Nope, za babe sem dolgočasen, nezanimiv, ne morem in ne znam ponuditi nič razburljivega, zanimivega … za povrhu pa še nočem otrok :P[/quote]
Za babe si mogoče res takšen kot pišeš. Za ženske si pa vsekakor zanimiv. Glede na to, kar si o sebi napisal, bi ti dala čisto 10ko. Čim več takih moških pa ženske ne bomo jamrala, da ni pravih moških :).[/quote]
Daj ni mir, to so buče. Taki tipi tebe ne zanimajo. če bi te, bi si našla kakšnega preko neta. Cliffa recimo. Ti boš šla zvečer ven in si našla enega glasnega, ki bo kaj zucnil v smeri tebe. Potem boš pa šla nazaj na net pisat, da so moški prasci in zakaj ni več cliffov.
BestMan, dvomim, da je kaj veliko žensk, ki jim je všeč Sylvester Stalone. Še nisem nobene slišala, da bi ji bil všeč. Ženske večinoma ne padamo na tipe z napihnjenimi mišicami.
Spider, Cliffov žal res ni veliko. Tako, da so zelo željena roba in taka roba hitro poide. Tudi dvomim, da takšni moški iščejo po netu ženske. Jim ni treba. Drugače pa nisem najstnica, ki bi šla zvečer v nek lokal iskat tipe.
In kaj je tako srčkanega na Cliffu, res me zanima? Meni se zdi zelo povprečen fant, na srečo ob svoji plači ne namerava ploditi otrok, ker drugače bi bolj tenko piskal. Ker je sam in brez obveznosti, ima dovolj časa za šport (ne pa tudi dovolj denarja za neke dražje dejavnosti), načeloma pa je čisti zapečkar, je na tekočem z dogajanjem, ima srednjo šolo (ali več) … Ne vem no, meni se dejansko ne zdi nič pretresljivega.
Cliff, kaj je posebnega? Zna gospodinjiti in to tudi prakticira. Pogosto poslušam ženske, kako morajo vse same narediti in da samo one gospodinjijo. Torej je to zelo pozitivno.
Razgledanost – to je vsekakor zelo pozitivna lastnost pa pogosto manjkajoča.
Kar se izobrazbe tiče se mi zdi tudi čisto ok. Plače tudi. Tako, da ne vem zakaj tebe to moti? Vse ženske preprosto nismo mahnjene na tipe, ki imajo 3x več plače. Meni je ok, če je moški nekje tam kot jaz.
Je rekreativec, kar vidiš, da je redkost na monu. Ni napisal s katerimi športi se ukvarja, zato me čudi,da se glede tega zmrduješ.
Ja, branje je tudi ok, ker opažam, da veliko ljudi ne bere sploh. Če odštejemo Lady pa Slovenske novice.
Ja, žal čisto preveč moških pije tako, da je pozitivno, da ne visi po gostilnah.
Zelo mi je všeč, ker ni mahnjen na drag pleh in smatra avto kot prevozno sredstvo. Očitno sem tudi jaz čudna, ker mi avto ni statusni simbol, a ne?
Kaj točno je mislil z žensko dramo ne vem. Si pa mislim, da mu ni do tega, da ga ženska dve uri gnjavi kaj naj obleče in obuje pa kako ima na riti preveč špeha in kako se ji to vidi. Pa zganjati cirkus, ker se pogovarja s simpatično sosedo in ker se druži s prijateljico iz sosednjega kraja.
Samovšečni in naduvani tipi so kar pogost pojav tule na monu tako, da super, da nekdo ni tak.
Predvsem mi je pa všeč, da ni obsedenec z modo, cunjami, kozmetiko.
V glavnem fant oz. moški ima počiščeno podstrešje. Ni nek teleban, ki bi ves denar zmetal za drage cotke in avtke, ampak svoj prosti čas raje nameni koristnim in zanimivi stvarem.
Predvsem pa močno močno izstopa iz monovskega povprečja, v pozitivno smer.
In kaj je tako srčkanega na Cliffu, res me zanima? Meni se zdi zelo povprečen fant, na srečo ob svoji plači ne namerava ploditi otrok, ker drugače bi bolj tenko piskal. Ker je sam in brez obveznosti, ima dovolj časa za šport (ne pa tudi dovolj denarja za neke dražje dejavnosti), načeloma pa je čisti zapečkar, je na tekočem z dogajanjem, ima srednjo šolo (ali več) … Ne vem no, meni se dejansko ne zdi nič pretresljivega.[/quote]
Meni je pretresljivo koliko relativno povprečnih žensk (ne leti nate) “pričakuje” pretresljivega moškega. 🙂
In kaj je tako srčkanega na Cliffu, res me zanima? Meni se zdi zelo povprečen fant, na srečo ob svoji plači ne namerava ploditi otrok, ker drugače bi bolj tenko piskal. Ker je sam in brez obveznosti, ima dovolj časa za šport (ne pa tudi dovolj denarja za neke dražje dejavnosti), načeloma pa je čisti zapečkar, je na tekočem z dogajanjem, ima srednjo šolo (ali več) … Ne vem no, meni se dejansko ne zdi nič pretresljivega.[/quote]
Meni je pretresljivo koliko relativno povprečnih žensk (ne leti nate) “pričakuje” pretresljivega moškega. :)[/quote]
Nisem napisala, da pričakujem nadboga, ampak samo to, da takšen tip ni nič tako zelo skrajno posebnega, da bi človek dol padel. Sploh glede na pogoje brezovke, ki jih je opisala na začetku teme – no, ampak samo pozitivno zanjo, če je v reali vseeno sposobna umiriti svoja pretirana pričakovanja.
V bistvu je zelo v redu, da svoja merila v reali interpretiraš precej bolj ohlapno, kot si jih zastavila na začetku teme, ker ono je pa res utopično.
“Cliff” je res povprečje od povprečja, medtem ko je tisto, kar si ti sprva opisovala, čista utopija.
Glede zanemarjanja zunanjosti jaz iz previdnostnih razlogov sicer ne bi bila navdušena, ker pač poznam take, ki rečejo, da nič ne dajo na to in dejansko nič ne dajo na to in to v reali ni za gledat. Brez zob, brez frizure, oblečeni 30 let za modo (saj kavbojke zdržijo 20, 30 let, kroj je sicer nemogoč in takoj se vidi, da so predpotopne, ampak dokler so cele in čiste, ne bodo šle v Humano).
Pa mi drugače niso všeč tipi, ki se pretirano rihtajo, ampak celo moji hipijevski prijatelji imajo cote, ki niso iz pamtiveka.
Zdaj mi ni pa prav nič jasno o čem ti to?
Kaj v mojih merilih je utopično? Res ne vem kaj je takega, kar ne bi bilo čisto normalno in vsakodnevno?
Cliff niti ni šel v neke detajle, ni razlagal koliko časa športa, koliko bere tako, da ne moreš oceniti tega.
Hja, ne bi rekla, da je Cliff čisto povprečje. Če pogledaš monovce, jim ni do športanja, berejo pa večinoma trače. Seveda so izjeme, ampak bolj malo. Povprečen slovenski možak je obseden s plehom, kar Cliff ni, kar je zelo zelo dobrodošlo.
Od kje ti ideja, da je zanemarjen? Zakaj sklepaš, da je zanemarjen? Zato, ker mu za modo dol visi? A kar nosi klasične kavbojke recimo, namesto razrezanih modernih kavbojk pa še kako ketno zraven (če je to še moderno?)?
Če nosi 30 let stare kavbojke to pomeni, da se zadnjih 30 let ni zredil. Kar je fenomenalno.
Drugače pa ne vem od kje ti ideja, da ima tako stara oblačila? Jaz sem namreč dobila občutek, da gre za mladega fanta okrog 30 let. Če pa je 50 letnik, ki nosi svoje kavbojke, ki jih je nosil pri 20ih pa samo kapo dol. Ker je verjetno brez pivskega trebuha.
Kolk jih pa poznaš, mislim dejansko poznaš njihove hobije, način življenja? Sem kak piknik zamudil morda? 🙂
Kolk jih pa poznaš, mislim dejansko poznaš njihove hobije, način življenja? Sem kak piknik zamudil morda? :)[/quote]
Berem njihove protižensko usmerjene izpade in mi je vse jasno.
Mislim, govoriš o razgledanosti, pa še tega ne razumeš, kar prebereš? Nisem napisala, da je Cliff osebno zanemarjen, ampak da to, da ga BMK za zunanjost, lahko pomeni, da je zanemarjen.
Petkrat na teden šport pomeni, da tako ali tako zate ne bi imel časa, razen kak vikend mogoče. Ampak ker hočeš, da je tudi razgledan, da se izobražuje za službo in tako dalje, potem tudi za vikend nima časa ob vseh gospodinjskih obveznostih.
brezovka = Nm3 = Volk_med_ovcami = DebelaStarunklja
Forum je zaprt za komentiranje.