Pravi moski
Vse te teme odpira en in isti uporabnik. Moderator je pa pre-zabit, da bi mu blokiral IP.
Beti, vidiš, ti takoj nekaj negativnega najdeš v človeku. Jaz pa to, da mu dol visi za modo ne povezujem z zanemarjenostjo. Ti si to takoj povezala? Jaz nisem. Ker meni tudi dol visi za modo pa nisem zanemarjena. Nisem opazila, da ljudje, ki jim ni mar za modo, da bi bili zanemarjeni. Sem pa opazila, da je veliko obsedencev z modo puhloglavih. To pa sem opazila.
5x na teden šport – pozabila si, da tudi jaz to prakticiram. Zakaj se to ne bi prakticiralo v dvoje? Pa vikendi so pri meni zelo športno obarvani. POnavadi kar oba dneva. Recimo en dan v gore, drug dan na dolgo kolesarsko turco. Zato sem napisala, da je željeno, da moški tudi to prakticira.
Kaj sem pa napisala, da zahtevam, da se izobražuje za službo? To bi rada videla.
Ob katerih gospodinjskih obveznostih? Kje pa je toliko vseh teh gospodinjskih obveznosti? Aja, ti si stare šole. Cela sobota čiščenje pa cela nedelja kuhanje goveje župce, to si mislila? Uf, tega pa pri meni ni. Pa vseeno lepo preživim. Škoda vikenda za take stvari.
Predvsem bi bilo olajšanje, če bi moderator tebe blokiral. Ker si res skrajno naporen in ni teme, da je ti ne bi posvinjal.
Ti boš pa še dolgo sama.
Ali pa : ostani sama.[/quote]
Sem ženska, ampak brezovka, to kar si tukaj napisala, jao mene…kar nekaj. Takšnega, kot si ga opisala, jaz za vse na svetu ne bi imela. Sej to je cel seznam.
Meni je všeč, da je moški moški, da uživa v tistem kar pač počne in da ko sva skupaj ima čas za mene in da nama v postelji štima. Vse ostalo pač pride in kar laufa.
Super, da ga ne bi imela. To pomeni manjšo konkurenco :).
Ljudje, ki jim “dol visi za modo” so navadno res nikakvo napravljeni, nikakor pa ne gre tega povezovati z zanemarjenostjo.
Ampak, da mi pa dedec pride na dejt v tevicah, kroksih, al pa bognedaj nagravznih usnjenih slapah, me pa tudi vse mine. Tudi ljudje, ki so non stop v sportnih oblacilih nimajo v sebi nobenga seksapila kar zna bit hudo dolgocasno.
Ni treba, da ljudje poznajo zadnje trende in so modni friki (tazga tle itak ni nobenga zasledit), ampak da imas pa vsaj malo smisla za svoje telo in izbiro oblacil, je pa tudi nek minimum no. Kdo pa hoce gledat partnerja, ki neprestano nosi neke dolgocasne (kao udobne) cunje.
Meni je pa zakon, če pride moški v tevikah na zmenek. Bi ga pa res čudno gledala, če bi prišel v hlačah na rob pa lakastih čevljih v tej vročini.
V kroksih pa ne vem, ampak ponavadi se mora pripeljati ali z avtom ali s kolesom pa ne gre z kroksi :).
Še dobro, da so okusi tako različni.
Jap, prov res.
Pa ne govorim o hlacah na rob pa lakastih cevljih … ni potrebe po skrajnosti.
Govorim o normalnem urbanem casual slogu.
Naj vem kak je ta slog. Vem pa, da mi je zdajle v tej vročini povsem logično, da pride v tevikah oz. nekaj temu podobnem. Zaradi mene tudi v natikačih, če lahko spretno hodi v njih. Jaz bi recimo prišla v tevikah :).
Kaj pa je normalen urban casual slog? Že cel mesec nad trideset stopinj in jaz naj bi svojega desca maltretirala, da ne sme priti na zmenek v crocksicah in kratkih hlačah? Prav vesela bom, če si bo vzel na free in greva lahko na pivo v tej vročini…
Kdo pa hoče ob sebi partnerico, k misli, da je ful unikatno oblečena, v resnici pa ma isti stil, kot vsaka druga kokoš, ki prikoraka mimo.
Nosite samo tisto kar vam trend/moda narekuje. Pride vn poletna kolekcija, pa si vse nabavijo iste šuze/majico/kratko krilo. Wau, ful ste in zdej. Krneki.
Kolk jih pa poznaš, mislim dejansko poznaš njihove hobije, način življenja? Sem kak piknik zamudil morda? :)[/quote]
Berem njihove protižensko usmerjene izpade in mi je vse jasno.[/quote]
Aha, če bi več športali, bi bili bolj sproščeni in s tem tudi bolj prijazni, človeški. Razumem. 🙂
A ne? Nobene izvirnosti, drznosti. Samo, da je po “modnih” reglcih. To je ta mladina. 🙂
Saj veš marko, športne aktivnosti, posebej v naravi, povzročajo izločanje hormona sreče pa nasplošno si potem bolj zadovoljen sam sabo, poln energije, tečnoba gre stran. Potem pa si bolj prijazen, manj agresiven, bolj nasmejan. Ja, bolj človeški. Zdaj govorimo o rekreaciji. Ne o tem, da moraš športat kot profi. Normalna rekreacija. Ker tisto, da potem zmeriš vsak korak, vsako hitrost, vsak km, vsak utrip, vsak gram hrane je tudi že druga skrajnost. Mora biti tako, da ti je šport še vedno v užitek, ne v breme.
Ja, kratke hlače so pa tako normalne za ta čas. Logično je, da bo čudno, če bo prišel v natikačih ali tevikah na neko svečano slovesnost. Ampak na zmenek pa si jaz predstavljam,d a se udobno počutiš. Ne hodim na zmenke v opere ali kaj takega, da bi bilo čudno imet tevike in kratke hlače na sebi.
Ali pa ni zadnjih 30 let shujšal 😉
No, eni pač ne maramo bit ob vsaki priliki v istih cunjah. Če grem športat, sem v športnih, če grem kavo al pa dejt, si pa že lahko vzamem 15 min zato, da se spodobno napravim.
Vi greste pa kar v ene ekstreme s svojimi komentarji in se mi nanje niti ne da replajat – jaz nisem nič rekla, da moški ne bi smel bit v kratkih hlačah, šlapkah, karkoli …. samo, da ima vsaj malo svojega sloga. Tole recimo bi blo zelo mnjami za dejt na vroč poletni večer. Ampak seveda, naši okusi so različni. 🙂
Oprosti Ana, samo nič ni gršega kot kombinacija dolgih hlač in takšnih in drugačnih natikačev, japonk ipd…. to mi je vedno blo tak mimo…. To je nekako tako kto da bi nosla debelo zimsko bundo ali plašč, spodaj pa majčko ki kaže trebuh, neumnost, razen če maš za cosplay fetiš varianto za tipa doma…..
V večini je tako, ja (tako pri ženskah kot pri moških). Obstajamo pa tudi taki, ki furamo svoj stil, ki je lahko izraz subkulture, stvar osebnega prepričanja, celo nasprotovanja klasičnemu potrošništvu (če bi šel kdaj na Metelkovo pogledat, bi to opazil, ampak saj vem, zate alternativke niso, a ne?).
Meni sta pa tisti dve v ozadju bolj zanimivi… s hlačami in brez 😉
Ali pa ni zadnjih 30 let shujšal ;)[/quote]
Ali pa se zredil in v zadnjih letih spet shujšal. 🙂
Jaz bi brez težav oblekel hlače, ki sem jih nosil pred 25-imi leti. Če bi še kje obstajale. 🙂
V tej vročini so idealni minimalistični ekstremi.
Majica, kratke hlače in natikači. 🙂
cliff = šolski primer moškega, kjer umerš od dolgčasa. včasih so taki pisali v časopise oglase: 48-letni “fant” (lol), razočaran v ljubezni, pošten, zaposlen (po možnosti kot računovodja, bibliotekar, ali kaj podobno grozno dolgočasnega), iščem dekle z enakimi lastnostmi za ustvarjanje družine. v prostem času rad gledam tv. ne hodim na počitnice, ker moram zalivat pelargonije. zbiram znamke.
v praksi babe bežijo od takih kot hudič od križa :))))
kolega je toplovodar in ima čist isti stil… :)))) sam mislim da ne bi šu s tabo na dejt :)))))))
V večini je tako, ja (tako pri ženskah kot pri moških). Obstajamo pa tudi taki, ki furamo svoj stil, ki je lahko izraz subkulture, stvar osebnega prepričanja, celo nasprotovanja klasičnemu potrošništvu (če bi šel kdaj na Metelkovo pogledat, bi to opazil, ampak saj vem, zate alternativke niso, a ne?).[/quote]
Zadnji stavek v oklepaju je prizadet.
Forum je zaprt za komentiranje.