Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pravilno da so po vojni likvidirali belogardiste

Pravilno da so po vojni likvidirali belogardiste

nam se ni nič vrnilo belogardisti so začeli mi smo samo pospravili stvari na svoje mesto ko smo opravili likvidiranje resda je bilo narobe to ker se ni šlo od primera do primera toda večina so bili itak klavci pa fašisti

Zakaj pa potem s prababi non stop odpirata te teme? Najprej prenehajta vedve, za to pridobita še svetilnika, in te teme bodo izginile iz seznama. Najlažje je druge obtoževati sam pa nič storiti.[/quote]

pokaž mi eno samo temo, ki sem jo odprla na to tematiko!!!

Zakaj pa potem s prababi non stop odpirata te teme? Najprej prenehajta vedve, za to pridobita še svetilnika, in te teme bodo izginile iz seznama. Najlažje je druge obtoževati sam pa nič storiti.[/quote]

pokaž mi eno samo temo, ki sem jo odprla na to tematiko!!![/quote]

No ker si zahtevala eno ime; Pred 70. leti. tako je bilo naslov teme, ki pa ni imela velikega odziva. Priznam da jih res ne odpiraš dosti si pa zato zelo aktivna v njih, kar pa mene ne moti. Če se ne strinjam z vama in če se mi da vama odgovorim drugače grem mimo.

Zakaj pa potem s prababi non stop odpirata te teme? Najprej prenehajta vedve, za to pridobita še svetilnika, in te teme bodo izginile iz seznama.

Najlažje je druge obtoževati sam pa nič storiti.[/quote]

boss, godpodek boss,

NAPIŠI, s katero temo jaz pridobivam “svetilnika”.
Ja, napisano je bilo, da mu pritrjuje, a ne?
In katere teme, ne smem odpirat po tvoje!?
Zakaj bi morale najprej nehati midve?
Prenehaj ti!
Verjemi, če boš nehal TI, bo precej miru tukaj!

Na zahtevaj samo od drugih!
boss, potrudi se, da boš tudi sam kaj storil!?

Lep popoldan ti želim!!

pokaž mi eno samo temo, ki sem jo odprla na to tematiko!!![/quote]

No ker si zahtevala eno ime; Pred 70. leti. tako je bilo naslov teme, ki pa ni imela velikega odziva. Priznam da jih res ne odpiraš dosti si pa zato zelo aktivna v njih, kar pa mene ne moti. Če se ne strinjam z vama in če se mi da vama odgovorim drugače grem mimo.[/quote]

ma hudič al sem slepa al je pa ni, kaj sedaj? daj pripopaj mi jo!!

hehehe, ampak tebi se zmeraj da, vsaj meni!!!:)))

Zakaj pa potem s prababi non stop odpirata te teme? Najprej prenehajta vedve, za to pridobita še svetilnika, in te teme bodo izginile iz seznama.

boss, godpodek boss,

Prenehaj ti!

Lep popoldan ti želim!![/quote]

PRABABI, gospa PRABABI
Dogovori se s svetilnikom, da ne bo odpiral teh tem. Razumela?
Zaradi mene lahko odpiraš kar hočeš, in ninej, in svetilnik, in…. A če odpreš temo pričakuj, da se vsi ne bodo strinjali z napisanim. In kakor ti , tako tudi drugi trmasto vztrajajo pri svojem. In ker se je ninej pritoževala nad prežvečeno temo sem ji to tudi napisal. V tem kontekstu moraš brati moj odgovor.
In ker, tako si napisala, moram biti zgled za ostale, jaz teh tem ne odpiram- začenjam. Se bom pa oglasil na tvoje pisanje takrat, ko boš šla preveč v enostransko opisovanje dogodkov in ne bo protiuteži v sodelujočih.
Pa enga velikega in predvsem doberega krofa ti želim.

boss, godpodek boss,

Prenehaj ti!

Lep popoldan ti želim!![/quote]

PRABABI, gospa PRABABI
Dogovori se s svetilnikom, da ne bo odpiral teh tem. Razumela?
Zaradi mene lahko odpiraš kar hočeš, in ninej, in svetilnik, in…. A če odpreš temo pričakuj, da se vsi ne bodo strinjali z napisanim. In kakor ti , tako tudi drugi trmasto vztrajajo pri svojem. In ker se je ninej pritoževala nad prežvečeno temo sem ji to tudi napisal. V tem kontekstu moraš brati moj odgovor.
In ker, tako si napisala, moram biti zgled za ostale, jaz teh tem ne odpiram- začenjam. Se bom pa oglasil na tvoje pisanje takrat, ko boš šla preveč v enostransko opisovanje dogodkov in ne bo protiuteži v sodelujočih.
Pa enga velikega in predvsem dobrega krofa ti želim.

boss, gospod boss!

Sedaj me pa že od smeha vse boli.

Po tvojem diktaturi, okej! Razumela!!!

Ha, ha, ha, DVA KROFA, sta mi padla v naročje mize.

Počasi, počasi, da post odide, saj se nič ne mudi, ali pa?

Lepo se imej in prav lepa hvala za krofe.
Več se mi pa ne da, zunaj sonček sije.

Lep pozdrav!

Sonce?? Ja kje pa si? Pri nas je ena sama megla-oblaki. Sem ti kar fauš.

Še en mal pa bova šla na vrt delat al pa sedet, kar bo bolj prijal.

ja kaj je zdej boss, boš prolimal ali ne boš?:)))

ja kaj je zdej boss, boš prilimal ali ne boš?:)))

a ste že pogruntali kako so krofi dragi

Hehehehehe, te matra firbec. Naslov sem ti povedal kar je več kot si ti meni odgovorila nekje drugje. Potrudi se.

So pa dobri.

dragi moj, tega nikoli nisem jaz pisala (vsaj spomnim se ne in niti ne najdem, sem pa našla temo z naslovom pred 30 in 80 leti), če misliš drugače mi pripopaj ali pa ne obešaj nekaj name, kar ni moje, ja!!!

Kar išči.

ja, kr misl si. Nekaj kar ni ne moraš najt!!!

http://med.over.net/forum5/read.php?186,5080269

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ah hvala da si se potrudila, jaz je nisem našla, sedaj vsaj vem da res nikoli nisem začenjala temo o povojnih pobojih in drugi svetovni vojni na naših tleh, sem že malo dvomila!
————————————————————————-
tema govori o Judih :Berlin – Ulice mest nemškega rajha so bile 9. novembra pred 70 leti priče požiganju sinagog, razbijanju judovskih trgovin ter mučenju in pobijanju Judov.

Kanclerka Merkel je pozvala k boju proti antisemitizmu

Dan pred današnjo obletnico je nemška kanclerka Angela Merkel pozvala nemško družbo k odločnemu boju proti rasizmu, predvsem pa antisemitizmu. “Moramo ohraniti spomin ne samo v odnosu do žrtev, temveč tudi zato, da se to ne bi več ponovilo,” je še poudarila Merklova ob 70. obletnici kristalne noči.
………………………………………………………….

boss, no sedaj ko mi je WildWind pomagala, mi pa ti povej kaj ima ta tema skupnega s tistim kar me optožuješ zgoraj! (verjetno jo zaradi tega nisi hitel pripopati, aneda)

povojni poboji
Napisal: ninej ()
Datum: 20.03.2008 09:13

komu koristijo, res me zanima???

so priznani, obžalovani, obsojeni, so del naše zgodovine, tam jim je tudi mesto in kaj bi nekateri še radi ???

ali se s temi temami, želi provocirati, ali so zopet del predvolilnega boja???

res me zanima, ponovno ne boš verjel, komu koristi, provokatorjem ali politikom????

torej mi znaš odgovorit , kje v tem vprašanju vidiš napeljevanje k debati o resnici ali neresnici takratnih dogajanj na slovenskem ozemlju. Torej je le vprašanje vsem vam in izraža razmislek o odpiranju vedno novih tem o teh dogodkih, ki ne koristijo nikomur in le razdvajajo Slovence!

čakam na odgovor!:)

poglej pa si kako si se ti odzval!

http://med.over.net/forum5/read.php?186,4646291,4657009#msg-4657009

boss,
ni bilo časa, odgovorila sem na tvoj “diktat” samo: “Razumela”!
Se zahvalila za krofe in odšla.

P.s.
Na sončku sem bila, ne čepim “furtnafurt” pri računalniku.

boss!

Jaz se nimam kaj dogovarjati s “Svetilnikom” kaj bo pisal. RAZUMEŠ?

Niti “SVETILNIKU” diktirat, da tem, ko tebi niso povšeči, ne sme odpirat! RAZUMEŠ?

boss, tvojo diktaturo že dolgo poznam!

Dobro tudi vem, da tebi teme, ko jih jaz odprem niso všeč, še kako dobro vem! Tudi vem, da boš skočil, kot maček na miš!

Kar se trme tiče, naj ti povem, da nisem nikoli pisala neresnic. Prav zato vstrajam, pri napisanem.
Linke, iz raznih časopisov, ko sem jih limala, so te vedno motili, razne pripombe si mi zaradi tega pripisoval.

Lahko greš prebirat, kaj si mi vse pisal zaradi limanja linkov.

Zanimivo, da ti gredo tukaj v nos samo, PRABABI, Ninej in Svetilnik? Čudno, čudno? 🙂

Eh, dragi moj boss, se ti tvoje pisanje ne vidi enostransko??
Prikaži kakšen link, kjer si koga karal, ki je res pisal vse sorte neresnice in velike bedarije.
Nimam nič s Svetilnikom niti z NInej, naj pišeta kar hočeta! Toliko v vednost!

Ti diktiraš, ukazuješ, naj nehava pisati, jaz in Ninej, ja ja, vem, da bi rad videl, da bi nehala pisati.:-)
Ja, prav zaradi takih DIKTATORJEV kot si ti, sem še tukaj. Ni rečeno, da ne bom nadaljevala, ko mi poteče članstvo. Če mi bo do pisanja, bom plačala tisto miloščino MON-u, ker na “šverc”, ne mislim pisati.

Da si ti veliko privoščiš, mi je že dolgo znano, prav zato ti vračam! Zapomniš, si pa samo tisto, kar ti jaz napišem nazaj, zakaj sem ti napisala, to te pa ne zanima!
Evo ga samo en primer:

Na tole tvoje pisanje, se po tvoje ne bi smela odzvati. Ne, ne, na take žalitve, ti bom odgovarjala z obrestmi! Kdo je bolj zakisan, je pa veliki vprašaj??

boss, prav zato, ker pišete enostransko, jaz pišem še drugo plat medalje.
Dobro tudi veš, da sem se tukaj pojavila zaradi enostranskega pisanja.

Hudičevo dobro poznam tvoje pisanje, še marsikaj ti bi lahko napisala.

Iz tvojega pisanja se mnogokrat širijo novice, preden se pojavijo enake v cajtengah. Mnogo časa zabiješ na internetu, verjetno ne brez koristi.
Jaz si to ne morem privoščiti, pa še mnogi tukajne!

Za sedaj dovolj!

Na tvoje vprašanje si dobila odgovor, če ga pa ne znaš brati ti pa žal ne morem pomagati.

mislim da lažeš

New Report

Close