Pravilno da so po vojni likvidirali belogardiste
saj me tudi do sedaj nisi. Poznaš samo sebe in po sebi ocenjuješ ostale. potrudil sem se in ti našel dva linka ki si ju ti začela čeprav si zahtevala le enega.Ko pa boš ti sposobna odgovoriti na vprašanja ki ti jih zastavim pa se bom še jaz potrudil in ti kaj odgovoril.
kot kaže pa imate v stranki krizne razmere da si tako malo na čveku zadnji čas. Bo nova strategija?
eh boss, kaj me pa sprašuješ???
hahaha, pa saj mi itak nič ne verjameš, kar napišem mi očitaš da lažem, bi bilo zanimivo srečati te v živo, pa da vidim če bi tudi takrat imel toliko jajac, da bi mi povedal v obraz!:))))
a pripopal si mi linke, ki mi jih očitaš, ne dragi moj tadva sta popolnoma nekaj drugega, prvi je sploh mimo, drugi pa vprašanje in nič več kot to, mi pa lahko odgovoriš nanj, torej komu koristijo???
hahaha, bossek, škoda jaz sem pa mislila da te vsaj malo poznam, no očitno maske res še niso padle!
ja ti že veš kaj se obravnava na kriznih sestankih, aneda!!!:)))
se strinjam.
sprava je možna le, če zagovorniki belogardistov priznajo njihove zločine in se nehajo tako perverzno sprenevedati ter zagovarjati izdajalce in klavce lastnega naroda. samostojna slovenija je nastala na temeljih NOB-ja in antifašizma, domobranci in belogardisti so velik, umazan in krvav madež v slovenski zgodovini. izdajstvo lastne države in naroda je eden najhujših zločinov, za katerega ni opravičila in olajševanih okoliščin. smrt fašizmu!