Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti pravilno pristopiti

pravilno pristopiti

Spoštovani!

Že 07.05.2013 sem spraševala zaradi težav v zvezi CSD-ja, ki trdi, da mi je odločbo o otroškemu dodatku za leto 2013 in odločbo o plačevanju vrtca, poslal koncem februarja 2013. Vendar ju še do danes nimam..Otroški dodatek sem prejemala redno, vsak mesec…Pri tem mi je prvo izplačilo znižal za 90,00 €, da imam neki dolg (pa nimam dolga!) . Prav tako nisem prejela odločbe o plačevanju vrtca za leto 2013, sem pa prejemala položnice in jih plačevala, ker je vrtec odločbo prejel.
Po dvomesečnem dopisovanju,telefonskemu klicanju, sem se obrnila na Ministrsvo za delo z vsemi prilogami in dokazili.
Po 13-tih mesecih sem prvič poklicala na ministrstvo in delavka mi je obljubila rešitev do cca 10.julija. 2014. Mesec dni ni bilo glasu , pokličem telefonsko in šok, saj sem v računalniku lepo vpisana, pove pa, da dokumentov ni.., ljudje so na dopustih..Še 2x sem poklicala, isto zavajanje, zato sem poslala v polovici avgusta priporočen dopis in kopije…Prosila sem , da mi v tednu dni odgovorijo, drugače bom smatrala kot molk organa…Rok je že 3x pretekel in tudi molk se nadaljuje.
Vprašanje, ali lahko pisno ponovim na socialno inšpekcijo v okviru ministrstva, ali naj nadaljujem drugje..n.pr upravna inšpekcija.. in najlepše hvala…

Pozdrav..

Spoštovani,

Če organ druge stopnje v dveh mesecih ali pa v krajšem, s posebnim predpisom določenem roku ne izda odločbe o strankini pritožbi zoper odločbo prve stopnje in če je tudi na novo zahtevo ne izda v nadaljnjih sedmih dneh, sme stranka sprožiti upravni spor, kot če bi bila njena pritožba zavrnjena.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close