Pravilo treh zmenkov!
Zanima me kaj si tako moški kot ženske mislite o pravilu treh zmenkov? Za tiste, ki ne veste kaj to pomeni: sex na tretjem zmenku. Kakšen pogled imate na to? Je to v današnjih časih normalno za pričakovat ali ne?
Če je ženska stara 20 let ali več bi rekel 3 – 5 zmenkov če do takrat nič ni jo dam na ignore in si iščem drugo.
Vsak si naj stvari ureja in hodi s partnerjem, s katerim delita podobne poglede, pa ne rabimo pravil.
Buuhuu, seksa ne dobiš, svet se ti bo sesul. Otrok…
Kaj so kaki posebni časi? 🙂
Pričakovat je marsikaj normalno, prav tako pa so normalna razočaranja po pričakovanjih. 🙂 Če je tvoj cilj le čim prej seksati, se odpravi do profesionalke, one dajo na prvem zmenku. 😉
Na 3. zmenku ti bo dala tista, ki si želi malo zabave!! Tista, ki si želi resne zveze, bo čakala. Če vidi, da si jo pripravljen čakat, bo vedela, da si tudi ti želiš resno zvezo. Če boš prej šel, bo vedela, da si itak hotel samo seks, kar pa veš tudi sam, če je bil to tvoj namen. Malo se pogovori s svojo žensko, kaj si želi od tebe. Potem pa sam presodi ali jo želiš za resno zvezo ali iščes samo malo zabave. Ljudje no, pogovarjajte se med seboj, ne pa kar neka pravila zmenkov ven vlečt!!
Nič si ne mislim in prvič ga čujem.
Dogodilo se mi je že po prvem in po desetem-;))
Po dolgem času bom spet eno neresno neumnost napisal. Enkrat, pred ne tako dolgimi časi, se me je ena “resna” lotila na tak način, kot pišeš zgoraj. Če ga lahko okarakteriziram z dvemi besedami: skrajno preračunljiv.
No, tudi jaz nisem ravno po prežgani župi priplaval in ni hudič, da sem vztrajal! Po določenem času se je izkazalo, da nisva za skupaj in, da bi vse veliko hitreje in manj boleče minilo, če bi se dala dol že na prvem zmenku.
Nevem no meni osebno je to nepredstavljivo, da se z žensko spuščam v resno zvezo potem pa ugotovim, da je nikakva v postelji. Sorry ampak če ženska ni ravno devica ji dam en mesec časa ali 6 zmenkov maksimalno in če se do takrat ne dava dol potem ona pač nima interesa. Konec koncov smo odrasli ljudje in noben se ne spušča v resne veze pa šele nato seksa danes je prvo seks nato resna veza.
Prvič sva seksala po dveh mesecih – in verjetno vsaj 20 zmenkih. Do takrat me je tako nakuril, da so se mi vse zvezde prikazale, ko se je končno zgodilo. Najboljša predigra v življenju. Se je pa on tako odločil, jaz bi že prej, ker je hotel pokazati, da resno misli.
Zdaj sva skupaj deset let in seks je še vedno enkraten (ne po pogostosti, ha ha, ampak po kakovosti). Lahko samo priporočam, da se kurite čim dlje, ker je potem norooooo. Sem pa že pri prvem objemu vedela, da bo dober v postelji, ker je bil to najlepši objem v zgodovini (on pa, da ga bom znala zakurit, ker mu do takrat še nikoli ni vstal samo zaradi objema).
Ne vem zakaj bi se človek omejeval s pravili (kot da to prinese bolj zihr varianto al zakaj bi to počel?).
Ja po objemu boš vedla da je dober v posteli. Dj ne trapej no -_- . Vsaka POZOR! prava ženska (ne punca) ve da je seks v vezi pomemben in meni je logično (ker sem odrasel) da do seksa pride že pred resno vezo, da se vidi če je ženska dobra v postelji tako, da se ustrezno odločiš kako in kaj za naprej. Samo neizkušen človek bi se spuščal v “resno” vezo še preden bi spala z žensko. Itaq pa večina zaželjenih moških nebo čakalo predolgo (max mesec) in večina moških ni neumih in vedo glede na današnje čase, da so tudi ženske kdaj pa kdaj dale kakemu tipo hitro (s tem ni nič narobe) zakaj bi potem on čakal. Ta fora “pustila ga bom čakat, da vidi da sem resna” danes ne pali. Moški nismo naivni in neumni. Če ti nisem dovolj vešeč ali privlačen don’t waste my time saj nisem en 18 letn star mulec. Od odrasle ženske jaz pričakujem, da mi po trejtem zmenku pove na čem sem ne pa da mi igra hard to get kakor to počnejo mule.
Od odrasle ženske pričakuješ, da se bo ubadala z moškim na stopnji otrokeca. Če si tako mučas potreben, potem se ne spuščaj v zmenke, ki bi lahko vodili v resno zvezo.
Kakšno resno zvezo neki? O_o
Taki nedoje.anci imajo doma mamo za “resno zvezo”, oni rabijo zgolj eno kjer se bodo lahko praznili, zato jih zanima kolk časa bodo morali še trpet babše, da bodo lahko namočili.
Njim ženska ni v veselje, njim je odnos z njo v breme, zato taka vprašanja in pravila, ker niso sposobni vzpostavit čustvenega odnosa z nasprotnim spolom….
Zguba cajta karkol razlagat….
Lubica moški in ženske smo tako ustvarjeni. Mene ženska ne zanima kot prijateljica, ker kot moski imam raje moške prijatelje ker oni lahko zadovoljijo vse moje potrebe (druzenje, zabava itd) razen intime (sex). Vsak moški, ki žensko pelje na zmenek to dela v upanju da jo bo položil. Samo beta luzerji bi peljali zensko na vecerjo ali zmenek sam da bodo prvo z njimi prijatelji in potem preko prijateljstva prisli do muce (eni pa pac grejo placat ). Noben tip se nebi z zensko ukvarjal prav prevec dolgo ker je enostavno dovolj drugih. Noben ni tako neumen da bi cakal za seks predolgo ce se je v preteklosti (mladost ludost) okoli gonila…zame to ni vec nedolzna puncka na katero bi jaz cakal prov dolgo. Ja vsak moski se rad izlije sicer bi lahko drkal ampak je obcutek muce za mojega veliko boljsi.
Sploh pa ce nekdo zensko povabi na zmenek je ocitno koski to naredil ker mu je zenska vsec. In ce ona privoli to pomeni da je je on tudi njej vsaj malo vsec oz. Jo ta noski privlaci. Zato mislim da max 6 zmenkov ali en mesec je cisto dovolj da nekoga spoznas. Itaq se pa tud poroceni in tisti ali tisti kibso v zvezi tudi spoznavajo celo zivljenje.
Ne rabim.
:))))))
Saj res, ti rabiš žensko, da se sprazniš. Saj drugače so najboljši moški, ampak bi pogrešal muco:). Ej, vse si povedal.
Haha nimaš nic pametnega za povedat pa se norca delas. Cista klasika pri vsaki ženski ko nima konstruktivnega argumenta se posluzi zaljenja.
Ne delam se norca, naredila sem kratek povzetek tega, kar si napisal. Razen, če se imaš ti za norega.
A ni odpiralec teme ženskega spola? Ker za neučakane moške je to ja znan odgovor “čim prej”, za ženske pa odvisno, kakšne so. :)) Če si moški kaj resnega želi, so ženske, ki “hitro padejo”, velika napaka, ker ga bodo verjetno “vozile” oz. vlačile za nos. Le 2 s podobnimi vrednotami lahko funkcionirata skupaj na daljši rok.
Si se prišla kregat? Nimaš v tvojem pefect življenju kaj drugega za počet? Se te je družba naveličala in si sama?
bla bla bla
Forum je zaprt za komentiranje.