Pravilo treh zmenkov!
zmenki so za seks
vse ostalo se zmeni po mobi, netu …
Pri večini žensk so trije zmenki zgornja meja. Obstajajo pa tudi take za katere se splača potruditi in ni problem tudi deset zmenkov čakati. To so tiste z izvrstvnim občutkom za moške, ko ti z gesto pokažejo da si ji všeč vendar se boš moral še izkazati. Pri večini so trije zmenki več kot dovolj. Potem je čas da najdem drugo ker ni vredno se blamirat.
Prekopiran komentar iz enga članka.
Most good looking and successful guys have options, hence they tend to follow the 3 date rule. Why, because they can. There are not that many exceptions to this, but they do happen. In either case it does not seem that these guys are looking for the same thing you are or determined that “no sex by date 3″ means no sex ever, so time to cut the losses. Obviously this strategy is not always correct, but it is pretty reliable most of the time.
If you are going after the same guys as all the other attractive women in your area, you are going to have a tougher time. You better be better looking then most of them and bring something extra to the table to land and keep one of them. If not, you are better off trying out other leagues.
HAHA al pa tole DEANE ROY – THE THREE DATE RULE
Kod da lahko forumski kosobrini, ki se v zivljenju se poljubili niso z vec kot parimi dekleti, ce sploh, razumejo kaj drugega kot svoj svet. 🙂
Bolj kot vaš pogled na to me zanimajo vaše praktične izkušnje s tem pravilom.
Aja, jih nimate.
Vse jasno.
Kakšne praktične izkušnje pa bi rada? a misliš da se dolžina odnosa meri s tem kako hitro boš dala? si pa naivna če tako meniš. Če pri nas moških vzbudiš željo da se splača truditi se bodo trudili zate tudi pol leta. Večina tega ne zna, ker večina niti ne kapira kako moški delujemo. In potem mi jokca k jo dvakrat nategnem, ji povem da se v postelji obnaša kot smrekov hlod, pa še vedno ne razume. Če da po prvem ali po tretjem zmenku je čisto vseeno. Če da po 10 pa niti ne, večina ne pride niti do 5.
Problem je v tem, ker ženske mislijo, da jih nebomo resno jemali če nam dajo relativno hitro. Resnica je zelo drugačna. Normalni sodobni moški razumemo, da imamo vsi potrebo po seksu in je svobodna seksualnost danes sprejeta za razliko od prejšnih časov. Ženska, ki ni ravno devica in ima že spolne izkušenje si bo samo škodo delala s tem, da bo tipa, ki ji je všeč pustila čakat. To je pač bottom line.
Noben nima časa se ukvarjat z ženskami, ki mislijo da se mora moški ubit od truda, da dobi tisti čudežni sadež, ki ga imate ženske med nogami katergea ste po možnosti že pred tem izbrancem razdajale okrog kot da je bila akcija v šparu lol. Seks je sestavni del resne veze in sem pristaš tega, da se je treba čimprej dol dat da se vidi če sta sploh kompatibilna v postelji preden sploh začneta z čem resnim. Normalne in odrsle osebe to razumejo. GET REAL!
I rest my case.
Nekaj se duvate z maksimalno tremi zmenki do seksa ali pa adijo, pa vas je sama teorija. Torej konkretno, s koliko dekleti ste šli ven, da ste seksali najkasneje na tretjem zmenku, in koliko ste jih po tretjem zmenku skenslali, ker ni bilo seksa.
In ne se izgovarjat na to, da se ženske moramo delati nedostopne … Nismo si me izmislile tega pravila in ne ravnamo se me po njem.
Ej, če men tip ne da po par zmenkih, ga tudi takoj skenslam. Kaj pa si misli, da je?? Da je nekaj posebnega in da ga bom zastonj vozla na večerjice in ure in ure poslušala njegove bedne fore, probleme in zgodbice? Za to imam prijateljice.
heheh
Hehe glede na to da si ženska ti ni treba čakat do tretjega zmenka. Sploh pa to ni neko fiksno pravilo ampak nekako max do petega zmenka se počaka potem pa idemo dalje. Noben nima časa zgubljat na ženskah, ki nevejo kaj hočejo. Simple as that.
[img]http://i209.photobucket.com/albums/bb291/BorderOfMexico/Funny%20Stuff/IFuckOntheFirstDate.jpg[/img]
I rest my case.
Nekaj se duvate z maksimalno tremi zmenki do seksa ali pa adijo, pa vas je sama teorija. Torej konkretno, s koliko dekleti ste šli ven, da ste seksali najkasneje na tretjem zmenku, in koliko ste jih po tretjem zmenku skenslali, ker ni bilo seksa.
In ne se izgovarjat na to, da se ženske moramo delati nedostopne … Nismo si me izmislile tega pravila in ne ravnamo se me po njem.[/quote]
S tistimi s katerimi sem seksal sem po večini do 3 zmenka. Ene 5 sem jih skenslal k so mislile da so večvredne in da bo delal copato iz sebe. Glih 2 sta bili za kateri sem se precej trudil, ker sta pač znali in je bilo vredno. In sploh ni sama teorija. Dovolj sem že star da vem, da seks ni tako pomemben da bi se zanj bil potrebno poniževat in blamirat. Zato ženske ki to hočejo hitro odjebem
Problem ni v tem, da tako mislijo, ampak v tem, da dejansko imajo take izkušnje.
Trik je v tem, da te ženske imajo take izkušnje ker takemu moškemu samo znajo nudit seks če hočeš moškega obdržat mu moraš nudit seks in še kaj zraven. Ni fora v tem, da moški žensko odjebe ker je hitro dala…samo budala bi tako odjebal, ki je fixna za sex. Normalno pa je, da moški z žensko ki mu nudi ampak samo seks je pač nebo jemal kot za nekaj dolgoročnega, ker za resno vezo je potrebno še kaj drugega.
Problem ni v tem, da tako mislijo, ampak v tem, da dejansko imajo take izkušnje.[/quote]
Ja a res ? Kok si spet pameten izpadel…
In potem še tvoj citat : vem, hvala
In še moj tretji : otrok
Trik je v tem, da te ženske imajo take izkušnje ker takemu moškemu samo znajo nudit seks če hočeš moškega obdržat mu moraš nudit seks in še kaj zraven. Ni fora v tem, da moški žensko odjebe ker je hitro dala…samo budala bi tako odjebal, ki je fixna za sex. Normalno pa je, da moški z žensko ki mu nudi ampak samo seks je pač nebo jemal kot za nekaj dolgoročnega, ker za resno vezo je potrebno še kaj drugega.[/quote]
Točno tako, zadel v piko. Tiste ženske ki mislijo da je seks edino kar privabi moškega jih pač ni vredno obdržati.Nategneš (po navadi je zelo slaba v postelji, jo premetavaš kot dilo) in pustiš. V večini primerov se zlažeš naslov da te ne išče. Misliš da se men res da ukvarjat s hudo babo k je zabita v glavo? nategnem, da mam neki od tega da sem jo ogovoril to je pa vse. Sej vem da se grdo sliš ampak tako je. Če se sama ne spoštuje kako jo bom jst?
Meni je pa pri tej temi najbolj hecno to, da očitno vsi kar po vrsti začenjate veze z nekim namenom – kot npr. da bi bila resna. Kako lahko razmišljaš o resni zvezi, če si bil s človekom na 3 zmenkih???
Meni se zdi bolj normalno in logično, da greš na zmenek z nekom, ki ti je všeč. Če ti “ostane” všeč, in ugotoviš še kakšno lastnost, ki ti je pomembna, spiš z njim. Če tudi to je uspešno in potem zveza nekaj časa traja – POTEM razmišljaš, da je to lahko resna zveza. Ali pač…?
O čem pa mi govorimo? če po treh zmenkih ne ugotoviš če ti je všeč, potem si izgubljen primer. Pa logično da grem v zvezo z nekim namenom. Za zafrkavanje in igranje s čustvi sem že prestar. Hitro ugotoviš za kaj je kdo potencial.
Trik je v tem, da te ženske imajo take izkušnje ker takemu moškemu samo znajo nudit seks če hočeš moškega obdržat mu moraš nudit seks in še kaj zraven. Ni fora v tem, da moški žensko odjebe ker je hitro dala…samo budala bi tako odjebal, ki je fixna za sex. Normalno pa je, da moški z žensko ki mu nudi ampak samo seks je pač nebo jemal kot za nekaj dolgoročnega, ker za resno vezo je potrebno še kaj drugega.[/quote]
Ja to je pogled s strani moškega, ki ženske bolj slabo pozna. Res pa je, da moški tako doživlja. Kako doživlja ženska tega moškega, je tukaj zanemarjeno. Ker ona ima neke razloge, zakaj mu enih stvari ni nudila, se ti ne zdi? Mogoče je bil do nje nesramen, se je iz nje norčeval (po njegovo hecal), je ni spoštoval. V glavnem, ni vsak krivda na strani žensk, kot si želel prikazat. Sem te le dopolnil, ne pravim, da ni res, kar pišeš, le pomanjkljivo je bilo.
Haha ja sj to ane. Celotna zadeva se mora začet spontano amapk kakor je en že prej napisal če po treh zmenkih ne veš ali ti je nekdo všeč potem si zares izgubljen primer. Normalno da boš z osebo spal, da stestiraš kakšen je v postelji preden se spustiš v kaj bolj resnega. Kaj če (ajde se bom mal norca delu iz tipov da nebojo samo ženske na udaru)ugotoviš, da ima tip res majhnega ali pa da ima težave z erekcijo ali pa je enostavno zanič v postelji vidva pa že v resni vezi mislim wtf?! Prvo je dating in dating equels porking potem pa vidimo če je to potenical za kaj resnega. Nihče pa nebo na nekom izgubljal mesece in mesece časa samo zato, ker ena oseba nima pojma kaj sploh hoče sploh če je to nekdo, ki je star 20 let ali več. Če pa komu nekdo ni všeč naj pa že prej prekine clotno zadevo in to je to ne pa da ga vleče za nos.
Hmmm … morda se motim, ampak eno približno idejo, ali te človek seksualno privlači jo imaš že preden z njim seksaš. 90 % osalega pa se da naučiti, če ti človek v vseh drugih ozirih ustreza. Ali se pa motim…?
Ali če povem s tvojimi besedami – tudi tipi z majhnim in težavami z erekcijo so nekomu o.k….
O čem pa mi govorimo? če po treh zmenkih ne ugotoviš če ti je všeč, potem si izgubljen primer. Pa logično da grem v zvezo z nekim namenom. Za zafrkavanje in igranje s čustvi sem že prestar. Hitro ugotoviš za kaj je kdo potencial.[/quote]
A imaš tudi že plan, kolikokrat bosta v povprečju na teden seksala in kakšno bajto bosta imela in kaj bodo otroci študirali …?
Po treh zmenkih veš le to, ali ti je človek simpatičen, ali se z njim pri pogovoru o banalnih zadevah razumeš. Če nihče ni lagal, ugotoviš približno, ali obstaja kakšen skupen interes. In če si izmenjata kakšen poljub (ali kaj več), imaš nek dokaj dober filing, ali te človek fizično privlači (in diši).
Drugače povedano: veš bore malo. Le to, ali bi šel še na kakšen zmenek ali ne.
Lahko ti je nekdo seksualno privlačen kolikor hočeš ampak če nima tehnike pri sexu to se pravi, da ženske ne more zadovoljit ali ženska moškega potem boš hitro na ignore listi. Ženske načeloma moške nerade učijo kako sexat…tiste, ki so mlajše od 18 itaq še same nimajo pojma kako in kaj gre tako, da se fantje lahko na teh še naučijo takoj ko si pa star 20 ali več imajo ženske že določena pričakovanja. Isto za ženske kaj če nemara oralno zadovoljevati moškega sorry zame je to no go.
Tipi z majhnimi morajo imeti dobro tehniko tipi, ki pa imajo probleme z erekcijami so pa itaq u k…
Vem, da seks ni vse je pa velik del zveze in če ti seks z neko osebo ne paše potem je butasto biti z njim ali njo v vezi. Bolje da se preden sta v resni vezi data dol preden se en bolj kot drugi čustveno naveže potem pa jo ali ga pusti, ker je seks slab. Nihče pa danes ni tolko potrpežljiv, da te bo učil če si starejši sploh pa ženske.
Forum je zaprt za komentiranje.