Pravilo treh zmenkov!
Pri meni je max 6 zmenkov ali en mesec. Sorry samo če ji do takrat nisem dovolj všeč da bi spala z mano potem tratim svoj čas in ženska išče samo pozornost. Odrasli razumemo, da je seks sestavni del spoznavanja oz. najbolj vredostojna potrditev da si nekomu zares všeč in če tega moški ali ženska ne zna pokazat z seksom potem se samo čas zapravlja. Razumel bi devico na tako bi še počakal če bi mi bila dovolj všeč za ostale pa ni pardona. Ti pa trapaj pa govor karkoli hočeš. This is the real world grow the f up!
Kaj da ti rečem. Bajse, ki hodijo na Mon, me ne zanimajo in s takimi verjetno res nimam izkušenj.[/quote]
bajsa. Mogoče si pa ti, ker si skoz tu gor.. in so Monovke edina popestritev tvojega dneva? Jaz sem gor šele od včerajšnje debate. In zdaj peljem svoje vitko telo na sprehod.[/quote]
Tisto tvoje vitko telo je funkcionalno samo za sprehode. Jst sm včeri 10km preteku, brez da bi bil zadihan.
Se pravi si se zdaj spravil na tipe al kako? Nad ženskami obupal?[/quote]
Samo peder gre za zabavo postavljat taka vprašanja.
Pri meni je max 6 zmenkov ali en mesec. Sorry samo če ji do takrat nisem dovolj všeč da bi spala z mano potem tratim svoj čas in ženska išče samo pozornost. Odrasli razumemo, da je seks sestavni del spoznavanja oz. najbolj vredostojna potrditev da si nekomu zares všeč in če tega moški ali ženska ne zna pokazat z seksom potem se samo čas zapravlja. Razumel bi devico na tako bi še počakal če bi mi bila dovolj všeč za ostale pa ni pardona. Ti pa trapaj pa govor karkoli hočeš. This is the real world grow the f up![/quote]to je meni nenavaden pristop. Kadarkoli mi je zenska bila vsec, sva tudi spala skupaj. Nikoli nisem bil obremenjen s tem, ce bo dala ali ne in kdaj bo dala, niti nisem stel zmenkov. Za nobeno se niti ne spomnim kdaj se je zgodilo. Ce ze, me je zanimalo le to, kako se ob meni pocuti, vse ostalo se je “zgodilo” posledicno pocutju.
Da bi se ucil na zenskah, ki mi niso vsec, mi je totalno zgreseno, saj koliko sebe pa lahko das v odnos z nekom, ki ti ze vstartu ni vsec , ga ne spostujes? Ne prav veliko. In naucis se prav tako bore malo, ce sploh kaj, razen tega,vda so zenske preracunljive, spletkarske, hinavskev itn. Ja logicno,vda so,vce gres s figo v zepu v odnos z njo. To je totalno nespostljivo v prvi do sebe in potem se do nje. Od tod tudi rek, “dobis, kar das”.
Kar bi lahko bila posledica tega, da še nikdar nisi seksal ?
Pri meni je max 6 zmenkov ali en mesec. Sorry samo če ji do takrat nisem dovolj všeč da bi spala z mano potem tratim svoj čas in ženska išče samo pozornost. Odrasli razumemo, da je seks sestavni del spoznavanja oz. najbolj vredostojna potrditev da si nekomu zares všeč in če tega moški ali ženska ne zna pokazat z seksom potem se samo čas zapravlja. Razumel bi devico na tako bi še počakal če bi mi bila dovolj všeč za ostale pa ni pardona. Ti pa trapaj pa govor karkoli hočeš. This is the real world grow the f up![/quote]to je meni nenavaden pristop. Kadarkoli mi je zenska bila vsec, sva tudi spala skupaj. Nikoli nisem bil obremenjen s tem, ce bo dala ali ne in kdaj bo dala, niti nisem stel zmenkov. Za nobeno se niti ne spomnim kdaj se je zgodilo. Ce ze, me je zanimalo le to, kako se ob meni pocuti, vse ostalo se je “zgodilo” posledicno pocutju.
Da bi se ucil na zenskah, ki mi niso vsec, mi je totalno zgreseno, saj koliko sebe pa lahko das v odnos z nekom, ki ti ze vstartu ni vsec , ga ne spostujes? Ne prav veliko. In naucis se prav tako bore malo, ce sploh kaj, razen tega,vda so zenske preracunljive, spletkarske, hinavskev itn. Ja logicno,vda so,vce gres s figo v zepu v odnos z njo. To je totalno nespostljivo v prvi do sebe in potem se do nje. Od tod tudi rek, “dobis, kar das”.[/quote]
Kaj naj pa bi dala ženska moškemu?
Jaz sem vedno mislila, da moški nekaj da ženski :)?
bajsa. Mogoče si pa ti, ker si skoz tu gor.. in so Monovke edina popestritev tvojega dneva? Jaz sem gor šele od včerajšnje debate. In zdaj peljem svoje vitko telo na sprehod.[/quote]
Tisto tvoje vitko telo je funkcionalno samo za sprehode. Jst sm včeri 10km preteku, brez da bi bil zadihan.[/quote]
teka… lahko pa strastno preplešem celo noč z navdušeno zadihanostjo!
Mogoče si ravno zato sama. 😉
Tisto tvoje vitko telo je funkcionalno samo za sprehode. Jst sm včeri 10km preteku, brez da bi bil zadihan.[/quote]
teka… lahko pa strastno preplešem celo noč z navdušeno zadihanostjo![/quote]
“Ne maram teka”, je samo opravičilo debelih ljudi.
“Ne maram teka”, je samo opravičilo debelih ljudi.[/quote][/quote]
Hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa!!!
Zate so samo tvoje, negativne izkušnje, edine relevantne ?
Če ima človek drugačne izkušnje, potem po tvojem sploh nima izkušenj.
Če ima človek drugačne izkušnje, potem po tvojem sploh nima izkušenj.[/quote]
On je edini do sedaj se sploh srečal z žensko, on je edini športnik na tem forumu, on je edini vitek, on je edini pošten in je nasploh edini normalen tukaj. On je bog, on v resnici sploh ne obstaja v fizično obliki (zato ga tudi nikoli ni na piknike). :))
Če ima človek drugačne izkušnje, potem po tvojem sploh nima izkušenj.[/quote]
On je edini do sedaj se sploh srečal z žensko, on je edini športnik na tem forumu, on je edini vitek, on je edini pošten in je nasploh edini normalen tukaj. On je bog, on v resnici sploh ne obstaja v fizični obliki (zato ga tudi nikoli ni na piknike). :))[/quote]
Hvala bogu, da nisem normalen. 🙂
Ja pa dokaži potem Marko, da si v kateri od teh stvari, k si jih naštel, boljši od mene.
Mene ne boš vidu na piknikih luzerjev, lahko pa se še vedno dobiva kje na samem. No, lahko za “štos” še kakšnega Robija zraven privlečeš, mi je vseeno. Gremo lepo vsi trije pecat babe, pa da vidimo, kdo bo pobral več cifer. Lahko se tud v kakšnem športu pomerimo, basket, nogomet, tek,…Po želji.
Pa ne mi zdej z opravičili kot so : sem že v zvezi in se ne bi spodobilo druge osvajat ipd izgovori. Ti ne bi šel delat tega, ali ker se ne upaš, ali ker ti baba ne bi pustila.
Neumno je prihajat na piknik večjega števila luzerjev, samo zato, da določenemu osebku zapreš lape. Kaj imajo ostali uporabniki s tem ? Bod dec, pridi sam, ne pa da maš varnostnika zraven, k bo namesto tebe govoru.
Predlagam da se v mosko- zenski kodeks obnasanja zapise: po 3 zmenkih akcija 😉 In potem ne bo vec nesporazumov.
Pravilo treh zmenkov je da ko se spoznata fant in dekle gresta ponavadi na pogovor , pijačo , ples , ter .
Najbolje je pa da se malce spoznata .
Če je kakšna glazba gresta lahko na ples prijateljstva da se malce stisneta v nezna srca .
Lahko si kaj obdarita z kakšnim darilom .
Vazno je da se vorenk spoznata da se ne prepirata ali skregata .
Ljubi bog … pa tako preprosta in enostavna tema. :))))
Ko tole berem, imam pa včasih občutek, če prej ni človek depresiven, postane pa ko tole bere … :)))
Če je prej samozavesten, postane pa nesamozavesten, ko prebira razna mišljenja. :)))))))))))))))
Da se vrnemo k temi … Edino pravilo je, da … ni pravil!!!! :)))
In to kažejo izkušnje, ki jih imamo prav vsi.
Se prav iz tega pravila lahko izpeljemo, da žensko samo povprašaš kok ZMENKOV je imela v življenju (z različnimi tipi) in že približno vemo kok kurcov je blo notr oz verjetnost za STD. Oz če še zveš/vidiš, najmanj na kolikih zmenkih je bila z vsakim… maš že cockcount oceno
Tebe je pa sigurno že JS kontaktiral ali pa vsaj Nasa a ne.
(Na tvojo žalost STD ne znajo štet.)
Jaz bi ti rekel počakaj do poroke ampak …. Ta in podobna ‘pravila’ so samo ena velika bedarija.
Podpis!
kdo bo čakal 2 meseca, tisti norec brane iz londona priporoča celo 6 :)))) HAHAHA
in potem se daš dol in ugotoviš, da je tip totalen hlod, popolnoma nesposoben zadovoljit žensko – za to čakanje si izgubil pol leta svojega življenja??? take “prakse” ponavadi propagirajo verski obsedenci in moški, ki rabijo garmina, da pridejo do ščegetavčka in g točke :)))) hkrati pa upajo, da bo ženski zmanjkalo časa in si bo izbrala njih, ker na ta način v življenju več kot 3 seksualne partnerje v rodni dobi ženska skoraj ne more imet 😀
Lepolaska jst take kot ti že po hoji spoznam .) G-točka je za klošarje, pomembna je cela vagina 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.