Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute pravkar vložil 1000 evrov v kripto svet, tripam kot zmešan

pravkar vložil 1000 evrov v kripto svet, tripam kot zmešan

Pravkar bom naložil 1000 evrov v nek random altcoin, če bo do jutri res zrasel za 100% bom mel 2 jurja. tko je to če popolni laik hoče kaj zaslužit

Dobro zate ali pa tudi ne 🙂

Sam ste pa res bedasti, da greste nalagat denar in se potem tresete in psihirate, bo ali ne bo…

Vrgel si jurja v svet, če bo jutro dva, bo dva, če bo pa nula, bo pa pač nula, to je isto kot ko greš v kockarnico!

Take it easy. Velika verjetnost, da gre za provokacijo 🙂

Verjetno se ti sam mal hecaš ampak dejansko je res tako da 95% kriptovalutarjev nima pojma kaj počne, vse kar vidijo je velik dobiček v kratkem času.

Slab timing.
Menjalnicee so že brez denarja.

Aha ti imaš dostop do njihovih bančnih računov 🙂

Eno zmoli, da is vložil v pravega. Sicer imaš možnost ene pol leta čakat, pa bo pol zraslo 😀

Pravim takole. Če pol leta čakam, da iz 1000 nastane 2000, sem za sedenje in nič znoja skasirala jurja. Kaj češ lepšega?

NIč lepšega, le da ko bo mama nehala financirat internet, računalnik in hrano, bo trebna it delat, ker od virtualnih sendvičev ne boš moglo živet, “trejdat” pa tudi ne boš imelo s čim in “tripalo” boš samo še ob misli, ali si sposobnosploh kaj delat, da ne boš lačno.

Res ne vem zakaj ves čas pišete o tem, da bo balon počil, če pa je že večkrat počil, pa se svet še ni ustavil.
Počil je tudi 2008, ko smo na kupe fiata vlagal v mafijske banke, da danes še vedno lahko kradejo naš denar, pa to zgleda ne moti nikogar.
V bistvu to govori samo o tem, da večina ljudi nima pojma kako zelo so nategnjeni v fiat svetu. Tisti v kripto se tveganj vsaj zavedajo.

Točno tako. Kriptovalute so samo fiat svet na steroidih. Če imaš jajca, znanje, lahko zaslužiš toliko več.

Vse kar je z denarjem povezano je en velik balon in ponzijeva shema. VSE.

In kot si rekel, v kriptosvetu se prav vsi dobro zavedamo, da se naslednji dan lahko vse skupaj podre. Mi se tega dobro zavedamo. Zato vedno vloži tisto kar si pripravljen izgubit.

Ampak zaslužili pa kljub temu niste nič, ne glede ali je kaj počilo ali ni, ker dokler pridete do menjalnice imate že izgubo, ne? Saj pravim, na slo tech bolj realno pišejo o izkušnjah, tu ste pa sami miljonarji, ki uporabljte najstniško pgovorno spakedrajščino med nagleščinpo in slovenščino.

Moj nečak recimo ima ne vem kake imperije, vojske in svetove osvojene v igricah, ti povem, da je zgotovo bogatejši od tebe, v reali imata pa vse bogastvo v tem, da imta oba le malo bolj tumasto betico, kot bi jo sicer imela, če bi živela v realnem in ne virtualnem svetu.😁😁😁😁

Ampak zaslužili pa kljub temu niste nič, ne glede ali je kaj počilo ali ni, ker dokler pridete do menjalnice imate že izgubo, ne? Saj pravim, na slo tech bolj realno pišejo o izkušnjah, tu ste pa sami miljonarji, ki uporabljte najstniško pgovorno spakedrajščino med nagleščinpo in slovenščino.

Moj nečak recimo ima ne vem kake imperije, vojske in svetove osvojene v igricah, ti povem, da je zgotovo bogatejši od tebe, v reali imata pa vse bogastvo v tem, da imta oba le malo bolj tumasto betico, kot bi jo sicer imela, če bi živela v realnem in ne virtualnem svetu.😁😁😁😁
[/quote]
Ne vem kaj se ti oglašaš. Ne razumeš, pa še bukov preveč, da bi sploh lahko razumel.

Točno tako. Kriptovalute so samo fiat svet na steroidih. Če imaš jajca, znanje, lahko zaslužiš toliko več.

Vse kar je z denarjem povezano je en velik balon in ponzijeva shema. VSE.

In kot si rekel, v kriptosvetu se prav vsi dobro zavedamo, da se naslednji dan lahko vse skupaj podre. Mi se tega dobro zavedamo. Zato vedno vloži tisto kar si pripravljen izgubit.
[/quote]

Največji nasprotniki kript so itak sveto prepričani, da za fiatom stojijo velike, debele zlate palice in neskončni sodi mastne nafte.
Sej ni treba da da o kriptah vsi razmišljajo pozitivno, sam da pa šimfajo tisti, ki ne štekajo niti k od kript, je pa res že patetično.

[/quote]

Kdo pravi, da nismo zaslužili? Jaz imam tako strategijo, da sproti pobiram denar ven. Prvič sem vložila na začetku decembra, prvič vzela dobiček (enak vložku) ven po 14 dneh, drugič v začetku tega tedna.

Se pravi sem zaslužila 2x vložek + še vedno imam vložek v kripto valutah. Če se danes vse sesuje, sem zaslužila 100 % oz. sem podvojila vložek.

Res je, da če bi vse skupaj not pustila od začetka decembra in šele sedaj vse ven porbrala, bi bil dobiček večji, ampak grem bolj na zihr.

Ne vem kaj se ti oglašaš. Ne razumeš, pa še bukov preveč, da bi sploh lahko razumel.
[/quote]
Itak ja, kaj bom jaz vedel 😁, je pa hudo tako, ko veš da napišem realo in ti zagrenim sanjarije?😁 Ti kar “trejdaj” neumnost in omejenost, saj bo, ko se ne bo od sanjarij dalo več živet, boš pač moralo nekaj delat, pa če zanš kaj ali pa ne, sicer boš stradalo.

Kdo pravi, da nismo zaslužili? Jaz imam tako strategijo, da sproti pobiram denar ven. Prvič sem vložila na začetku decembra, prvič vzela dobiček (enak vložku) ven po 14 dneh, drugič v začetku tega tedna.

Se pravi sem zaslužila 2x vložek + še vedno imam vložek v kripto valutah. Če se danes vse sesuje, sem zaslužila 100 % oz. sem podvojila vložek.

Res je, da če bi vse skupaj not pustila od začetka decembra in šele sedaj vse ven porbrala, bi bil dobiček večji, ampak grem bolj na zihr.
[/quote]
Saj bo.😁

Itak ja, kaj bom jaz vedel 😁, je pa hudo tako, ko veš da napišem realo in ti zagrenim sanjarije?😁 Ti kar “trejdaj” neumnost in omejenost, saj bo, ko se ne bo od sanjarij dalo več živet, boš pač moralo nekaj delat, pa če zanš kaj ali pa ne, sicer boš stradalo.
[/quote]

Pa kaj ti misliš da smo vsi socialci, kot si ti?
Kaj naj ti pišem kolk sem zaslužil, od tega zapravil in kolk še imam notri? Boš še 10x bolj folšljiv, kot si.
Pa 2013 si brez problema dal keš za NLB, nč ne boli?

[/quote]

On bo mogoče po tvojih napovedih stradal ti boš pa še vedno do takrat z mehkim smokijem svojo specializacijo o ločenkah, samskih ženskah itd. do potankosti izpopolnil haha

Pa kaj ti misliš da smo vsi socialci, kot si ti?
Kaj naj ti pišem kolk sem zaslužil, od tega zapravil in kolk še imam notri? Boš še 10x bolj folšljiv, kot si.
Pa 2013 si brez problema dal keš za NLB, nč ne boli?
[/quote]

Tam je tiho kot p.ička haha

NIč lepšega, le da ko bo mama nehala financirat internet, računalnik in hrano, bo trebna it delat, ker od virtualnih sendvičev ne boš moglo živet, “trejdat” pa tudi ne boš imelo s čim in “tripalo” boš samo še ob misli, ali si sposobnosploh kaj delat, da ne boš lačno.
[/quote]

Gkede na to, da sem od tebe starejša, da sama plačujem svoje račune, da zase uspešno skrbim že ohoho let, bi lahko nehal kar neki na pamet ugibat. In ne spadam v srednji spol, zato zgornjega zapisa ne bom vzela osebno. Si pač eden v nizu virtualno blejajočih, ki mi nič ne morejo.
Sicer pa:
Trejdam za SVOJ denar
Vložim toliko, kolikor lahko brez problemov pogrešam
Ne oziram se na okolico

So dear, you can kiss my ass
Mwaaa

Evo mene. Ne štekam niti k od kriptovalut, pa mi prosim po kmečko razloži:
a)kdo ali kaj je kaj naredil, pridelal, prodal, ustvaril itd. da je od danes na jutri povečal svoj vložek za 100%
b)kakšen denar “jemlješ ven”kot pravi ena zgoraj? Evre ali kojne?
Če kojne, kje in kaj lahko zanje kupiš?

Tam je tiho kot p.ička haha
[/quote]
On je p*čkica.

On bo mogoče po tvojih napovedih stradal ti boš pa še vedno do takrat z mehkim smokijem svojo specializacijo o ločenkah, samskih ženskah itd. do potankosti izpopolnil haha
[/quote]Aja, ti si tisto, ki si iz konjskih fig kupilo vrsto nepremičnin in si mislilo kupit še lamborginija kot si pisalo, pa si se premislilo in boš raje denar obdržalo. Jp, s takimi se pa res ne morem primerjat, ker zaslužim le od realnega dela, konjske fige kupim pa le za vrt , sadovnjak in vinograd in dam 70 eur za traktorsko prikolico.😁😁😁

New Report

Close