Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute pravkar vložil 1000 evrov v kripto svet, tripam kot zmešan

pravkar vložil 1000 evrov v kripto svet, tripam kot zmešan

Za vse kar sprašuješ, si je treba vzet čas, da naštudiraš in na koncu od tega nekaj imaš.
Čas pa je denar.

Za vse kar sprašuješ, si je treba vzet čas, da naštudiraš in na koncu od tega nekaj imaš.
Čas pa je denar.
[/quote]Taki miljonarji, ki “dnevno trejdate”, pa niti en ne zna poveadat kako se to počne, je pa povsem enostavno. Je par dni nazaj ena spraševala enako, pa ste jo pošiljal na alter, na slo tech ipd., da bodo tam ljudje znali obrazložit………jaoooooo😁😁😁

Zkaj imam občudek, da ste sami na pol pismeni pezdeki tu, ki komaj znate na mon pridet in se vam ne sanja o ničemer?😁😁😁

Kdor misli resno s kripto valutami, ne bo na monu tega spraševal oz. se bo z veseljem podal na ponujene linke in forume. O tem je treba prebrati, prespati, določiti vsoto in pozabiti za nekaj časa. Spomnim se nicka Frigg, uporabnice ki je pred časom delila svoje znanje tukaj. Pa so jo seveda poskušali sesuti osebki tipa polarc in podobni. No, punca se ni dala.
Ostali, ki vas to zanima, pa prosim. Mon ugasnit, vtipkat druge forume, prebrati pro et contra, premisliti in poskusiti.
Borza je borza, coini ali delnice, vse ima enake zakonitosti. Treba je gledati, kaj stoji za valuto. Pa stran od mona s temi vprašanji, če misliš resno. Saj se tudi drugje najdejo junaki, a jih je manj in tudi bolj kulturni so. Poleg vsega imate tudi youtube. Za začetek si je treba vzeti kar nekaj časa za raziskovanje.
Če nimate potrpljenja, potem kripto svet ni za vas. Ker nihanja z velikimi amplitudami so vsakdanjik. Kdor tega ne razume in paničari, naj se raje loti česa drugega.
In nikoli, nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite izgubiti brez težav. Ne jemljite kreditov v ta namen in nikar puščajte redne službe, dokler nimate na lagerju dovolj za naslednjih nekaj let.

Taki miljonarji, ki “dnevno trejdate”, pa niti en ne zna poveadat kako se to počne, je pa povsem enostavno. Je par dni nazaj ena spraševala enako, pa ste jo pošiljal na alter, na slo tech ipd., da bodo tam ljudje znali obrazložit………jaoooooo😁😁😁

Zkaj imam občudek, da ste sami na pol pismeni pezdeki tu, ki komaj znate na mon pridet in se vam ne sanja o ničemer?😁😁😁
[/quote]
Določa koliko vidiš.
Btw: enkratno ti rata sto različnih objavic strpati skupaj kot, da je vse od enega avtorja

V tolažbo: tudi v temah o brisačah so enakovredni komentarji istih osebkov … Itak, da vsak pameten za sebe ve kaj in za kaj se gre kripte.
Sodelovati na monu je pa svoje vrste igra … Meni zabavna

Določa koliko vidiš.
Btw: enkratno ti rata sto različnih objavic strpati skupaj kot, da je vse od enega avtorja
[/quote]
Zakaj pa sto, ga še ni bilo heroja od kripto frikov, ki dnevno trejdajo, da bi odgovoril na preprosto vprašanje o osnovah njihovega trejdanja, pa nekatere res zanima in vprašajo, ker bi s tem začeli. “Najpogumnejši” pošiljajo ljudi po nasvet na slo tech ali alter.😁 Tako da zagotovo je tu vse polno “strokovnjakov” med temi “miljonarji”.😁😁😁

Not (v menjanico) daš €, za te € kupiš kripto valute po lastni izbiri. Potem mal čakaš in spremljaš, kako rastejo in padajo, pa spet zrastejo, pa spet padejo … In, ko se ti zdi, da so zrastle dovolj, jih zamenjaš spet v € ter daš menjalnici nalog, da ti te € nakaže na TRR.

Simpl, samo eni ne verjamejo, pa če jim narišeš, opišeš in ne vem kaj vse še narediš, bodo še vedno trdili, da nimaš prav.

Tudi prav, jaz imam dobičekr na TRR, pa če verjamejo ali ne.

Zakaj pa sto, ga še ni bilo heroja od kripto frikov, ki dnevno trejdajo, da bi odgovoril na preprosto vprašanje o osnovah njihovega trejdanja, pa nekatere res zanima in vprašajo, ker bi s tem začeli. “Najpogumnejši” pošiljajo ljudi po nasvet na slo tech ali alter.😁 Tako da zagotovo je tu vse polno “strokovnjakov” med temi “miljonarji”.😁😁😁
[/quote]

Evo mene, čeprav mislim, da mi itak, ne boš verjel, ampak mogoče pride pa prav komu drugemu.
Sama sicer dnevno trejdam zelo redko, ker enostavno nimam časa oz. se mi ne da, tako da raje pustim not in spremljam ter vzamem ven, ko se mi zdi, da sem zaslužila dovolj.

Se mi pa zdi, da je dnevno trejdane že taka bolj napredna faza, ki za čiste začetnike ni ravno primerna. Je fajn, če vseeno že nekaj o tem veš.

Gre pa v takole, vsaka valuta dnevno niha. Prodaš jo takrat, ko je visoko oz. raste in kupiš nazaj takrat, ko pade. Potem spet počakaš, da zraste, spet prodaš in kupiš, ko gre dol. To večkrat na dan ponoviš in evo ti zaslužek – če se ti seveda vse izide. Včasih se ne. Pa ker je zadeva tudi časovno zelo potratna in je treba spremljat grafe oz. kaj se dogaja na borzi, se meni tega načeloma ne da počet.

Jaz sem imela srečo, ker sem se totalno brez znanja in res na pamet zadevi priključila v začetku decembra, ko je vse noro rastlo in dejansko izguba sploh ni prišla v poštev. Z znanjem bi sicer lahko ustvarila večji dobiček, ampak tudi dejanski ni slab.

[/quote]
Beri kaj drugi tipkamo, ne samo svoje komentarje

Ne samo, da polarni ne bo razumel … na glavo si si nakopala krvosesa pozornosti.
Moje sożalje że v naprej.

Zelo na kratko:
a) Na menjalnici odpreš račun. Urediš verifikacijo (enako kot odpiranje računa na banki), nastaviš 2F avtentikacijo, nakažeš denar na račun, denar ti prenesejo na tvoj trgovalni račun. Kupiš kriptovaluto, po ceni ki jo določiš v nalogu za nakup. Ko je opravljen nakup pustiš da gre cena gor. Lahko pa si že v štartu določiš, da prodaš npr. 10% nad ceno po kateri si kupila. Če se odločiš, da prodaš nastaviš ceno po kateri želiš prodati. Ko doseže nastavljeno ceno se avtomatsko izvede prodaja. Znesek v EUR ali USD vidiš na trgovalnem računu. Odločitev je potem na tebi ali spet kaj kupiš ali pa greš v izplačilo itd.
b) če hočeš izplačilo greš na withdraw in izpolniš nalog za izplačilo na tvoj TRR

Priporočam ti regulirano menjalnico za začetek npr. Bitstamp, da dobiš vsaj občutek kako gre v praksi. Imaš pa možnost tudi na ostalih menjalnicah odpreti trgovalni račun. Tja potem prenašaš kriptovalute itd.

Če pa kaj ne veš in ostali tudi ne vemo vprašaš polarni sij, modri val, miles…oni ti znajo iz prakse vse povedati.

Nula jutri ne bo ker stvar ne deluje tako. Zelo redko se zgodi da kovanec zgubi 50% vrednosti v enem dnevu, pri cenejših valutah pa je dnevno vsaj nekaj takih ki naberejo nekaj 100% na dan.

Ampak zaslužili pa kljub temu niste nič, ne glede ali je kaj počilo ali ni, ker dokler pridete do menjalnice imate že izgubo, ne? Saj pravim, na slo tech bolj realno pišejo o izkušnjah, tu ste pa sami miljonarji, ki uporabljte najstniško pgovorno spakedrajščino med nagleščinpo in slovenščino.

Moj nečak recimo ima ne vem kake imperije, vojske in svetove osvojene v igricah, ti povem, da je zgotovo bogatejši od tebe, v reali imata pa vse bogastvo v tem, da imta oba le malo bolj tumasto betico, kot bi jo sicer imela, če bi živela v realnem in ne virtualnem svetu.😁😁😁😁
[/quote]

Kaj pa pišejo na slo-techu? Kakšne slabe izkušnje imajo? Kakšen link?

Zelo na kratko:
a) Na menjalnici odpreš račun. Urediš verifikacijo (enako kot odpiranje računa na banki), nastaviš 2F avtentikacijo, nakažeš denar na račun, denar ti prenesejo na tvoj trgovalni račun. Kupiš kriptovaluto, po ceni ki jo določiš v nalogu za nakup. Ko je opravljen nakup pustiš da gre cena gor. Lahko pa si že v štartu določiš, da prodaš npr. 10% nad ceno po kateri si kupila. Če se odločiš, da prodaš nastaviš ceno po kateri želiš prodati. Ko doseže nastavljeno ceno se avtomatsko izvede prodaja. Znesek v EUR ali USD vidiš na trgovalnem računu. Odločitev je potem na tebi ali spet kaj kupiš ali pa greš v izplačilo itd.
b) če hočeš izplačilo greš na withdraw in izpolniš nalog za izplačilo na tvoj TRR

Priporočam ti regulirano menjalnico za začetek npr. Bitstamp, da dobiš vsaj občutek kako gre v praksi. Imaš pa možnost tudi na ostalih menjalnicah odpreti trgovalni račun. Tja potem prenašaš kriptovalute itd.

Če pa kaj ne veš in ostali tudi ne vemo vprašaš polarni sij, modri val, miles…oni ti znajo iz prakse vse povedati.
[/quote]

Vau, celo našlo si tekst na spletu in prilepilo sem. To je pa že napredek, to pa res ni več kar tako. Se boš tudi naučilo, da boš prihodnjič znalo povedat ali boš le shranilo in lepilo vedno isto?😁

Kako pa kaj z ekosistemom v kripto svetu, tega si namreč pobralo od Cimermana.😁 Že kaka nova žvau zajema ekosistem zraven konjev in oslov?😁😁

Kaj pa pišejo na slo-techu? Kakšne slabe izkušnje imajo? Kakšen link?
[/quote]
Veš, jaz ki sem informacijski lolek, še vedno uporabljam google, vem pa da je za vas , ki “trejdate” to prezhtevna reč, ampak tumastim vseeno riti ne odnašam po nepotrebnem , ker si tega ne zaslužijo.😁

Vau, celo našlo si tekst na spletu in prilepilo sem. To je pa že napredek, to pa res ni več kar tako. Se boš tudi naučilo, da boš prihodnjič znalo povedat ali boš le shranilo in lepilo vedno isto?😁

Kako pa kaj z ekosistemom v kripto svetu, tega si namreč pobralo od Cimermana.😁 Že kaka nova žvau zajema ekosistem zraven konjev in oslov?😁😁
[/quote]

Seveda od Cimermana od koga drugega…si pa res bukovo haha Ekosistem je super, počasi raste in se razvija… Kako kaj ločenke in samske? Se že kaj obeta, da se te bo končno kakšna usmilila? Da jo doleti nesreča haha da jo srečam in ji izrazim kako žal nam je.
Vsak dan je bolj jasno vsem tu na tem forumu kako je lahko vsaka srečna, ki te je zgrešila…kot komet Zemljo haha

Taki miljonarji, ki “dnevno trejdate”, pa niti en ne zna poveadat kako se to počne, je pa povsem enostavno. Je par dni nazaj ena spraševala enako, pa ste jo pošiljal na alter, na slo tech ipd., da bodo tam ljudje znali obrazložit………jaoooooo😁😁😁

[/quote]

Spraševala je stvari, ki jih živ bog ne more vedeti, ker je to med njo in tistim, ki jo je nategnil. Samo onadva vesta, kaj imata. Če te zanima kaj o dnevnem trejdanju, pa vpraši.

No, Kitajska zapira kripto farme, Južna Koreja zapira kripto “borze”… tako to gre.
Ampak po moje njihovi finančni regulatorji ne razumejo napredka ter da je to svetla prihodnost in bogastvo za vsakega zemljana… i.dioti! 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Seveda od Cimermana od koga drugega…si pa res bukovo haha Ekosistem je super, počasi raste in se razvija… Kako kaj ločenke in samske? Se že kaj obeta, da se te bo končno kakšna usmilila? Da jo doleti nesreča haha da jo srečam in ji izrazim kako žal nam je.
Vsak dan je bolj jasno vsem tu na tem forumu kako je lahko vsaka srečna, ki te je zgrešila…kot komet Zemljo haha
[/quote]
Pa veš kaj je ekosistem, kaj sploh beseda pomeni, ker ste res smešni in nižje od butalcev?

Aja, ne moreš, ker pišeš neumnosti 😎

Aja, ne moreš, ker pišeš neumnosti 😎
[/quote]

https://thenewdaily.com.au/money/finance-news/2018/01/09/china-stamp-out-bitcoin-mining/

https://news.vice.com/en_us/article/59w5eb/china-is-about-to-kill-nearly-all-bitcoin-mining-operations-in-the-world

https://www.reuters.com/article/us-southkorea-bitcoin/uproar-over-crackdown-on-cryptocurrencies-divides-south-korea-idUSKBN1F10YG

https://www.theverge.com/2018/1/11/16878266/south-korea-ban-bitcoin-cryptocurrency-trading-2018

https://www.theguardian.com/technology/2018/jan/11/bitcoin-drops-value-south-korea-trading-ban-cryptocurrencies-tax-gambling

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

https://thenewdaily.com.au/money/finance-news/2018/01/09/china-stamp-out-bitcoin-mining/

https://news.vice.com/en_us/article/59w5eb/china-is-about-to-kill-nearly-all-bitcoin-mining-operations-in-the-world

https://www.reuters.com/article/us-southkorea-bitcoin/uproar-over-crackdown-on-cryptocurrencies-divides-south-korea-idUSKBN1F10YG

https://www.theverge.com/2018/1/11/16878266/south-korea-ban-bitcoin-cryptocurrency-trading-2018

https://www.theguardian.com/technology/2018/jan/11/bitcoin-drops-value-south-korea-trading-ban-cryptocurrencies-tax-gambling
[/quote]

Se mi je zdel da dejansko si butl.

[/quote]

heheh 😉 Hvala enako 😉

Pa veš kaj je ekosistem, kaj sploh beseda pomeni, ker ste res smešni in nižje od butalcev?
[/quote]

Zgleda si res tako bukov, da ti ni nič jasno zakaj gre…noben se ni oglasil, da bi imel težave z razumevanjem in uporabo izraza. Ti je treba res vse dati na pladenj?

http://www.vlada.si/fileadmin/dokumenti/si/Sporocila_za_javnost/2017/10/Blockchain_meet-up-slo.pdf

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-10/automated-trader-drw-eyes-office-in-china-crypto-hires-in-asia

Kje živiš? V spodnjih fukovcih? haha

[/quote]

Jp, še sreča da kako tako pametno obstaja, kot ste tu, drugače bi svet propadel, tako bo pa le vaša neumnost stala le vas. Pa niti to najbrž ne, ker le lapate, itak nimate kaj vlagat in se vam ne sanja o ničemer , le gobc in sapa, da si domišljate pomembnost na forumu. Ekosistem vas sje zjebal.😁

New Report

Close