Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravoslavni Božič

Pravoslavni Božič

Vsem pravoslavnim voščim to voščilo!

Dobri dome dobar dan sa srečom vam badnji dan, da vam bog podari svaku sreču i zlata punu vreču, uz badnjak i uz vino, da vam uvek bude fino.
Sretan BOŽIČ!

Lepo in mirno noč!

pravoslavka, si pobožna?

Se pridružujem čestitkam in obenem voščim tudi tistim pravoslavcem, ki govorijo slovensko.

Ce se muslimanom vosci v arabscini (in smo se nedolgo nazaj vsi na MON-u ucili, kako se vosci), zakaj se ne bi pravoslavcem v srbscini (glede na to, da je vecina pripadnikov pravoslavne vere, ki prebiva v Sloveniji, srbskega rodu)?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Draga Pravoslavka,

hvala za prisrčno voščilo. Naj tudi tebi in vsem tvojim zaželim vse, vse najlepše v novem letu!

Vi godrnjači pa si vzemite en persen s kamilcami. Pomaga.

Nisem zasledil, da bi kakšna *registrirana voščila kakemu muslimanu v arabskem jeziku. Jaz pa ne delam razlik, tudi ob bajramu sem voščil v slovenskem, pa mi muslimani niso zamerili.

Ne odpirajte neke brezvezne polemike, kaj in kako !!! Spoštuj praznike in običaje vseh narodov !

Pridružujem se voščilu:

Svima pravoslavcima želim mirno in sretno Badnje veče !

Vsem pravoslavcem želim miren, srečen pravoslavni božič.

Ja, pa sretna vam nova godina 14.1.2008 !!!

*registrirana malkdaj vosci, ko so na pohodu skupinska voscila (poglej se malo po iskalniku).
In ni poslala niti enega sms-voscila na Silvestrovo, ne dneve po njem (tega v iskalniku ne najdes, ti pa jaz povem).

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

vsem sitnobam ki so nestrpni,evo da vam jaz do konca zamorim sceno

vsem pravoslavnim vernikom

kristos se rodi..sodelavka je srbkinja,pa mi je rekla,da se tako vošči,oprostite če sem kaj zabrklala,srečen praznik vsem pravoslavnim.

SRETAN BOŽIČ I HRISTOVO RODJENJE, NEKA VAS RUKA I MOČ SPASITELJA PRATI I SVAKO DOBRO ŠTO STE UČINILI NEK VAM SE U ŽIVOTU VRATI!!

Tako je lani voščil/a lotos. Meni je to voščilo zelo všeč, zato ga kopiram semle.

Jovanka Broz, ja, sem verna. Zakaj?
lp,

lepo,sem mislila,da pišeš kar tako.

Badnjak se loži, vatra se plamti, zdravlje sreče neka vas prati!Neka vam svako novo sutra bude radost Badnjeg jutra i srečan vam BOŽIČ sutra!

————————————————– Da vam se ostvari svaki san pomogao vam Badnji dan, da u kuči novac teče pomoglo vam Badnje veče, nek se sreča sa zdravljem srodimir BOŽJI HRISTOS SE RODI!

—————————————————

Izpusti godine životom a ne život godinama, Ostvari ono što želiš, stekni ovo što nemaš i sačuvaj što voliš, neka svako novo sutra nosi Badnjeg jutra i SREČAN BOŽIČ SUTRA!
————————————————

Lepo noč vsem!

Slovenka, resnično je zelooo lepo od tebe, da tako razmišljaš in da nisi nacionalist. Tudi jaz nisem nacionalist ampak čuvam svojo vero kot ostali kristjani in muslimani.
Lepo in mirno noč ti želim
Pravoslavka

Pravoslavka,srečno tudi tebi in tvojim.

Jaz sem to pred zadnje voščilo dobila od tete iz Bosne.Ful lepo!

Hristos se rodi.

Srbi rečejo srećan, ne sretan.

A veš, da sem že hotela napisat, pa nisem hotela smetit teme.

Sicer pa vsem pravoslavnim – Hristos se rodi.

Pravoslavka,

se pridružujem voščilu k “PRAVOSLAVNEMU BOŽIČU”

Pred nekaj leti smo še skupaj praznovali s prijatelji ta praznik.
Sedaj prijateljica počiva na Žalah, lahko ji prižigam samo še svečke.
Življenje teče in se izteče.

Lepo praznuj in lahko noč, pa SREČNO!

Lp. PRABABI

New Report

Close