Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek praženje čebule in smrad

praženje čebule in smrad

Kaj vam smrdi ali vsaj neprijetno diši?
Meni praženje čebule, zato že desetletje ne uporabljam čebule ali pa kuham zunaj na terasi.

Kako smo si različni! Meni je pa ta vonj čudovit! Resnično obožujem čebulo, svežo in vonj pražene.

Čebula smrdi? Ko pa v pisker daste meso,po možnosti še krvavo,pa izreno diši,ne…fujjjjjjjjjjjjjjjj

Ko žival zakoljejo, poskrbijo, da tudi izkrvavi. Tako da v trgovinah prodajajo nekrvavo meso. Ti pa kar fantaziraj svoje bolne blodnje.
In ja, oboje diši, ko se praži, čebula in meso.

Meni diši, ko se praži, zelo. Malo manj mi pa potem diši vse po stanovanju. Napa ne potegne vsega /vsaj moja ne/, zaprem vrata kuhinje in odprem okno,da se čimprej prezrači.

Najlepše na svetu mi diši pražena čebula in pražen krompir:)))

Dišale so v….ujete melone,
dišalo…..lalalalalalalalalalala
…..a najbolj je dišal, njen pražen krompir:)))

http://www.youtube.com/watch?v=OOYJaybWo9E

lalalalalalalalalalalalalaaa;)

http://www.akordi.eu/976/Zoran-Predin/Prazen-krompir/

a ni hud komad nooo, hehehe

Sem se spomnila: še hujša je sodelavka, katere oblačila, koža in lasje smrdijo po praženi čebuli….bljek

Tudi zaradi tega pogoja sem še samski; tudi jaz ne prenesem ničesar od čebule, česna, pora, peteršilja, čemaža, kumar, popra, …..enostavno se mi želodčna vsebina vzdigne, sam nisem nič kriv!

Boste napisale, kako je to zdravo.

Jaz sem zdrav in močan tudi brez tega, imam 2 m in 100 kg.

To o višini in teži si že 100000000krat povedal. Me zanima, kaj vraga gojiš na gredicah? Pujske in kokoši, morda?

Pridi in poglej!

Sem na Črnučah.

Ko žival zakoljejo, poskrbijo, da tudi izkrvavi. Tako da v trgovinah prodajajo nekrvavo meso. Ti pa kar fantaziraj svoje bolne blodnje.
In ja, oboje diši, ko se praži, čebula in meso.[/quote]

Kot je rekla mesojedka, meso ni krvavo ampak se iz celic izloča sok in to je rdeče barve – dajte se že enkrat navaditi in ne govorite o krvi.

Tudi to vem, ampak vem tudi, da sem naravno blond in zatorej neprimerna za ogled tvojih gredic. 😉

če pa je morala pred službo skuhat golaž :))))

Tudi to vem, ampak vem tudi, da sem naravno blond in zatorej neprimerna za ogled tvojih gredic. 😉

Če si svetlolasa, to ne pomeni, da nisi primerna za ogled gredic. Lahko jih gledaš. Lahko jih tudi okopavaš, pleveš ….

Nisi pa primerna za mojo ženo, za razplod, ker res ne bi rad gledal svojih otrok svetlolasih ali bognedaj pegasth, rdečelasih ….

New Report

Close