praznično kosilo
V soboto nameravam na kosilo povabiti taščo, moževo sestro in staro mamo. Ne bi rada pretiravala z jedmi, pa vendar nekaj malce posebnega.
V mislih sem imela domačo korenčkovo juho, morda za glavno jed krompir v kosih in pečene jajčevce s topljenim sirom, pa kakšno solato.
Ali mislite, da bi se kot predjed prilegel tatarski biftek?
Prosim za kakšen predlog in pripombe.
Aja, pa predlog za sladico (kaj “na izi”) prosim.
Hvala in lp!
Naja
Ja, pripravim sama in to na zalogo ( dam v skrinjo ) Sploh pa priprava njokov in pašte ni nobeden bau bau. Za omako pa na žlici vode počasi ratpustim gorgonzolo – ne najbolj pikantno – in pač prelijem prek njokov.
Panna cotta pa je tudi zelo dobra ideja. Predlagam, da kupiš zmrznjene gozdne sadeže in………….
razen preliva pripraviš dan prej.