Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Praznično vzdušje na Obali 🎄

Praznično vzdušje na Obali 🎄

Tisti, ki ste na Obali kakšno prednovoletno vzdušje na Obali (Koper, Izola, Piran)?

Se kaj dogaja?

Piha burja?

Me mika, da se za en dan odpravim do morja, pa nimam idej kam, kje se kaj dogaja?
Hvala.

A nihče ne ve?

Dogaja se veliko, vprašanje kaj te zanima:

.https://www.portoroz.si/si/dozivi/dogodki/december-v-portorozu-in-piranu

Piha malo. Jutri bo bolj.

26.12. imaš v Portorožu – h. Kempinski festival penin – degustacije. Dobra zadeva, nato pa na obali spuščanje lampijončkov. Prelepo za ogled, ko odseva od morja.

Na tole spletno kamero v linku poglej kako magično je v Kopru.

Kamera v živo Koper – Ukmarjev trg

Vreme danes v KP

Veter 19 km/h

Sunki 48 km/h

Preko kamere zgleda lepo, ampak mene zanima a je to zlo močan veter, da se je neprijetno sprehajati ob obali?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3088, 25.12.2024 ob 16:57

26.12. imaš v Portorožu – h. Kempinski festival penin – degustacije. Dobra zadeva, nato pa na obali spuščanje lampijončkov. Prelepo za ogled, ko odseva od morja.

Vrhunska zadeva, ampak je žal potrebno prej rezervirati. Karte v predprodaji so pa razrodane. Cena 50 e na osebo.

Ob kateri uri pa se spušča lampijončke po morju?

Lampijoncke spuščajo zvečer ure se ne spomnim, ampak otrok je veliko tako da pozna ura ni, sploh sedaj ko je hitro tema. V Kempinskem za degustacijo dobiš zapestnico in v last kozarec s katerim hodiš. Ja cena je pa kar visoka.

💨🌞, 26.12.2024 ob 09:07

Vreme danes v KP

Veter 19 km/h

Sunki 48 km/h

Preko kamere zgleda lepo, ampak mene zanima a je to zlo močan veter, da se je neprijetno sprehajati ob obali?

To ni nič.

Anonimno 3088, 26.12.2024 ob 12:22

Lampijoncke spuščajo zvečer ure se ne spomnim, ampak otrok je veliko tako da pozna ura ni, sploh sedaj ko je hitro tema. V Kempinskem za degustacijo dobiš zapestnico in v last kozarec s katerim hodiš. Ja cena je pa kar visoka.

Hvala za info. Pridem pogledat.

Burja piha, ravno dovolj, da prežene celince in njihovo kvakanje. Ne maramo vas <3

New Report

Close