Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Praznovanje / 40 let

Praznovanje / 40 let

Živjo,
nabiram ideje… kmalu praznujem 40. let… prijateljice (10 nas je) bi rada za svoj rojstni dan malo presenetila in jih poleg večerje peljala še kam… razmišljam o obisku v escape roomu, ali pa vožnji z vlakom na relaciji LJ – KR pa potem tam večerja, ali pa vožnji po Ljubljanici in potem večerja… rada bi jim zakuhala kakšno dogodivščino, da bo sproščen in fajn večer, omejena sem na druženje v večernih urah, ker imajo nekatere še majhne otročke… Je kdo izmed vas pripravljal že kaj podobnega? Ima kdo kakšno fino idejo? Kdo pozna kakšno dobro in ne pregrešno drago gostilnico v Ljubljani? Hvaležna bom za vse fajn ideje:-)

Jaz sem si za 40 privoščila raje potovanje. Najbližje pa sem povabila na kosilo. Če ste bolj športno usmerjene, združi s kakim pohodom/izletom. Pri 40 ne rabiš več nekih hecov in presenečenj.

Vse najboljše.

Saj nimam pametnega nasveta, ampak jaz bom tudi kmalu in bom šla z družino na potovanje, z domačimi na večerjo, s prijateljicami pa na pico. Nič posebnega za druge, bolj zase, ker imam jaz 40 let. 🙂
Vse najboljše.

Predlagam nočni pohod na Brezje. Iz Kranja ni daleč.

Povejte na razumljiv način v čem se 40 RD razlikuje od 39. , 43. ali kateregakoli drugega???
Zakaj takšne fame okoli okrogle obletnice? Povejte da bom končno razumela? Ni škoda časa in denarja? Če že, si privoščite nekaj zase – konec koncev je to vaš RD in ne RD vaših prijateljev ali znancev, ki jim želite streči spredaj in zadaj na ta VAŠ dan..

Hoj,
ni zapletena formula…teh 8 babnic je moja razširjena družina, skupaj delimo vse slabo in vse dobro… rada bi z njimi preživela malo drugačen večer, kot so naši običajni petki, ko se dobimo za tisto urico in pol da poklepetamo in smo skupaj… in ja, ne razlikuje se RD v tem ali je 39., ali 40.; letos je na vrsti pač 40. Ko praznujem sem rada z njimi – tako, čisto enostavno! In ne želim neke fame okoli tega, en ženski fajn večer bo, pa ker sem malo bosa okrog tega kaj vse se dogaja zunaj zvečer, sem povprašala, ali se je kdo kje potepal in je blo fajn… za idejo…

se strinjam,da je prav, da si človek za lasten rd privošči nekaj zase, ker je to njegov dan.
Se mi zdi pa tudi lepo in tudi nekaj za lastno dušo, da se na lasten rd poveseliš in podružiš z bližnjimi in tistimi, ki jih imaš rad… še posebej, če so to malo bolj okrogle obletnice, kot pač vsako napolnjeno desetletje je. Ni fame okoli številke, je pa pač malo bolj okrogla cifra in zato razlog za malo bolj posebno poveselitev 🙂

če si pa ti rada sama in osamljena za lasten rd in da vse kar si privoščiš je to,d a si privoščiš nekaj zase in nič tega ne deliš s poznanimi, bližnjimi, ki jih imaš rada – je pa to kar malo čudno… ker bistvo življenja so izpopolnjujoči odnosi, ki nas radostijo, s katerimi tkemo lepe trenutke, skupne spomine… in zato ni škoda ne časa ne zmerne normalne vsote denarja.

Če praviš da ste take prijateljice si bodo zate definitivno vzele več časa kot urico zvečer.

Jaz ti predlagam pustolovski park Postojna. Je blizu ( predvidevam da ste iz LJ )
https://www.pustolovski-park-postojna.si/?gclid=COiW17OE3NUCFRATGwod_zQKpw

Ni ravno poceni, ampak mislim, da se da kaj zmenit da pridete kot skupina – pokliči in vprašaj. Saj tudi escape room ni ravno poceni.

Najceneje je ladjica – se mi pa ne zdi nič posebnega. Z ladjico pelješ otroke, ne pa babe za 40 let.

Pa namesto večeje, ki te zna kar cenovno dotolčt, raje kaj v smislu pica, kalamari varianta.

Sem bila na enem ženskem praznovanju, kjer je slavljenka zakupila savne ( bili sta dve – infro in turška ) samo za nas. Prinesla je pa hrano in pijačo in smo pač med saunanjem v relaks prostoru pač imele pogostitev. Lahko smo si tudi privoščile masaže ali pedikuro, manikuro. To smo seveda doplačale same. In seveda si je skoraj vsaka nekaj privoščila in je slavljenka najverjetneje dobila popust.
Meni je bilo carsko.

Jaz sem svoj prijateljice skupaj s familijami povabila na RD v živalski vrt. Hrano dobiš pico in sok v ceni, lahko zraven še svoje, je pa zelo fino, ker dobiš osebno predstavitev živali, ki so trenirane za rokovanje (pitona za vrat, grlico , zajčka, pričjega pajka… po želji). Pa zanimivo je, ker je tudi za otroke katerikoli starosti. Edino daleč vnaprej moraš rezervirati….
Moja najboljša prijateljica je rekla, da je bila to najboljša žurka v dolgem času. 🙂
Smo pa vse bolj mirne sorte, tako da kakšnega divjaštva in bakanalij itak nobena ne bi podpirala.

New Report

Close