Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Praznovanje 60.let

Praznovanje 60.let

živjo..

Tašča praznuje 60.let, naredila bo fešto,. mi bi ji pripravili kakšen mini program ampak nismo ravno najbolj iznajdljivi :/

Ima kdo izkušnje s pripravo.. zanima me samo to, kakšne igrice oz štose ji naj kaj pripravimo..?

hvala za pomoč 😉

Jao res, kake štose in igrice? ste teleta, da se boste držali za rame in hodili okorg miz??? fuck ste eni res usekani!

Jaz bom letos 60 in bi me bilo groza, da bi morala sodelovati v kakšnih štosih. Meni bi bilo super dobiti se skupaj, na praznovanju in čveku. Ampak – vsak po svoje.

Me kap zadane, če bi mi kdo kaj takega pripravil….

Pa tašči je to dejansko všeč ?

a ji ne bi privoščili takšnih plesalcev? https://www.youtube.com/watch?v=0cEcy93jXp0

Štosi so meni tudi odvratni, če pa kdo pripravi kak lep kratek govor, je pa v redu. Pa na eni taki žurki so otroci pripravili filmček s starimi družinskimi fotkami. Je blo fajn in babi ganjena do solz.

Kaj češ, enim so pač take zadeve nadzabavne.
Da meni kdo pripravi kaj takega, zginem s prizorišča takoj. No hvala bogu se pri nas takih bedarij ne gremo.

Mene pa čaka tole v kratkem.
Tudi sama sem najbolj za kakšen mali govor, čvek in ples, ampak vsi moji so nori na raznorazne igrice. Pa sem si rekla – naj bo, vmes bom pa našla tudi čas za čvek in ples, pa bo volk sit in koza cela.

Življenje me je naučilo, da se ne splača vedno upirati in trmariti, včasih je treba kaj narediti za svoje ljube. In obenem ne pozabiti nase! 🙂
Praznovala bom pa Abrahama.

Ojoj..mene res zanima, a vsi praznujete tako da se vsedete za mizo, pojeste tisto, kar mate, pokramljate in greste domov. Če hoče tašča met žurko bo mela žurko in če se radi zabavamo in nasmejimo.. se bomo tako ali drugače, z vašo pomočjo alli brez. Ni treba obsojat ali pisat kaj je vam všeč ali ni, želela sem samo, če ima kdo kakšno idejo. No, očitno je nimate, imate pa vsak en koš kritik.

nisem imela v mislih ne vem kakšnih štosov ampak če se hoče človek samo malo zabavat.. ma sej je brezveze.. Hvala za pomoč in lep dan vsem.

Te igrice in bedni štosi so tako kmetavzarski kot gasilske veselice. Ampak nekaterim je to pisano na kožo.

aja še to..v mislih sem bolj imela mini program kot pa komedijo zmešnjav 🙂

mene si čist spregledala?

Čeprav je objava že stara, sem šokirana nad komentarji, kjer se čuti zagrenjenost in zdolgocasenost folka.

Zelo lepo od nekoga, da je pripravljen za ljubljeno osebo vložiti svoj trud in dan narediti še toliko bolj poseben.

Meni je nekdo od znancev grozil, da mi bodo postavili mlaj in da bo zurka in ne vem kaj se. Sem mu povedala, da kdor me pozna, ve da jaz to ze od nekdaj sovrazim. Za nekoga smo dolgocasni, drugi pa vejo, da smo ljubitelji drugacne zabave

New Report

Close