preberite
Ne vem če se vam bo zdelo primerno, da odpiram takšno temo, pa vendar.
Ukvarjam se namreč z problematiko brezposelnosti v naši državi.Kaj menite VI, ki lahko brezskrbno kramljate po internetu:
– kaj se da na področju ogroženih ljudi narediti
– ali smo slovenci vredni spoštovanja ali nas bo imela evropa VSE za une reveže iz SLOVENIJE.
Povejte vaše mnenje in ne kritizirajte me zaradi sporočila.
Podajte konkretne odgovore KAJ IN KAKO
IN vedite
Marsikateri otrok se novega leta ne veseli , saj ve ,da božička ni in namesto ,da bi dobil vsaj čokoladni bombon od božička bo gledal dve ali tri pomaranče cele praznike saj starši ne bodo imeli sredstev,da bi mu kupili vsaj pomarančo samo zanj.
Meni je to grozno in moram reči, da nisem v takem položaju je pa med mojimi znanci ogromno takih, ki tožijo o podobnih primerih.Saj jim posodim denar,ki ga ne bom nikoli zahteval nazaj, kajti če s tem denarjem lahko vsaj komu malo olajšam predprazični čas je zame občutek, ki mi ga ne more podariti nihče kaj šele , da bi mi ga lahko kdo kje kupil
To sporočilo je namenjeno vsem, ki ste pripraljeni pogledati okrog sebe
Vsem zelim vesele praznike in srečno v poti skozi življenje
lp fanny
To,kar bom napisala,je dejansko utopično,pa vendar o tem velikokrat premišljujem-predvsem,kadar težko zaspim.
Takole;v naši ljubi državici nas je neka 2 mio.Če bi vsakdo,vsak mesec,prispeval samo 1 tolar ali 2 ( za otroke bi tisti tolar dali starši,če ga ne bi otroci na igrišču našli sami ),bi v enem letu,12 družin razveselili z dvema oziroma štirimi milijoni.
Saj vem,zgodbica in teorija,ki ju v praksi žal ne najdem.Pa vendar,bili bi lepo…
Pozdravček!
Jera