Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Preberite otroško zgodbo zakaj to ni PUTINOVA vojna

Preberite otroško zgodbo zakaj to ni PUTINOVA vojna

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 26.03.2023 ob 19:19

“RAKUN”,

1. Kokosi lahko bi vedel, da geji ali bisex pa ne morete navijati za Kitajsko, kjer so geji prepovedani in celo usmrceni. To ne spada v kontekst partije.

…………………………

…………………………

Si opazil, da sem ti zadnjič pisal in poskušal razčistiti nesporazum med nama?

Si namerno zignoriral, ker se raje prepiraš? Ali pa le nisi opazil sporočila?

Zdaj mi pa prosim odgovori na naslednja vprašanja, saj boš s tem pokazal koliko kredibilnosti imaš.

PRVIČ kitajske LGBT organizacije so zgrožene nad zahodom. Saj kot pravijo se jih je na Kitajskem morda ignoriralo, kar ni bilo povezano le z homofobijo, pač pa tudi z kitajskim načinom življenja kjer so zelo diskretni glede svojega osebnega življenja. Nikoli pa jih ni rabilo biti strah, da bojo postali žrtve fizičnega nasilja. Saj preprosto ni v kitajski mentzaliteti, da bi drugačna spolna usmerjenost izvala agresijo in fizično nasilje.

DRUGIČ vedno sem rad imel kitajske gej filme. Še zlasti so mi všeč tisti iz 90ih let. Moj najljubši kitajski gejovski film je iz prve polovice 90ih let.

Medtem, ko prvi AMERIŠKI mainstream film(torej film za splošno občinstvo) z znanimi igralci v katerem je v ospredju gej ljubezenska zgodba je BROKEBACK MOUTIN, ki je tekmoval na oskarjih leta 2006 in seveda izgubil!

2006!

2006!!

2006!!!

2006 je dokaz kako ULTRA EKSTREMISTIČNO KONZERVATIVEN je ameriški najbolj svoboden del, torej liberalci in demokrati, ki vodijo Hollywood.

Prvi ne le gejevski, ampak PRVI LGBT film, ki je zmagal oskarja je MOONLIGHT 2017!

2017!

2017!!

2017!!!

Medtem lahko vidimo kitajskega igralca, ki je je bil številka 1 igralec na KITAJSKEM v 90ih letih. Torej kot BRAD PITT za Ameriko, kako je leta 1997 odigral v filmu zelo seksualne gejevsvke scene, zelo direktno lizanje po telesu itd.

1997!

1997!!

1997!!!

Medtem v AMERIKI so takrat znanim igralcem odsvetovali vse takšne vloge še več kot desetletje kasneje, ker bi jim to uničili kariero!!!

AMERIKA – UNIČILO KARIERO!

Je Kitajska in je kmetavzarska Amerika.

Zato v BROKEBACK MOUTAIN ni seks scene med glavnima igralcema. Oziroma onadva spuščata glasove kot, da seksata ko je na ekranu čista tema.

Kako je vse to možno, če si pa na KITAJSKEM osmrčen, če si gej???

?

??

???

Kot sem napisal, je KITAJSKA in je AMERIKA!

In AMERIKA v 90ih letih je bila; “FEGET”, “FEGET”, “FEGET” pa “that so gay”, “that so gay”, “that so gay”.

Medtem ko so na POP tv-ju predvajali AMERIŠKO HOMOFOBIJO v 90ih letih smo pametni ljudje lahko gledali RTV in kitajske gejevske in LGBT filme. Bil je nek dober trans film iz leta 1996, kjer so moškega, ki se je oblačil v žensko prikazali najmanj kot junaka, oz.junakinjo, katerega so vsi globoko spoštovali. Zgodba filma se je dogajala v 30ih letih prejšnega stoletja.

Toliko o usmrtitvah. 😉

RAKUN a se ti te stvari preprosto izmisliš?

Poleg tega pa so slovenske družine v 90ih letih gledale le ameriko (torej POP tv, kanal A). Interneta ni bilo. RTV se ni gledalo. LGBTnajstniki, niso nikjer mogli videti, drugih LGBT ljudi. Bilo je kot bi bili samo oni taki. SAMOMORI med to populacijo so bili trikrat pogostejši.

Pa bi marsikoga slovenskega najstnika, ki je v 90ih letih končal v grobu, lahko rešilo, če bi njihova družina raje namesto amerike gledala RTV in kitajske filme.

Takrat v 90ih letih sem si rekel, da bo moj srečen dan, ko bo EKSTREMISTIČNA KMETAVZARSKA VUKOJEBINA AMERIKA UNIČENA.

RAKUN razloži zdaj zakaj podpiraš take krute smrti otrok??? Mar nisi sam pisal, da imaš otroka?

Zdaj pa prosim, da mi vse pojasniš, ali pa nikoli več ne komentiraj v politične teme, če nimaš kredibilnosti. Pokaži da imaš kredibilnost.

Moutain in ne moutin.

Zgodbica opisuje Ruse vs. Ukrajincev, z isto zgodbico bi lahko opisali tudi vse vojne Amerike, ki so jih oz. jih bijejo po svetu….Vietnam, Irak,… popolnoma isti odnos, vsega so krivi drugi, oni samo pomagajo wtf?

Tudi Amerika se bi našla v tej zgodbi, 27.03.2023 ob 09:12

Zgodbica opisuje Ruse vs. Ukrajincev, z isto zgodbico bi lahko opisali tudi vse vojne Amerike, ki so jih oz. jih bijejo po svetu….Vietnam, Irak,… popolnoma isti odnos, vsega so krivi drugi, oni samo pomagajo wtf?

Ampak živimo v dobi DEBILOV, kjer POČENCI V GLAVI mislijo, da si lahko le na eni strani ali na drugi (le proti ali za).

Da si lahko pripadnik LGBTQ ali proti LGBTQ ideologiji.

Da si za AMERIKO ali pa, da si za RUSIJO.

Te ljudje so ponavadi DEBILI, ki ničesar ne razumejo. Najbolje bi jim bilo vzeti volilno pravico.

Potem sds ne bi imela niti enega glasu na volitvah.

Anonimno 7079, 27.03.2023 ob 13:04

Potem sds ne bi imela niti enega glasu na volitvah.

in levica

New Report

Close