Preberite si tisti, ki v dobi neomejenih možnosti samo jamrate
Anonimnež
12.04.2025 ob 22:39 zadnji odgovor 13.04.2025 ob 06:31
Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 12.04.2025 ob 21:23
star dec 12.04.2025 ob 19:49 zadnji odgovor 12.04.2025 ob 21:15
Tudi leta 2012 je nekdo kupil 1000 Bitcoinov, danes jih proda in zasluži še pa še.
Verjetno je tudi danes ogromno priložnosti oziroma upam si trditi da imate mladi veliko več priložnosti za zaslužek, za dober zaslužek, kot pa ga je imela generacija boomerjev.
Samo je pa potrebno iti malo iz cone udobja.
Točno tako, še nikoli ni bilo več priložnosti za zaslužek kot danes, in nikoli prej ti ni bilo vse znanje tega sveta en klik stran in to zastonj.
Če bi v 80-ih nekomu razlagal, da se boš lahko nekoč snemal s telefonom kako nag sediš v dnevni sobi in s tem služil 10x več kot če bi hodil v službo, bi se držali za trebuhe.
Ste prebrali? Se vas bo končno že kaj prijelo? Imate čarobno orodje, ki ga generacije pred vami niso poznale – internet. Nemsto da ga uporabljate samo za neumnosti, se usposobite, da ga uporabite kot sredstvo zaslužka. Če bi bilo po moje, bi se ukinili vsi socialni transferji in subvencije. Država naj vam samo plača nekaj tečajev: računalniško opismenjevanje, tečaj finančnega opismenjevanja in vlaganja, potem smo pa zaključili. Računalnik v roke in na splet denar služit! Ne pa da povsod poslušam samo cincanje in tarnanje, zdaj že od srednjega sloja, kako gre v državi vse navzdol in bodo kmalu vsi reveži. V današnjih časih je revščina osebne stvar izbire! Zaradi lenobe! Sploh pa sramota za srednji sloj, ki naj bi bil v vsaki družbi najbolj sposoben, izobražen, intelektualno razvit, napreden, podjeten, gonilo razvoja in napredka, da ta sloj jamra, kako bo kmalu izginil. Pri vseh teh priložnostih zaslužka, ki ga ponuja internet! Potem pa pocrkajte, če ste taki leni nesposobni gnoji!
Še enkrat ponovim: V DOBI INTERNETA JE REVŠČINA STVAR IZBIRE! PIKA!
Zelim mirno zivljenje, brez stresa, sluzba 8 ur, ostalo cas zame, druzino, moj dom, moja osebna veselja in moje osebne tezave, zelim dohodek, ki pokrije moje potrebe, moje zelje in nekaj recimo temu luksuznih priboljskov, ki niso tako besni in nesramno dragi, da potrebujem za njih milijone.
Kaj mi bo 248 milijonov eurov v bitcoinih ali delnicah ali v cemerkoli drugem?
Sem stara generacija, a gledam svoje mladice in njihovo generacijo, nihce ne sanja o milijonih, vsi si zelijo mirno zivljenje in normalne pogoje za mentalno in strokovno rast, to jim je prioriteta.
Ce bi se vsi sli neke influencerje, tik tokerje in podobno sranje, kdo bi potem opravljal druga dela? Si predstavljate, da nebi bilo vec zdravnikov, ker bi se sli raje neke vplivneze, kdo bi vam odnasal smeti itd. Vplivnezi so za druzbo kot taki nepomembni, ni dodane vrednosti in komot se prezivi brez.